kızlar merhabalar, bugün barış beye kontrole gttim 3. ay için. Burnumun ucunda şişlik var eğri duruyo dediğim şey kalıcı olabilirmiş. 6. ayı beklememiz lazım dedi barış bey ama daha çok geçici olacağını düşünmüyomuş gibi revizyon için tasarım bile yaptı. Ben de herkes gibi bir seferde çok güzel burnum olsun istedim hiç revizyonu düşüneceğim aklıma gelmemişti. Derimin üst kısmı çok ince olduğu için asimetrik inmiş şişlikler. bir mm lik bir şişlik değer mi revizyona diye düşünüyo insan, barış bey de eski burnumla kıyaslıyo ama ben eski burnumdan daha güzel bi burun istemedim ben güzel bir burun istedim diyorum. çok canım sıkıldı var mı böyle barış beyin reviyon dedikleri? ne düşündünüz hiç düzelme oldu mu? iğneyle de inme durumu olabilirmiş bişeyler anlattı ama 6. ayı beklicez dedi
ben sizin burnunuzun resmini gördüğümde çok beğenmiştiim ve çook doğal bulmuştum şuanki halini bilmiyorm ama koyduğunuz rsmlerde güzel duruyor bu yüzden çk üzüldm
ama canınınızı sıkmayın barış bey ne yaptığını bilen ender doktorlardan eminim iyi bişiyler düşünüyordur.
kontrolde o kadar moralim bozuldu ki ben bugün fotolarımı da alıcaktım barış beyden tamamen çıktı aklımdan. ondan maille foto istedim yollarsa onu koyucam yollayamazsa kendim bi tane çeker koyarım ki sizden de fikir alayım. bana revizyon gerekli gibi geliyor. barış bey masaj verdi inşallah iner de hiç gerek kalmaz ameliyata
dahlia85 çok geçmiş olsun bana yardım edebilir misin lütfen fotoğraflarına nasıl bakabilirim
canım teşekkür ederim, keşke 25. günkü şekliyle inseydi şişler. barış bey masaj önerdi, kendi denedi bastırınca hafif bi inme oldu. çok garip ama günde 5 dk bastırıyorum. inşallah işe yarar da revizyona gerek kalmaz
emin ol işe yarayacak eminim ödem o ama kemikse bile kıkırdak doku söz dinler kolay şekil alır sakın masajını bırakma. Ben diğer arkadaşlarında resimlerine baktım bu doktor başarılı çok güzel olmuşsun dahada güzel olacak.. ben karar verdim Barış bey.. benim şu koca burnumuda güzel yapsın:Saruboceq: sen ne kadar ödedin?
dahlia85 burnun 25.gününde çok harika duruyo eminim yine şişlikler geçince aynı şeklini alıcaak.çünkü sonuçta en başta bir sorun olsaydı o görüntü oluşmazdı..şişlikler bi şekilde inince eninde sonunda 25.gün gibi olcak inşallah:)) sıkma bence canını
burnumun revizyon geçirmesi gereken halini ekledim albümüme. bir de pony idi sanırım tırtık tırtık ufak şişlikler vardı burnunda, barış beye tekrar sordum ameliyat yerin dedi. yani onun geçmesini beklemiyorum artık. dışarıdan da belli değil. dışarıdan görünenler düzelse başka bişe istemicem :Saruboceq:
Dahlia ayni sorun bendede var.. eskiden kemerin oldugu yerin biraz altinda yeni bi kemik midir nedir artik bilemicem bisey çikti.. ve bu yüzden ucu yine hafif düsük gibi geliyor ve önden begenmiyorum burnumu.. kemik yüzünden yüzümden çok daha öne çikik ve uzun gibi geliyor..
Revizyon ameliyati için tekrar bir ücret ödicekmisin?
Dahlia ayni sorun bendede var.. eskiden kemerin oldugu yerin biraz altinda yeni bi kemik midir nedir artik bilemicem bisey çikti.. ve bu yüzden ucu yine hafif düsük gibi geliyor ve önden begenmiyorum burnumu.. kemik yüzünden yüzümden çok daha öne çikik ve uzun gibi geliyor..
gizem barış beye ulaşmak istiyorum bende..cep tel bana özelden yazarmısın..bide ben şişlide oturuyorum..kalıcak yer problemin varsa biz seni misafir ederiz..bende ameliyat olcam..yatarız öle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?