How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

mrvdnız canım ya bende tam bılmıyorm nasıl olcak ama sanırım lokal olucak fıyatını ozelden yazarım benımde ucunu az kaldırıp bırazda boyunu kısaltacak ama 6 ay yeterlı bır suremı onun ıcın emın degılım acaba 6 ay dolunca bır daha amelıyat olan varmı...bıde benım daha ucu sıs ve sert...kararsız kaldım..barıs bey sorun olmaz guven bana dıyor guvenıyorumda ama ne bılım ıste...

mrvdnız canım ya bende tam bılmıyorm nasıl olcak ama sanırım lokal olucak fıyatını ozelden yazarım benımde ucunu az kaldırıp bırazda boyunu kısaltacak ama 6 ay yeterlı bır suremı onun ıcın emın degılım acaba 6 ay dolunca bır daha amelıyat olan varmı...bıde benım daha ucu sıs ve sert...kararsız kaldım..barıs bey sorun olmaz guven bana dıyor guvenıyorumda ama ne bılım ıste...

e madem kısaltılıyodu baştan kısa yapsa sağlıksız olur diye mi yapmıyor? peki şimdi kısaltınca sağlıksız olmayacak mı?
benim de bu gidişle revizyon olacak şişlik hala duruyor, ben de kısaltsam mı diye düşünüyorum. bir de bu kısaltma, kaldırma, kıkırdak alma işleri arttıkça lokalden genele geçer mi acaba? genel anestezi saç bırakmadı bende, gerisi bari bende kalsıın senağlama

e madem kısaltılıyodu baştan kısa yapsa sağlıksız olur diye mi yapmıyor? peki şimdi kısaltınca sağlıksız olmayacak mı?
benim de bu gidişle revizyon olacak şişlik hala duruyor, ben de kısaltsam mı diye düşünüyorum. bir de bu kısaltma, kaldırma, kıkırdak alma işleri arttıkça lokalden genele geçer mi acaba? genel anestezi saç bırakmadı bende, gerisi bari bende kalsıın senağlama

canım ya basta bende dogal dogal dıye tutturdum yoksa kendısı sordu bana havalımı dogalmı dıe ama ınsan ılkın kotu olucak dıye korkuyor ya zaten burun kalkınca bıraz daha kısa duruyor sanırım benım korkum daha sıslık tam ınmeden ıkıncı olmada sakınca varmıdır.sen ne zaman dusunuyorsun hem senın cok erken gercı

canım bir de sen sürekli her şeyin sende geç ilerlediğinden bahsediyodun, morlukların şişliklerin inmesi filan. barış beye güvenmek ayrı bi konu, güvenmesen zaten ikinci kez ameliyat olmazsın ama aklında soru işareti kalacağına biraz daha bekle bence. tabi, uzunluğu ve kalkıklığı değişmez ama belki etlerin şişliği olayı değişir

canım ya basta bende dogal dogal dıye tutturdum yoksa kendısı sordu bana havalımı dogalmı dıe ama ınsan ılkın kotu olucak dıye korkuyor ya zaten burun kalkınca bıraz daha kısa duruyor sanırım benım korkum daha sıslık tam ınmeden ıkıncı olmada sakınca varmıdır.sen ne zaman dusunuyorsun hem senın cok erken gercı

ben 5. ayımdayım daha kontrole gitmedim. barış bey burnumu daha kalkık yapmak istedi ama ben daha kısa istedim benim isteğimle 1 mm kısalttı daha fazla kısaltamam dedi, ben de sağlıksız olacağını düşündüm.
ama galiba haklısın daha kalkık olsa daha kısa durabilirdi, barış bey o yüzden ısrar ediyo demek ki kalkıta. biraz geç düştü bende :tomato:

kıızlar ya bende korkmaya başladım bunları okudukça benimde şişliklerim var ve banada barış bey 6. ayı bekleyelim dedii offf bidaha aynı şeyleri yaşamak :((( kaçakgirl cnm inş. istediğin gibi olur herşey ama şu an bile güsel duruo bence biraz daha bekle derim ben en azından korkun hafiflemiş olur..

ben 5. ayımdayım daha kontrole gitmedim. barış bey burnumu daha kalkık yapmak istedi ama ben daha kısa istedim benim isteğimle 1 mm kısalttı daha fazla kısaltamam dedi, ben de sağlıksız olacağını düşündüm.
ama galiba haklısın daha kalkık olsa daha kısa durabilirdi, barış bey o yüzden ısrar ediyo demek ki kalkıta. biraz geç düştü bende :tomato:

evt canım ama nerden bılelım tecrube edınıyoruz boylece senın kıkırdak duzelmese revızyon olucakmısın canım cesaretın varmı benım erken dıye yok ama bıraz daha zaman gecse belkı...sengözlerimebaksanab

evt canım ama nerden bılelım tecrube edınıyoruz boylece senın kıkırdak duzelmese revızyon olucakmısın canım cesaretın varmı benım erken dıye yok ama bıraz daha zaman gecse belkı...sengözlerimebaksanab

benim lokalin nasıl olduğundan pek bilgim olmadığı için cesaretim var ama ailem gerek yok diyo. bakalım bi 6. ay gelsin de

eminemir senin neyi var burnun fotolarda bişey göremedim. sonradan mı çıktı?

cnm şekil itibariyle pek bi sorun yok gibi görünüo ama ben burun ucundan korkuorum düşücek die tam sınırda gibi hatta biraz daha kalkık olsa die düşünüorum ama bunun dışında barış bey asıl sorunun burun tabanında genişleme olduğunu ve bunun kendi cildimden kaynaklanabileceğini söyledi üst kısmı çok geniş hala şiş ve yaygın duruyor barış bey 6. ayı bekleyelim dedi bakalımm umarım düselir :((( senin ne durumda cnm burnun bi gelişme var mı ???

cnm şekil itibariyle pek bi sorun yok gibi görünüo ama ben burun ucundan korkuorum düşücek die tam sınırda gibi hatta biraz daha kalkık olsa die düşünüorum ama bunun dışında barış bey asıl sorunun burun tabanında genişleme olduğunu ve bunun kendi cildimden kaynaklanabileceğini söyledi üst kısmı çok geniş hala şiş ve yaygın duruyor barış bey 6. ayı bekleyelim dedi bakalımm umarım düselir :((( senin ne durumda cnm burnun bi gelişme var mı ???

malesef canım bi gelişme yok bastırıp duruyorum. bakalım 6. ay bi gelsin zaten şişlik oldğunu düşünmüyorum. herhalde revizyon olacak olmuşken de zaten ucu düşük duruyo onu da kaldırtsam mı diye düşünüyorum

eğer cnm olucaksa revizyon ki umarım olmaz :(( kesinlikle kaldırt biraz çünkü burun zaman geçtikçe tecrübeli olarak biliosun sende birazda olsa düşüyor mümkün olduğunca küçük ve hafif kalkık burun olursa hem kısa duruyor hemde şirin gösterio yüzü ben 1. ay fotonu çok beğenmiştiim buarada gayet küçük duruyordu nasıl o çıkıntı oldu yaa anlayamadım..benimde mesela ilk alçı çıkınca gayet narin duruyordu şimdi yayıldı offf :((

barış çakır ın ünü tam buralara geldi kızlar (antalya-ısparta) memorial da bir doktor varmış duydunuz mu die birbirine soruo insanlar :))))) istanbul da ameliyat şansım olsaydı barış çakır derdim..varsa imkanınız ona olabilirsiniz çok ii oılduğunu duyuyorum..

Kçakgirl , dahlia, eminemir yaa ben anlamıyorum . Barış bey biliyorsunuz iki tasarım yaptı bana. Küçük ve kalkık olanı ben istedim o ısrarla diğerini yapalım doğal durur kaldırmayalım dedi. size küçük olanı yapmak istemiş. üstelik ben havalı olsun dedim. Anlamıyorum. Naci Çelik lede görüşücem. herkes çok memnun. bu son olucak . ya barış bey ya naci bey olucak. Bu salı naci bey den randv. aldım. hayırlısı. Kaçakgirl canım bence burnunu birazdaha kalkık ve küçült eğer rvzyon olucaksan. senin dudak ile burun arası zaten dar burnunu rahatlıkla kalkık yaptırabilirsin.

ben kesinlikle barış beyde sorun olmadığını söyleyebilirim benim burnum tasarımla aynı oldu nerdeyse diyebilirm asıl sorun bende biran burnumun çok kalkık yapay olmasından korktum cesaret edemedim barış bey kesinlikle çok iyi bir cerrah ondan şüphen olmasın sadece senin yapman gereken şey ne istediğini çok iyi anlatabilmek.hem ben burun ucumu o kadar da dert etmiorum sadece burun kanatlarımda ki geniişleme beni korkutuo oda barış beyden kaynaklanan bi sorun değil..şişliklerden ve cildimin kalınlaşmasından kaynaklanıyor yoksa barış bey çok iyi bir ameliyat çıkardı bundan eminim eğer revizyon gerekiosada bu sorundan dolayı burun ucumun az daha kalkmasını isterim tabiki artık cesaretlendim :)))

ben kesinlikle barış beyde sorun olmadığını söyleyebilirim benim burnum tasarımla aynı oldu nerdeyse diyebilirm asıl sorun bende biran burnumun çok kalkık yapay olmasından korktum cesaret edemedim barış bey kesinlikle çok iyi bir cerrah ondan şüphen olmasın sadece senin yapman gereken şey ne istediğini çok iyi anlatabilmek.hem ben burun ucumu o kadar da dert etmiorum sadece burun kanatlarımda ki geniişleme beni korkutuo oda barış beyden kaynaklanan bi sorun değil..şişliklerden ve cildimin kalınlaşmasından kaynaklanıyor yoksa barış bey çok iyi bir ameliyat çıkardı bundan eminim eğer revizyon gerekiosada bu sorundan dolayı burun ucumun az daha kalkmasını isterim tabiki artık cesaretlendim :)))

Barış bey kesinlikle çok iyi bir doktor. ondan önce birkaç doktorla görüştüm Barış çakır la görüşünce kararımı verdim. Sade ce naci çelik lede bir görüş dediler. bend e atlamak istemiyorum. barış bey çok da iyi bir insan. Hatta şimdi Naci bey den rndvü aldım diye kendimi ona ihanet ediyormuş kimi hissediyorum. ne sorduysam yanıtladı maille de. hayırlısı.

kesinlikle cnm hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama keşke dememek için naci beyle de görüş sonra karar ver sonuçta bi ameliyat geçiriceksin ve kafanın karışık olmaması gerekiyor bana sorarsan ben barış bey derim çünkü ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi vs. artı çok iyi biri dedğin gibi :))) ben nedense hiç dr araştırması yapmadan barış beyi tercih ettim pişman da değilim :) umarım sende akıl karışıklığından kurtulursun yine söylemek istiyorum ne istediğini çok iyi belirle bu yeter zaten barış beye

bence eğer sağlıkla ilgili bir durum yoksa revizyona hiç gerek yok canım, burnun şahane görünüyor... :nazar: hem gayet havalı olmuş hem de ameliyat olduğu hiç belli değil bence, ikinci haftandaki resimlere şiş yazmışsın ama şiş hali böyleyse bi 6 ay sonra nasıl olacak kimbilir yerimseniben ameliyatın çok başarılı olmuş yeni görüntünün keyfini çıkar...

cnm teşekkür ederm mutlu etttin beni :)) burnum yandan güsel görünüyor onda pek sorun yok benim mızmızlığım hariç :) ama asıl sorun önden geniş duruyor önden eğer o sorunda giderse revizyonu düşünmüyorum umarım hepimiz düseliriz de revizyona gerek kalmaz :)

Back