Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

kızlar herşey için saolun.
Az önce eve geldim,ben de hiç morluk yok.dörtbuçuk saat falan sürmüş.gözümde falan şişlik de yok.ama şişicek sanırım.buzla geziyorum ve yatmıyorum.Nyse kendimi daha iyi hissedince yine yazarım...

arc lütfen yardımcı olun livali ahsenyaren ben barıs çakırın yaptığı burun ameliyat resimlerini görmek istiyorum.nasıl bakıcam cevap yazarmısınız hemen

arch geldinmi gecmis olsun canım
4.5 saatmi sürmüş neden böle uzun sürmüş canım.iyimisin ha birde bişe sorucam? anesteziden uyanırken nasıl uyandın bas dönmesi miğde bulantın oldumu.

daha ıyı hıssedıyorum ben burnumu gormeden kımseye net bısey soylemıcem ama arkadaslar ben,ama doktorumun hakkını yemek ıstemiyorum barıs bey cok ıyı bı doktor ınsan ılıskılerıde super suan ıcın bunu soyleyebılırım,bu arada resım koydum alcılı hala ama bakabılrısınız

canım güzel görünüyo fakat sişlik hala var gibi özellikle ucu şiş gibi dimi salıya kadar daha iyi olur.alçın alındıktan sonrada fotonu eklersin bakarız.o eski halinden binkat iyi görünüyo

Ahsenyaren 1 hafta oldu ve hala alçın alınmadı mı? bu özel bir durum mu yoksa bir sorun mu var barış bey bana 5. gün alınır dedi. yani ben iznimi öna göre ayarladım.:uhm:

bilmiyorum canım özel bir durum mu
bana 7 gün sonra çıkarıcaz dedi. bugün çıkacak benim alçım.
barış beyle görüşüyorsundur muhakkak. ona bir sor istersen alçım ne zaman çıkar diye

kızlar merhaba
bugün barış çakırla görüştüm. tam 8 gün oldu ameliyat olalı. kontrolüm vardı.
doktor bugün alçımı değiştirdi. tamponlarım çıkarıldı. benim burun kanatlarım da daraltılmıştı. o yüzden dikişlerim vardı. onlar alındı.sositososito

alçım değiştirilirken barış bey istersem burnuma bakabileceğimi söyledi. aynaya geçtim. burnuma baktım ve çok beğendim. hihoyyyt Allaha şükürler olsun. kaydirigubbakcemile3 burnum çok hoşuma gitti kızlar yaaa. :sm_cool::sm_cool:
ama şiş biraz. o şişliklerde indiğinde çok güzel olacağını düşünüyorum. inşallah umduğum gibi olur. çarşamba günü bu alçımda çıkacak. :teytey:
çok mutluyum. Allah bozmasın.:dance: Barış Beye ne kadar teşekkür etsem azdır. Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım çünkü.
İnşallah herşey bittiğinde de memnuniyetim devam eder.

ahsen yaren büyük gecmiş olsun demek cok beğendin burnunu sevindim canım.darısıda yemen ile bana canım senden rica etsem fotolarını eklermisin.cok merak ettim

fotoğraf makinam olsa eklerim tabi ki canım. annemler bile göremedi o halimi makina olmadığı için.

inşallah sizlerin de ameliyatları çok iyi olur. tarih belli mi? gün aldınız mı ameliyat için? barış beyin programı bu aralar aşırı yoğun çünkü

ahsenyaren senın adına cok sevındım ben alcıda kocaman şiş bı yuz ve burun gördum burnumuda begenmedım suan acıkcası suan ıcın,senın adına sevındım umarım hersey yolunda gıder

canım çok teşekkür ederim. ben senin burnunun çok güzel olduğuna inanıyorum. o yüzden kendini gereksiz yere üzdüğün için üzülüyorum.

hem yüzün neden şiş geldi sana.
ilk bakışta beğenmemenin nedenleri bence şunlar olabilir
* yüzünde bir hafta boyunca alçıyla gezdiğin için alçıyı çıkarınca bir boşluk oluyor yüzde ve insana tuhaf geliyor
* burnun doğal olarak şiş. bu da gözlerinin birbirinden çok uzak görünmesine neden oluyor.

lütfen artık rahat ol.çok güzel oldun inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…