Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

evet canim bu konuda haklisin. baris bey dogal dursun diye pek burunu kaldirmiyor.
benimde sisliklerim inince burun cok düz bi sekilde duruyor yandan. ilk zamanlar daha güzeldi yandan. ama ne yapalim saglik olsun.

kızlaar çok mutluyum bugün:) barış bey muayenehanesinden moralim bozuk ayrıldım diye aradı bugün hiç canınızı sıkmanızı istemem diyo, revizasyonu hiç düşünmicez şimdi şişliği indirmeye çalışıcaz filan. canım doktorum yaa moralim bozuk diye aramış opuyorumnanaktan barış beyi seçmekle çok doğru bi karar vermişim, doktora güvenmek bu gibi zamanlarda daha da önemliymiş. ilk ameliyatı öyle böyle gözü kapalı oluyoruz da revizasyonda da güvenim tam barış beye opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ameliyat olalı 7,5 ay oldu...

zaman hızlı geçti...burnumdan bir ara şikayetçi olmuştum elime kemik geliyor zannediyordum ama zamanla eser kalmadı,ödemmiş kendiliğinden geçti..burnumun ucu hala şiş arkadaşlar...benim altı ayım geçti..

bi arkadaş barış beyin kortizonlu iğne ile burun şişliğini indirdiğinden bahsetmişti..ben bu konuda bilgi almak istiyorum.o iğneyi yaptıran var mı?gerçekten öyle birşey varsa ben de yaptırıcam.burnumun ucu daha ince olması lazım,çünkü eskiden inceydi...

hepinize geçmiş olsun,geriye gidip sayfaları okumadan yazıyorum bunları..yeni ameliyat olmuş olanlar varsa geçmiş olsun....

dahlia noldu senin burnuna bana anlatırmısın ne revizyonu şimdi okudum yazılanları? ne şişliği bu. ameliyat olalı ne kadar oldu?

Merhaba Güzel Bayanlar,
Benimde 7 ay oldu sayılır,hatta 6.ay kontrolüne gidemedim henüz.Burnuma alıştım ama halen sabahları çok şiş uyanıyorum,kimse burnumu anlamıyor.Her konuda çok rahatım.Bazen dahada küçük mü yaptırsaydım diyorum ama ben Barış Beyin işine hiç karışmadım.Ona çok güvendim.Kızlar o ne diyorsa doğrudur,sabredin ve bekleyin.
Size yeni resimlerimi göstericem,bir ara albümümden bakarsınız.:icecream:

Ben de çarşamba günü ameliyat oldum, hala alçım var ama ağrım çok az oldu, o yuzden çok mutluyum. Kacakgirl burnun gayet hoş görünüyor, umarım nefes alma problemin de düzelir. Barış bey e tıkandığını söyledin mi? Ya da daha önce tıkananların açıldı mı acaba?

ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.ARKADAŞLAR ARANIZDA BARIŞ BEYE ÇENE BÜYÜTME OPERASYONU GEÇıREN OLDU MU .BEN SENEYE BURNUMDAN OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM O ARADA ÇENEMıDE BıRAZ GENıŞLETMEK ıSTıYORUM.ÇÜNKÜ ÇENE YÜZE ıNANILMAZ BıR ÇEKıCıLıK KATIYOR.BıLGı VERıRSENıZ SEVıNıRıM.

kıslarr resım ekledım onden begenmıyuom ve halen kuculmedı bu burun sol tarafta hep tıkalı

canim senin ne kadar oldu ameliyat olali? benim bi senem doldu, ve bende hala nefes sorunu yasiyorum. belki tekrardan ameliyat olmayi düsünüyorum baris beye. bakalim türkiye ye gelince baris bey ne diyecek.

canim senin ne kadar oldu ameliyat olali? benim bi senem doldu, ve bende hala nefes sorunu yasiyorum. belki tekrardan ameliyat olmayi düsünüyorum baris beye. bakalim türkiye ye gelince baris bey ne diyecek.
benım 5 ay oldu sol taraf cok tıkanıyor ozellıkle gece ama sag taraf ıyı genede rahatsız oluyom bu aralar hava sogudu ıkısıde tıkanıyor bu hafta kontrole gıdıcem bakalım ne olcak....sengözlerimebaksanab:zemuszemus

mrh sensiii ben barış bey de burun amelyatımı yaptırmak istiyorum cep numarası varsa bana özelden gönderirmisin umarım fiyatlarıda uygundur

Merhaba arkadaslar
uzun zmndir okuorum yazdiklarinizi, bende olmak istiorum Baris beye bugun hastaneden e-mail geldi 4500 olmus ameliyat fiyati.

bende barış beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama haziran ayları gibi yazın ozamana kadar 5 olmaz inş

Merhaba kızlar

Ben de burun ameliyatı olmak istiyorum. uzun zamandır araştırıyorum. bir çok doktorla görüştüm. fiyatları farklı yapıcakları şeyler farklı. araştırmam aynı zamanda internettende yaptım özdllikle kadınlar kulübündeki yorumları inceledim. bütün doktorlarla ilgili olumlu şeyler var ama olumsuzda var bir yada iki ama var. şunu gördüm doktor ünlü olma aşamasındaki yaptıkları işler başarılı. hasta sayısı arttıkça kalitesi düşmüş. bunu son bir yılda yapılan yorumları bile inceliyince anlıyorsunuz. Ben hala karar veremedim. ogün doktorun ruh haline bağlı bence . nede olsa estetik ete şekil veriyor. Barış beye bende görünmeye düşünüyorum. bunun sebebi sanata estetiğe olan düşkünlüğü. barış beye ameliyat olanlar resimnlerinizi yollarsanız çok muylu olurum. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…