saolun kızlar,dünkü hislerim doğruymuş,sabah kalktığımda yanağıma doğru dikiş yerlerinden biraz kanamam olmuştu ama bi sorun yok heralde.İnş. beğenirim ben de Ahsenyaren:)Ya da bakmasam mı diyorum,alçı değişimi sırasında Livali senin öğüdünü dinleyip:)Birazdan arıycam Barış Bey i,perş. değişir inş. alçı,ne kadar erken o kadar iyi:)
livali benimde çarşamba günü çıkacak alçım. keşke aynı gün olsaydı görmüş olurduk birbirimizin burnunu
cnm benim de çarşamba değişicek alçım.Sen kaçta gidiceksin?
tam bilmiyorum ya..cumartesiydi ya Barış Bey çarşambaya aldı ama tam saatini söylemedi.Konuşucaz yarın ona göre gelicem,gelsem mi ben de 9 da:)
Randevu almadım ki ben,Barış Bey le cepten görüştük,çarşamba olabilir dedi.Saat için tekrar aramamı istedi,sabah arıycam işte,bakalım inş. erken alır:)
Ya bi de arabayla kendim gitsem olur mu?Yarın ablamla annemin işi var,abim gelicek ama o da çok yoğun,bekleyemez,kendim gidiym diyorum annem istemio.Dışarı da saçlarımı yıkatmak dışında hiç çıkmadım,kullanırım heralde ama tamponlar çıkınca bi de alçı değişince nsl hissederim bilmiyorum.Napıym hımm?
Nyse bu arada livali cnm sen nasılsın?
:)merak edenler için bı resım koydum alcıcıkınca yalnız acaıp şişim hala yüzüm şiş ya,tabı ilk alcı degısıminden sonraki burundan çok daha inmiş artık bekleme kısmı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?