Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrvdnız canım ya bende tam bılmıyorm nasıl olcak ama sanırım lokal olucak fıyatını ozelden yazarım benımde ucunu az kaldırıp bırazda boyunu kısaltacak ama 6 ay yeterlı bır suremı onun ıcın emın degılım acaba 6 ay dolunca bır daha amelıyat olan varmı...bıde benım daha ucu sıs ve sert...kararsız kaldım..barıs bey sorun olmaz guven bana dıyor guvenıyorumda ama ne bılım ıste...
e madem kısaltılıyodu baştan kısa yapsa sağlıksız olur diye mi yapmıyor? peki şimdi kısaltınca sağlıksız olmayacak mı?
benim de bu gidişle revizyon olacak şişlik hala duruyor, ben de kısaltsam mı diye düşünüyorum. bir de bu kısaltma, kaldırma, kıkırdak alma işleri arttıkça lokalden genele geçer mi acaba? genel anestezi saç bırakmadı bende, gerisi bari bende kalsıın senağlama
canım ya basta bende dogal dogal dıye tutturdum yoksa kendısı sordu bana havalımı dogalmı dıe ama ınsan ılkın kotu olucak dıye korkuyor ya zaten burun kalkınca bıraz daha kısa duruyor sanırım benım korkum daha sıslık tam ınmeden ıkıncı olmada sakınca varmıdır.sen ne zaman dusunuyorsun hem senın cok erken gercı
ben 5. ayımdayım daha kontrole gitmedim. barış bey burnumu daha kalkık yapmak istedi ama ben daha kısa istedim benim isteğimle 1 mm kısalttı daha fazla kısaltamam dedi, ben de sağlıksız olacağını düşündüm.
ama galiba haklısın daha kalkık olsa daha kısa durabilirdi, barış bey o yüzden ısrar ediyo demek ki kalkıta. biraz geç düştü bende :tomato:
evt canım ama nerden bılelım tecrube edınıyoruz boylece senın kıkırdak duzelmese revızyon olucakmısın canım cesaretın varmı benım erken dıye yok ama bıraz daha zaman gecse belkı...sengözlerimebaksanab
cnm şekil itibariyle pek bi sorun yok gibi görünüo ama ben burun ucundan korkuorum düşücek die tam sınırda gibi hatta biraz daha kalkık olsa die düşünüorum ama bunun dışında barış bey asıl sorunun burun tabanında genişleme olduğunu ve bunun kendi cildimden kaynaklanabileceğini söyledi üst kısmı çok geniş hala şiş ve yaygın duruyor barış bey 6. ayı bekleyelim dedi bakalımm umarım düselir (( senin ne durumda cnm burnun bi gelişme var mı ???
ben kesinlikle barış beyde sorun olmadığını söyleyebilirim benim burnum tasarımla aynı oldu nerdeyse diyebilirm asıl sorun bende biran burnumun çok kalkık yapay olmasından korktum cesaret edemedim barış bey kesinlikle çok iyi bir cerrah ondan şüphen olmasın sadece senin yapman gereken şey ne istediğini çok iyi anlatabilmek.hem ben burun ucumu o kadar da dert etmiorum sadece burun kanatlarımda ki geniişleme beni korkutuo oda barış beyden kaynaklanan bi sorun değil..şişliklerden ve cildimin kalınlaşmasından kaynaklanıyor yoksa barış bey çok iyi bir ameliyat çıkardı bundan eminim eğer revizyon gerekiosada bu sorundan dolayı burun ucumun az daha kalkmasını isterim tabiki artık cesaretlendim :)))
ben kesinlikle barış beyde sorun olmadığını söyleyebilirim benim burnum tasarımla aynı oldu nerdeyse diyebilirm asıl sorun bende biran burnumun çok kalkık yapay olmasından korktum cesaret edemedim barış bey kesinlikle çok iyi bir cerrah ondan şüphen olmasın sadece senin yapman gereken şey ne istediğini çok iyi anlatabilmek.hem ben burun ucumu o kadar da dert etmiorum sadece burun kanatlarımda ki geniişleme beni korkutuo oda barış beyden kaynaklanan bi sorun değil..şişliklerden ve cildimin kalınlaşmasından kaynaklanıyor yoksa barış bey çok iyi bir ameliyat çıkardı bundan eminim eğer revizyon gerekiosada bu sorundan dolayı burun ucumun az daha kalkmasını isterim tabiki artık cesaretlendim :)))