kızlar ben sordum.yani pc de değilde heykel yapmanızı istesem olur mu diye. o ise bunun basının abartısı olduğunu,heykelin 1 hafta kadar süreceğini (ki işleri yoğun) o nedenle cde tasarımın daha iyi olacağını söyledi .gerçi ben seneye olacağım ama belki fikrini o zaman değiştirir (=
ameliyattan sonra sabah 9 gibi filan taburcu ediyorlar
kızlar ben bişey sorucam.ameliyatımın 22. günü bugün ve göz hizamdan itibaren burnumun yanlarında çıkıntılar var.mesela iki tane sağda var sanki kemik parçası gibi, bi tanede solda bi çıkıntı var.elimle hissediyorum içerden.şişliğe pek benzemiyor yani çok sert.normal midir bu?
Kızlar biraz konuyu dağıtabilir miyim? Ameliyat öncesi komik rüyalar görmeye başladım. Barış beyin ofisindeyim ama kendisi yok, başkaları var ben hayatta ameliyat olmam başkasına diye bağırıyorum, onlarda beni sakinleştirmeye çalışıyorlar, tamam tamam Barış bey şimdi gelicek diye. Sonra Barış bey geliyor, burası çok komik, odaya bir son model motorsikletin üstünde giriyor, güneş gözlükleri var, saçları upuzun kıvırcık, deri mont falan var :)) Ben de ameliyat olmaya geldim diyorum, ve aklımdan aaa gerçekten de çok genç ve modern bir doktormuş diye geçiyor :) Biliyorum konuyu dağittım ama siz bana bakmayın, kaldığımız yerden sorulara devam edelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?