Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

arkadaşlar bugün bizim bir tanıdıkla görüştüm. burun estetiği yaptırmış mersinde.(doçent.dr. emrah aslan'a yaptırmış.fiyat olarakta çok uygun almış.kendiside çok memnun olduğunu söyledi.sende ona ol tavsiye ediyorum diyo bugün telle görüştümde.bayramda görüşücez yüzyüze ilmiyorum kafam karıştı.ama bem yinede barış beye olucam heralde.pek güvenemiyorum kimseye bilmiyorum bana akıl verin lütfen:1no2:CADIARZU

yemencim ben yarın 3-4 gıbı gıdıcem barış beye sabah ameliyatları var yarın,ya sadece benim burnumla barış beyi degerlendırmenı ıstemıyorum ben onu ınsanl olarakda doktorum olarakda gerçekden seviyorum ,heleki bana sen mutlu olana kadar ben senin yanında olucam dedikden sonra kötü bişey soylememde,burun acılsın yarına yada obur gune koyucam resmı,barış beyi gerçekden tavsıye ederım bak bisürü doktorla görüşdüm hepsi yüzün morarcak dedi yuzumde morarma falan olmadı bile yani tabi sen bilirsin ama canım

-

canım benim burun içinde çok sorun vardı sadece kemik düzeltilmediği için normal bi estetik operasyona göre daha çok şişmem oldu yani sen öyle öcü gıbı gözukmeyebilirsin benim gibi-tatlicadiarzu-barısbey bak derse bak ,inşallah guzel olur canım benımkınınde ucu accık ıner insallah yaw:jeyyar:

bilmiyorum canımya barış beye olucam kesinde. yinede bakıyorum işte o çok uygun fiyata yapıyomuşm birde bana çok yakın mersinde olduğu için sıcak geldi işte o bayanlada görüştüğüm için bayramda gör beni dio ona göre karar ver dio.çok memnun olduğunu söledi.inanın çok uygun fiyata yaptırmış.kafam çok karıştı ama.brda sizlerle tanıştım ve barış bey bana çok sıcak geldi bilemiyorum livali akıl ver. arkadaslar lütfen bişeler söleyin

cnm ,benimkinde de çok sorun vardı.Nefes prob.,kemik prob.Barış Bey i aradım dün yarın,yani çarş. alıcak alçımı.Yani deişicek alçım.Bakıcam ben de yarın.Ya bişey sorucam bi de burun deliklerim simetrik deil gibi geliyo bana, bu içteki kıkırdak,yani alttan gözüken sanki biraz içe doğru duruyo sanki bende inş.öle bi durum yoktur..Bi de kıslar benim yanaklarım hala şiş gibi,kaç gün oldu ya.Ne zaman geçmişti siziin şişlikler.Çenem hala dikdörtgen gibi 5 gün oldu hala buz mu yapcam acaba,etkisi olmaz artık di mi?

livali
canım benim burun içinde çok sorun vardı sadece kemik düzeltilmediği için normal bi estetik operasyona göre daha çok şişmem oldu yani sen öyle öcü gıbı gözukmeyebilirsin benim gibi-tatlicadiarzu-barısbey bak derse bak ,inşallah guzel olur canım benımkınınde ucu accık ıner insallah yaw:jeyyar:[/QUOTE]

tam bilmiyorum ya..cumartesiydi ya Barış Bey çarşambaya aldı ama tam saatini söylemedi.Konuşucaz yarın ona göre gelicem,gelsem mi ben de 9 da:)

tam bilmiyorum ya..cumartesiydi ya Barış Bey çarşambaya aldı ama tam saatini söylemedi.Konuşucaz yarın ona göre gelicem,gelsem mi ben de 9 da:)

valla bilmiyorum ki canım
yarın kaçta arayacaksın ki
bana saat dokuz için randevu verdiler. ama beklemem gerekebilirmiş. çok yoğun olduğunu benim işim kısa olduğu için araya alacaklarını söylediler.

ameliyatları var yine anladığım kadarıyla. bu aralar çok yoğun. insanlar ramazanda ameliyat olmayı tercih ediyor anladığım kadarıyla.

ben ordayken gelirsen görüşürüz inşallah :1hug:

Randevu almadım ki ben,Barış Bey le cepten görüştük,çarşamba olabilir dedi.Saat için tekrar aramamı istedi,sabah arıycam işte,bakalım inş. erken alır:)
Ya bi de arabayla kendim gitsem olur mu?Yarın ablamla annemin işi var,abim gelicek ama o da çok yoğun,bekleyemez,kendim gidiym diyorum annem istemio.Dışarı da saçlarımı yıkatmak dışında hiç çıkmadım,kullanırım heralde ama tamponlar çıkınca bi de alçı değişince nsl hissederim bilmiyorum.Napıym hımm?
Nyse bu arada livali cnm sen nasılsın?

arch canım ameliyat saatlerı dısında gıttıgınde kesınlıkle alır barış bey,ben çok iyiyim canım burnum hala şiş ayrıca,yarın bence yanında bırı olsun ve neolur aynaaya bakarsanalcı degısımınde cok korkma benim gibi ,boşuna korkmusum yani ben

:)merak edenler için bı resım koydum alcıcıkınca yalnız acaıp şişim hala yüzüm şiş ya,tabı ilk alcı degısıminden sonraki burundan çok daha inmiş artık bekleme kısmı kaldı

canım yapma
sanki alçı çıkınca karşında bir yaratık görecekmişsin gibi düşünme. sonuçta o aynada göreceğin yüz de sensin. sadece şişmiş bir burunla. ve şişlik insanın yüzünde kalıcı birşey değildir bunu herkes biliyordur değil mi
bunlar gereksiz üzüntüler bence. benimde alçım alındığında burnum şişti. ama o kadar saat ameliyattan sonra 7 günde hiç birşey olmamış gibi inmesini beklemiyordum tabi ki mantık olarak.
senin orada dikkat etmen gereken tek şey burnunun şekli. çünkü şiş bile olsa şekli belli oluyor. kalkık olmasına aldırma zaten o alçılar açıldıktan sonra inmeye başlıyor.

ben livaliye de gereksiz yere üzüldüğünü hep söyledim. bak şimdi o da inmeye başladığını görünce mutlu oldu. hepimiz çok güzel olacağız kızlar inanın bana. hem artık buradan sonrası daha da kolay iner.
livali de eminim tüm şişlikleri inince burnuna bayılacak. ben onun burnunun çok güzel olduğunu biliyorum çünkü. ameliyattan sonraki fotosunu görmüştüm hastanedeyken. çok güzellllll çokkk kaydirigubbakcemile5

:)merak edenler için bı resım koydum alcıcıkınca yalnız acaıp şişim hala yüzüm şiş ya,tabı ilk alcı degısıminden sonraki burundan çok daha inmiş artık bekleme kısmı kaldı

livali çok hoş görünüyor burnun. ayrıca çok kalkık değil bence. şişlikler inerken o da inecek biraz. ona göre düşün. burnun tamamen oturduğunda kalkıklığı çok iyi olacak bence. benim hoşuma gitti. artık üzme kendini lütfen.:1hug: a.s.

:))canım alışmaya calısıyorum şimdi bayada bir şişim var yandan belli olmuyo ama önden baya var,insin bakalımcanım bende mutluyum suan durumdan,senın bugun randevun var dımı barış beyle

[
ben livaliye de gereksiz yere üzüldüğünü hep söyledim. bak şimdi o da inmeye başladığını görünce mutlu oldu. hepimiz çok güzel olacağız kızlar inanın bana. hem artık buradan sonrası daha da kolay iner.
livali de eminim tüm şişlikleri inince burnuna bayılacak. ben onun burnunun çok güzel olduğunu biliyorum çünkü. ameliyattan sonraki fotosunu görmüştüm hastanedeyken. çok güzellllll çokkk kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

canım şişliklerin iniceni biliyor insan ama endışeye kapılıyor ve benım bırcok ınsana göre daha fazla şişmişdi ,bu arada bende senin resimlerini gördümhihoyyytseninkide güzel olcak eminim benim burnum insinde bıkac arkadasımı daha götürücem barış beye bekliyorlar valla,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…