• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

livali çok hoş görünüyor burnun. ayrıca çok kalkık değil bence. şişlikler inerken o da inecek biraz. ona göre düşün. burnun tamamen oturduğunda kalkıklığı çok iyi olacak bence. benim hoşuma gitti. artık üzme kendini lütfen.:1hug: a.s.

canım sen fotonu koymayacak mısın

seninkini de merak ediyoruz.

:)merak edenler için bı resım koydum alcıcıkınca yalnız acaıp şişim hala yüzüm şiş ya,tabı ilk alcı degısıminden sonraki burundan çok daha inmiş artık bekleme kısmı kaldı

Canım burnun çok güzel olmuş .Hiç senin dediğin gibi aşırı kalkık değil .Son derece güzel , herkesin imrenerek bakacağı çok sevimli bir burun .Gerçekten çok ama çok hoş .Sakın burnuna başka bir operasyon düşünme .En önemlisi hafif bir kavis verilmiş .Çünkü genelde düz yapıyorlar alınla birleşik gibi duruyor .Seninki inanılmaz güzel olmuş .Bence çok mutlu olmalısın .Sevgiler canım .

ya livali ben resmini goremiyorum,nerdesenağlama,ozelemi koydun ben ozele giremiyomki:1no2:lutfen muhakka gormem lazim bende kasimin 13 baris beye amalaiyat olucam lutfennnnnnnnnnnsenağlama

ya livali ben resmini goremiyorum,nerdesenağlama,ozelemi koydun ben ozele giremiyomki:1no2:lutfen muhakka gormem lazim bende kasimin 13 baris beye amalaiyat olucam lutfennnnnnnnnnnsenağlama

ayşem bişe sölücem barış bey randevuları uzun vemiyo dimi.fazla bekliyomusun yani.:tomato:

ben 17 ekimde olacağım. sorunum burnumun damarları çatlak olduğu için sık sık kanıyor, sinüsler ve şekil düzeltme

leylazim bende nefes problemi ve düzltme olucak canım.sen cevaplarmısın.barış bey ameliyatlarını uzun tarihe atmıyo dimi canım

leylazim bende nefes problemi ve düzltme olucak canım.sen cevaplarmısın.barış bey ameliyatlarını uzun tarihe atmıyo dimi canım

canım ben nasıl aldım biliyor musun tarihimi? aradım asistanı ilşe görüştüm ve ben 17 ekimde ameliyat olmak istiyorum dedim oda bana tamam uygun dedş ve verdi. bence sende kendi bir tarih belirle ve ara sor uygun mu diye eğer uygunsa ismini yazdır değilse birkaç gün sonrasında veya birkaç hafta sonrasonda ne zaman müsaitse ozaman al.

yemen sana ulasmaya calısıyorum ozelini acarmısın canım,FAshion star barıs beyın yapdıgı gögus ameliyatlarını gördüm ben annemin merakı sagolsun sordu barıs beye:))damla silokon kullanıyo ve acaıp dogal duruyo soylıyım dedim

[
ben livaliye de gereksiz yere üzüldüğünü hep söyledim. bak şimdi o da inmeye başladığını görünce mutlu oldu. hepimiz çok güzel olacağız kızlar inanın bana. hem artık buradan sonrası daha da kolay iner.
livali de eminim tüm şişlikleri inince burnuna bayılacak. ben onun burnunun çok güzel olduğunu biliyorum çünkü. ameliyattan sonraki fotosunu görmüştüm hastanedeyken. çok güzellllll çokkk kaydirigubbakcemile5

canım şişliklerin iniceni biliyor insan ama endışeye kapılıyor ve benım bırcok ınsana göre daha fazla şişmişdi ,bu arada bende senin resimlerini gördümhihoyyytseninkide güzel olcak eminim benim burnum insinde bıkac arkadasımı daha götürücem barış beye bekliyorlar valla,
kaydirigubbakcemile4[/QUOTE]

ben dün gittim canım hastaneye. alçılarım alındı. burnum artık tamamen açık. gece yatarken bant yapıştırıyorum. sana da verdi mi?

alçı çıkmış halimi gördün mü peki? gerçekten beğendin mi? çünkü ben çok beğeniyorum burnumu. ama buraya foto koyamıyorum maalesef.

livali, bizim şu an burnumuz şiş ya alçıdan çıktığı için. acaba buz koysak iyi gelmez mi? şişlikleri azaltmak için buz uygulayamaz mıyız? benim barış beye sormak aklıma gelmedi hiç. sen sordun mu

ayşem barış bey ameliyat randevuları uzun tarihe atmıyo dimi canım

merhaba canim,valla canim ben iki hafta once aldim randevumu,daha randevu gunume nerdeyse 2 ay vardi,ama bana meilinde 15 gun onceden randevu almamami soylemisti,ben randevunun ertesi gunu amaliyat olucam,yurt disinda yasadigim icin beklemek istemiyorum,kesinlikle baris bey diyorum,daha amaliayt olmadan o guveni bana verdi,13 kasim amaliyat gunum arkadaslar,lutfen resim koyunda gorelim....a.s.

aysem07 nerelerdesinn..özeline mesaj atamıyorum,ben de Barış Bey'e göğüs büyütme olmak istiyorum,özelini açabilir miisin canım...
fisfisfis
canim ben bu siteden hic bir sey anlamadim,ozelimin naiusl acilacagini bir bilsem acmazmiyim,sen bana telini versen,yada sen benim emeil adresimi biliyorsun aynisi msn kaydet beni ordan konuslaim,burda msn adreis verse cikmiyormu ya offfffffffffff:çok üzgünüm:canim ben 13 kasimda amaliyat olucagim canim randevumun ertesi gunu,americadan geliyorum ve baska bir dr randevu almiyorum,ben baris beye guveniyorum o hissi bana verdi,hem gogus buyutme hemde burun estetigi olucam ayni zamanda,bir birimize bir sekilde ulasalaim,bana nasil ozelimin acilacagini ogret acmaya calisagim canim,yada olmazsa burdan yazisalim,sen benim emeil adresimi biliyorsun oraya bana msn adresini yaz ben kaydedeyim canim,gorusuruz....

canım şişliklerin iniceni biliyor insan ama endışeye kapılıyor ve benım bırcok ınsana göre daha fazla şişmişdi ,bu arada bende senin resimlerini gördümhihoyyytseninkide güzel olcak eminim benim burnum insinde bıkac arkadasımı daha götürücem barış beye bekliyorlar valla,
kaydirigubbakcemile4

ben dün gittim canım hastaneye. alçılarım alındı. burnum artık tamamen açık. gece yatarken bant yapıştırıyorum. sana da verdi mi?

alçı çıkmış halimi gördün mü peki? gerçekten beğendin mi? çünkü ben çok beğeniyorum burnumu. ama buraya foto koyamıyorum maalesef.

livali, bizim şu an burnumuz şiş ya alçıdan çıktığı için. acaba buz koysak iyi gelmez mi? şişlikleri azaltmak için buz uygulayamaz mıyız? benim barış beye sormak aklıma gelmedi hiç. sen sordun mu[/QUOTE]

merhaba livali ahsenyaren,bende 13v kasimda baris beye hem buurn hem gogus estetigi olucagim,lutfen resim,ozele nasil giriliyor bilmiyorum,bu konu hakkinda bilgim yok,buraya benim icin bir resim koyun lutfen sonra allirsiniz cok onemli lutfen yardimci olun...yerimseniben

aysem07, elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum canım..
bu yazıları okuduğun sayfanın en üstüne gel,orada beyaz,linkli yazılar var(tıklayabiliyorsun)
KULLANICI PANELİ yazana tıkla.Açılan pencerenin solundan SEÇENEKLERİ DÜZENLE yi seç,oradan da ÖZEL MESAJ SİSTEMİ AKTİF yazan yeri işaretleyip,aşağıdan DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET e tıkla yerimseniben

aysem07, elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum canım..
bu yazıları okuduğun sayfanın en üstüne gel,orada beyaz,linkli yazılar var(tıklayabiliyorsun)
KULLANICI PANELİ yazana tıkla.Açılan pencerenin solundan SEÇENEKLERİ DÜZENLE yi seç,oradan da ÖZEL MESAJ SİSTEMİ AKTİF yazan yeri işaretleyip,aşağıdan DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET e tıkla yerimseniben

canim sanirim becerebildim sen bana bir ozel mesaj kutuma yaz bakayim gelicekmi?ayrica livali ve ahsenyaren benim ozelime lutfen resim yollarmisiniz?

canim sanirim becerebildim sen bana bir ozel mesaj kutuma yaz bakayim gelicekmi?ayrica livali ve ahsenyaren benim ozelime lutfen resim yollarmisiniz?
canim,bana geldi mesajin ama ben nasil yazip yolluycam onuda ogretirmiisn ,livali ve ahsenyaren lutfen benim ozleime mesaj yollarmisniz????

Back