Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

merhaba livali ve ahsenyaren,nasilsiniz,ben 12 kasimda dr.barisla gorusucem,13 kasimda da amaliyat gunum,gorusmemin ertesi gunu,yurt disinda yasadigim icin iki amaliyati ayna anda olucam insallah,burun ve gogus estetigi,livali canim hala resmini goremedim,benim icin cok onemli gercekten,ozele nasil giriliyor bilmiyorum,msn adresimi versem nerden vericem onuda bilmiyorum,ozelim kapaliymis sanirm,nasil acicam bilmiyorum,lutfen ikinizdende yardimci olmanizi istiyorum bana,resimlerinizi muhakkak gormek istiyorum,hastanede ilk gittiginiz andan itibaren neler yasadiniz biraz anlatirmisiniz bana,amalaiyattan sonra gozunuzu nerde actiniz,amaliyattan sonra cok agriniz oldumu,ewe ciktiginizda oldumu?narkozdan dolayi migdeniz bulandimi,burnunuzdan kan geldimi?tamponlar kacinci gun,alciniz kacinci gun cikti?lutfen resimmmm....gecmis olsun tekrar.....:1hug:

kızlar merhaba,
ben de artık biraz daha iyi hissediyorum.Benim alçım haftaya cumartesi çıkıcak.Ahsenyaren benim de burnumun kenarlarında dikişler var alınırken acıdı mı seninki.Bi de iz kalmıycak di mi onlar.Ben burnumu biraz temizlemek istiyorum,spreyden sonra ama nerde dikiş var kestiremiyorum,zarar veririm diye korkuyorum..

ben ameliyat sürecinde yaşadıklarımı en ince ayrıntısına kadar anlatmıştım canım. geriye dönük okursan görürsün mutlaka
göğüs estetiği konusunda birşey söyleyemem tabi ki. kaydirigubbakcemile5

canım merhaba
iyi olmana çok sevindim. benim bugün dikişlerimde tamponumda alındı. sohbet ederek alındı inan ki. acı falan yok. hele tampon o kadar kolay çıkıyor ki.
dikişlerde iz kalmayacak tabi ki. sonuçta estetik dikiş
benim bir iki tanesi düşmüştü hatta geçenlerde. onlarda hiç iz yok mesela. burnun ortasındaki dikiş var ya. o çok belirsiz bende şu an. kanatlardaki dikiş daha belli. ama geçecek tabi ki. kaydirigubbakcemile5

bol bol dolaşıyorsun değil mi
gerçekten çok faydalı ihmal etme olur mu

eski burnun nasıldı canım sadece burnunun fotosunu koyabilir misin?

arch ıyı olmana çok sevindim canım,aysem 07 ahsenyaren zaten en ınce ayrıntısıyla anlatmıs yasananlar genel olarak aynı seyler benım profılde resımler var bakabılırsın gırıp,kanama cok az oldu bende 1-2 damla bulantım,kusmam gıbıseyler olmadı,agrım olmadı hiç,tamponlarımı 1 hafra sonra aldı doktorum,ameliyathane dısında bıyerde uyandım ben ruya görüyodum uyandırdılar daha doğrusu sonra odama aldılar.Özelini kontrol panelinden acabılırsın sanıyorum yardımcı olmaya çalışırız sana tabıkı

livali nasılsın canım.moralin düzeldimi biraz kendini iyi hissediyomusun alıstınmı biraz

canım daha ıyıyım alısmaya basladım ,doktorumda aradı kafamı rahatlattı sagolsun salı gunu alcı cıkıcak ozaman daha ıyı anlıcaz durumu

livali benimde çarşamba günü çıkacak alçım. keşke aynı gün olsaydı görmüş olurduk birbirimizin burnunu

resım koyarımben ahsenyaren salı gunu cıkcak benımkı ,ılerkı kontrolllerı denk getırır gorusuruz ama

kızlar merhaba,
artık çok daha iyiyim,soruları olan varsa cevaplayabilirim...
livali ve ahsenyaren,ikinci alçı 5 gün mü duruyor?Benim haftaya perşembe çıkmalıydı ilk alçım, ama ameliayat sonrası,randevuyu alan hemşire barış bey perş. ve cuma çok yoğun,cumartesiye aldım dedi.Eğer perşembe olsaydı 2. alçım da bayramdan önce çıkardı di mi?Sonra da okul başlıyo zaten.Acaba Barış Bey i arasam mı ne yapsam?

bu arada livali cnm burnun çok güzel görünüyo,biraz şiş o da geçer.Benimki de öyle,ama bunları hiç takma ben kuzenim ve abimin ameliyat sonrası sürecini birebir gözlemlediğim için biliyorum,yadırgaman da normal çünkü doğduğundan beri alışık olduğun yüzünü bir anda değişmiş görüyosun.Burnuna alışınca fark ediceksin güzelliğini,eski halin garip gelicek.Ama şimdiden çok güzel görünüyosun,resimlerine bakıyorum da yeni halinde yaşın çok küçük görünüyo ve yüzünün güzelliği meydana çıkmış...

arch sagol canım ya,bu sureç zor olucak benim için burna alışma kısmı sanırım sonu güzel olsunda canım senın ıyı olmana cok sevındım,ayrıca alcı degısımı için barış beyı ara mutlaka araya alıcakdır seni,ıkıncı alcı benım 5 gun kalıyo salı günü çıkıcak herkesde süre aynımı bilmiyorum ama ben,bence cumartesıye bırakma sende ara barıs beyi zaten 15-20 dk surucek canım

saol cnm ya,arıym ben yarın Barış Bey i.Abim de alçı değişiminde bişey yok,fazla zaman almaz diyo.Alırsa çok iyi olucak,ikinci alçı da 5 günde çıkar,sonrası bayram,sonrasında da okul başlıyo,anca alışırım ben de..cnm burnun çok güzel,alışırsın ne var güzelliğe alışmakta:)..

kızlar sizin burnunuzun kenarındaki dikişler kaşınıyo mu?Ahsenyaren seninde var dikiş di mi,ben biraz garip hissediyorum,ark.larım falan geliyo da kaç gündür,gülmemeye çalışıyorum ama konuşurorum falan ondan mı acaba?Ya da normal mi?

arch benım kenarlarda dıkıs yok canım ortada var acık ameliyat oldugu için,oyuzden bı bılgım yok okonuda,ara barıs beyı kesınlıkle canım guzel olsunda alışması bıze kalsın yeterki:)

evet canım benim de kaşındı bir kaç kere. ama hiç ellemedim. iyileşmeye başladığı zaman kaşıntı oluyor.:dance:
kaşıma sakın. yara falan olur belki.

alçı konusuna gelince bence de ara barış beyi. alçıyı çıkarmak 15-20 dklık bir iş. ameliyatlarının arasında çıkarır herhalde. boşuba cumartesiye kadar beklememiş olursun.

ben alçı açıldığında burnumu çok beğenmiştim. umarım sende beğenirsin:1hug:

saolun kızlar,dünkü hislerim doğruymuş,sabah kalktığımda yanağıma doğru dikiş yerlerinden biraz kanamam olmuştu ama bi sorun yok heralde.İnş. beğenirim ben de Ahsenyaren:)Ya da bakmasam mı diyorum,alçı değişimi sırasında Livali senin öğüdünü dinleyip:)Birazdan arıycam Barış Bey i,perş. değişir inş. alçı,ne kadar erken o kadar iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…