• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

livali bence şu an böyle düşünmen çok normal. pek çok kişi ilk alçı çıktığında beğenmemiş burnunu. neyse alçın çıksın şişler biraz insin fotoğrafını neşeli şekilde koyarsın umarım...sakın canını sıkma...

yemen sen kime ameliyat oluyorsun burnundaki şikayetin nedir? kemerli mi?

livali bence şu an böyle düşünmen çok normal. pek çok kişi ilk alçı çıktığında beğenmemiş burnunu. neyse alçın çıksın şişler biraz insin fotoğrafını neşeli şekilde koyarsın umarım...sakın canını sıkma...

yemen sen kime ameliyat oluyorsun burnundaki şikayetin nedir? kemerli mi?

canım bende barış çakırı düsünüyorum.burnumdaki şikayet doğduğumdan beri nefes alma olayım yok birde burnum biraz kemerli onu düzelttirmeyi düsünüyorum.hepsibu senin şikayetin nedir.kime ameliyat olucaksın:asigim:::uhm:

canım bende barış çakırı düsünüyorum.burnumdaki şikayet doğduğumdan beri nefes alma olayım yok birde burnum biraz kemerli onu düzelttirmeyi düsünüyorum.hepsibu senin şikayetin nedir.kime ameliyat olucaksın:asigim:::uhm:

canım ben onur erol'u düşünüyorum. profesör olsun istiyorum. burnumda kemer filan yok sadece biraz büyük, küçülsün istiyorum fakat derim kalın ve bu da ameliyatı zorlaştırıyor.:uhm:

yemen sen ne zaman olmayı düşünüyorsun barış çakırla görüştün mü

ebrucum daha görüsmedim livaliyi bekliyorum neticeye bakım.birde foto gönderecek livali alçıları alınsın öele bayramdan sonra olabilir.sen ebru:içelim::içelim:

canım ben onur erol'u düşünüyorum. profesör olsun istiyorum. burnumda kemer filan yok sadece biraz büyük, küçülsün istiyorum fakat derim kalın ve bu da ameliyatı zorlaştırıyor.:uhm:

canım onur erol dahamı iyi ona ameliyat olan varmı tavsiyemi ettiler sana sölermisin sen nezaman ameliyat olucansüprizzzzz

canım daha görüsmedim mersinden gidicem kısmet olursa.ben livaliyi bekliyorum.alçısı cıksın foto göndericek kendi memnun olduğunu sölesin ona göre.tabi insallah memnun kalırda.ya sen canım:emir_bebek:

arch. cim duacinz insh en kisa zamanda aramza katlrsin:)
bilmyom kizlar ama baris beye amelyat olan kizlarn hepsinin buynu cok güzel olcak diye bi hiss var icimde.. hatta biraz vakit gecsn unutcaklar amelyat olduklarini bu estetk bölmlerine hic girmicekler bile:D jeanne dark arkadsmz msela gecen kish olmstu ama kiz hic taklmyo artk buralara rhat rahat yasyo:D hadi bakalm insh siraayla herkes rahata kavusur cünkü burda insan arastra arastra stress olyo falla:$
öpyorum hepniziii

arch. cim duacinz insh en kisa zamanda aramza katlrsin:)
bilmyom kizlar ama baris beye amelyat olan kizlarn hepsinin buynu cok güzel olcak diye bi hiss var icimde.. hatta biraz vakit gecsn unutcaklar amelyat olduklarini bu estetk bölmlerine hic girmicekler bile:D jeanne dark arkadsmz msela gecen kish olmstu ama kiz hic taklmyo artk buralara rhat rahat yasyo:D hadi bakalm insh siraayla herkes rahata kavusur cünkü burda insan arastra arastra stress olyo falla:$
öpyorum hepniziii

canım benim ne güzel dilekler bunlar böyle. inşallah dediğin gibi çok güzel olur. sadece barış çakıra ameliyat olan değil, bütün ameliyat olanların burunları güzel olur inşallah. bende ilk günden beri güzel olacağına inanıyorum ve bu inancım devam ediyor hala. inşallah beklediğimden de güzel olur :nazar: :1hug:

ahsen yaren senın nasıl oldu sen memnunmusun burnundan alçıdamı yoksa
evet canım alçıda hala. bugün tam bir hafta oldu ben ameliyat olalı. inşallah hepinizin ameliyatları benim gibi sorunsuz geçer kızlar. :nazar:burnumu hiç görmediğim için sonuç hakkında bir yorum yapamıyorum. ama güzel olur inşallah.

dualarım sizlerle. kendiniz için en doğrusu olduğuna inandığınız doktoru seçin. kaydirigubbakcemile5

evet canım alçıda hala. bugün tam bir hafta oldu ben ameliyat olalı. inşallah hepinizin ameliyatları benim gibi sorunsuz geçer kızlar. :nazar:burnumu hiç görmediğim için sonuç hakkında bir yorum yapamıyorum. ama güzel olur inşallah.

dualarım sizlerle. kendiniz için en doğrusu olduğuna inandığınız doktoru seçin. kaydirigubbakcemile5

Ahsenyaren 1 hafta oldu ve hala alçın alınmadı mı? bu özel bir durum mu yoksa bir sorun mu var barış bey bana 5. gün alınır dedi. yani ben iznimi öna göre ayarladım.:uhm:

ahsen yaren senın burnun kemerlimiydi onumu aldırdın yoksa kücülttünmü.bu arada alçıların nezaman alınıcak:uhm:

Back