cnm teşekkür ederm mutlu etttin beni :)) burnum yandan güsel görünüyor onda pek sorun yok benim mızmızlığım hariç :) ama asıl sorun önden geniş duruyor önden eğer o sorunda giderse revizyonu düşünmüyorum umarım hepimiz düseliriz de revizyona gerek kalmaz :)
üzülme yaa(( ameliayt herkeste aynı tepki vermio malesef benim ne olucağımda belli deil ki ayy ne zor işmiş ya sabırla beklemek,ameliyatın acısı ( pek olmuo ama ) v.s. hiiçmiş bunun yanında .. kaçakgirl kesin karar verdimi acaba revizyona???
ADA09 barıs beyın sıze bahsettıgı son hasta hanı su hergun ağlayıp masaja gıden hastası benım agladıgım dogru ama hergun masaja gıtme dıye gibi bişy yok fazla kalkık istedgim için bırz husrana ugradım okar sende barıs beye karar verenlerdensın sanırım tek önerim toplu bır yuzun varsa fazla kalkık yaptrmamndır yasadıgım seyden dolayı uayrmak ıstedım.Kçakgirl , dahlia, eminemir yaa ben anlamıyorum . Barış bey biliyorsunuz iki tasarım yaptı bana. Küçük ve kalkık olanı ben istedim o ısrarla diğerini yapalım doğal durur kaldırmayalım dedi. size küçük olanı yapmak istemiş. üstelik ben havalı olsun dedim. Anlamıyorum. Naci Çelik lede görüşücem. herkes çok memnun. bu son olucak . ya barış bey ya naci bey olucak. Bu salı naci bey den randv. aldım. hayırlısı. Kaçakgirl canım bence burnunu birazdaha kalkık ve küçült eğer rvzyon olucaksan. senin dudak ile burun arası zaten dar burnunu rahatlıkla kalkık yaptırabilirsin.
ada doktor secımnde ıse dıkkate alman gereken en onemlı krıter senı boş sözlere boğmaması barıs bey gercektn bu konuda guven verıcı evet ıstedgm sonucu alamdm mutlu deılim belkı ama en azından bana budurumun duzelıcegının garantısnı vermekte ve bukonuda guvenıyorumda.amelyt oldgum gunden 20 gun sonrasında revızyon arastrmasına girdim ve aylardr nette okumadgım sey kalmadı kıtaplar aldım.insan eskı burnunu ararmı arıyorum ıste dıyecegım o ki barıs beyı tavsıye ederım fakat burda iş ondan cok bırzda sana dusuyor ne ıstedgnı ve onun sana yakışp yakısmyacagnı ıyı dusunmelısn cunku kendısı bana okadar kaldrmamyı sunmustu fakat dinlemdm sonuc aynlara dahi bakmıyorm umarım herksın istegı olur bunu paylaşmk ıstedım yoksa ıcım rahat etmezdı oyuızden acele karar verme kaybedeck bısyın yok hemen olmazsan sewgilerADA09 mrb ozllııkle bı sıtede gezerken buraya senın ıcın uye oldum cnku yazılarda barıs beyın son hastasının hergun aglayıp masaja gttgnı yazmıstım direk o benım dedım ıkı kere dusunmeden evet rinoplasti şokum 4 aydr devam edıyor estetık olupta bukadr goruntusu olumsuz değişen bir ben olmalıyım bu dunyada.ıstedgım burna sahıp olamdm ama bunda bnm secimim hatalı kalkık ısteım ve sonuc 4 aydır ev hapsine magloldu bukadar üzülcegimi bilsem burnum agzıma giriyo olsam olmazdım sana tavsıye ıcın gırdım buraya özellkle cunku olmaya daha karar vermedn sanırıM ŞİMDİ COK İYİ DUSUN GEREKSRSE AYLARCa daha arastır ve ne ıstegınden cok emın ol yuzunu mumkunse en olumlu sekılde eğiştircek olanı sec cunku bbenı bu 4 aylık surecte toplamda 12 kısı senı tanıyamdm dedı bu bende buyuk yıkım oldu lakın barıs bey ısınde cok uzman ve sureklı destek fakat yasam surecım hiçte okadr kolay gecmıyor eger kafanda tam otrmayn seyler varsa bunu ıyı oku ve ne ıstegınden cok emın ol senınle berbar bu tavısyem herkese lutfen ıkkte alın ve cok kalkık kucuk burunlar talep etmeyn hele yuzunde yanaklarınz cok belırgınse gorsmek uzere
kesinlikle misserable ye katılıorum bu ameliyatta en önemli şey ne istediğini tam olarak bilmek.. bu arada misserable çok üzlüdüm durumuna umarım herşey yoluna girer ve kısa zamanda çözüm bulabilirsn( tam olarak 4 ay mı oldu senin??
:sinifsinif:MAALESF 4 AY OLDU SIMDIKI AKLIN OLSA OLURMUYDUN DESENIZ ASLA DERİM.BARIS BEY COK IYI BIR CERRAH FAKAT BEN OLDGUM GUNDEN BERİ ÇOK HUZURSUZ MUTSUZ GUNLER GECIRIM GECIRMIYEDE EVAM EDIYORUM SIRF HENUZ KARAR ASAMIASINDA TASARIMLARDA KISA VE KALKIK BURUN TERCIH ETMEYIN DIYE UYE OLDUM BU SITEYE UMARIM BIGÜN YUZUM GULER
ayyy bak bende korktum yarın doktora gıdıcem belkıde ıkan olursam oracıkta amelıyatt olurum ben kısa ve kalkık bırın burun ıstıyorum ama sımdı kafam karıstı mısserable tatlım resımlerını gormemız mumkunmu senın sıkayetın kalkık olmasımı yoksa kısa ve kalkık olmasımı...ben kalkıktan zıyada ozellıkle kısa ıstıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?