Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

day cim eğer sen tasarımdakinden çok daha kalkık bir burnun var diye üzülüyorsan sakın üzülme, çünkü her ne kadar şişlik yok dediysen de unutma ki ameliyattan hemen sonra burun delikleri biraz daha yukarı bakar. Biliyorsun 6 ay 1 yıla kadar beklemek gerekebilir tam şekil için. Burun ucu zamanla kendini aşağıya salar, zamanın olursa şöyle bir göz at okumadığın sayfalara, ben hatırlıyorum tabiri caizse" domuz gibi gözüküyorum, domuz burunlu oldum" diyen arkadaşlar oldu çok iyi biliyorum, burunlar kendini zamanla aşağıya salıyor, delikler düzgünleşiyor. Hatta bazı insanlar bilerek feci kalkık burunlar yaptırıyorlar ki, burun kendini aşğgı saldığında bile ucu kalkık görünsün diye, yani ucu aşagı inecek canım merak etme. Bak ben eminim sen boşuna telaş yapıyorsun, çünkü bundan önceki bir iki mesajında da çok evhamlı olduğunu söylemiştin hatırlıyorum, ameliyat olanlara sor, aynı şeyleri onlar da yaşadılar eminim, hem onlardan da duyunca rahatlıycaksın tamam mı canımopuyorumnanaktan canım istersen fotoğraf koyabilirsen biz de sana daha iyi destek olabiliriz bu konuda. Barış bey ne dedi bu konuda?

Son düzenleme:
daycim çok üzüldüm böyle düşünmene ama eminim o kadar kötü değildir. tasarım falan yapılmıştır bundan çok mu farklı bir şey gelişti? burda birçok kişi alçı çıkınca burnun çok havada olduğunu deliklerin görüldüğünü falan söylemişti daha sonra iniyor bu durum anladığım kadarıyla.eminim seninki de haftalar içinde çok değişecek. düşüncelerini doktora söyledin mi peki?

day cim, bir de sen bir süre önce burnum asimetrik ve öyle kalıcak diye üzülüyordun, ki hatta daha alçın çıkmamıştı hatırlıyor musun şutarafagitti ben şok olmuştum aaa daha alçı bile çıkmadı ki demiştim kafamçokkarıştı bak inan bana çok güzel olucaksın, karamsarlık sana yasak tamam mılmazpuyorumnanaktan

day cim ben emliyat olmuş biri olarak ilk alçının çıktığında burnunu kendine yakıştırmamanı çok normal buluorum çünkü genelde herkese böle bi şok yaşıor bende aynı şekülde yaşadım sanki başkasının burnunu bana takmışlar gibi hatta dedim keşke eski burnum mu olsa die ben önden kalkık olmasından deilde böle yandan duruşu garibime gitmiştii..ama eminim sende çok evhamlı davanıosun bi 3-4 gün geçsin bak herşey normale dönücek bende şimdi acaba ucu düşük mü olmuuş gün geçtikçe biraz daha aşağı düşer mi die düşünüorum keşke biraz daha mı kalkık olsaydı diorum ama biliorum ki bu düşünceler geçici alışınca herşeye geçicek bunlar ve biz sadece bu kadar incilioruz burnumuzu sorunlu olduğumuz iiçin galiba:))) hemen panikleme cnm bekle biraz kesinlikle sende de şişlik olmuştur çünkü cildin ince olması kalın cilde göre % 20-30 civarlarında farklılık yaratıomuş şişliklerde öle duymuştum kesin şişlik vardır inicek onlar daha ve inş. herşey güzel olucak:)))

dayciiim bende çok okudum buralarda çok kötü oldu vb. şeyler ama daha sonra düzeldi memnunum diyorlar.hem ne bu çirkinleştim filan saçmalama lütfen.eminim ki çok güzelsindir ama şuan farklı olduğu için sana öyle geliyor.sen biraz sabret daha dur bakalım ..1 ay sonra bir bak bakalım aynımı olacak ki bir tuhaflık varsada bu çözümsüz değil bunuda biliyorsun değil mi .

selam kızlar küçük alçımı çıkardım ben de.benimki de önden yamuk epeyce bi tarafı daha şiş.ama normaldir dimi geçer dimi:kedi:

day cım hıc uzulme bak goruceksın burnun zamanla kendını asagı bırakınca cok guzel olcak ben bıle pısmanın keske bıraz kalkık yapsaydım dıye cunku zamanla kendını bırakıyorrr hıc bosuna uzme kendını bak benım lcı cıktıgında felaket otesı burnum vardı hatta barıs bey bıle sastı kaldı o kadar buyuk genıs bır burundu anlatama hatta baygınlık gecırır gıbı oldum abım yanımdaydı o bıle kısa surelıgıne sok gecırdı yanı okadar kotu bır burundu resım koysam emınım korkarsınız:)))) onun ıcın uzme kendını bak emınım senın burnun zamanla harıka bır burun olcak

selam kızlar küçük alçımı çıkardım ben de.benimki de önden yamuk epeyce bi tarafı daha şiş.ama normaldir dimi geçer dimi:kedi:
evet canım gecıcı bır durum benım 4 ay oldu bazen bır taraf cok sıs duruyor ondan yamuk gıbı gozukuyor zamanla burun cok degısyor oda sıslıkten ah benımde su sıslık ınsede seklını anlıyabılsem ama daha degısırmı burnum bılmıyorum sanmıyorum pek ama:))):asigim:

pony geçer canım ya.bak dilemgiz vardı uzun zamandır gözükmüyor o da başlarda sıkıntı çekmişti öyle hatırlıyorum.simetri sorunu oluyor sonra düzeliyor diyo herkes hemde.üzme sen tatlı canını canım benim.
sen bana gaz vereceksin yahu aaaa :1hug:

sağolun bağyanlar :) ben dert etmiyorum geçicek diyorum da ilk görenlerin tepkilerinden çekiniyorum tabi biraz :1ninca:

su_deniz cim fotorafını koydum albüme çok uzun değil, çok kısa da değil normal gibimsengözlerimebaksanab

Kızlar ödeme ile ilgili bir sorum var. Şimdi ayıptır söylemesi bu ameliyat için ne zamandır para biriktiriyorum, doğal olarak o miktarı çantama koyup da hastaneye gitmek istemiyorum, yollarda insan rahat edemez ki. Sızler ödemelerinizi nasıl yaptınız, çek kabul ediliyor mu? :1hug:

bildiğim kadarıyla sadece nakit kabul ediliyor ayseall.benim de kafama takılıyodu aynı düşünce ama taşıdık yanımızda mecburen

Arkadaşlar inanmıcaksınız ama biraz önce Barış Bey ile görüşmek için randevu alayım dedim ve bana 10 Eylülde izinden geleceğini randevu tarihide en erken 21 eylüle verebileceğini söyylediler.Nasıl bu kadar yoğun olur inanamıyorum Ben ise bayramda ameliyat olmayı düşünüyordm Kesinlikle onunla görüşmek istiyordum şimdi kafam çok karıştı naci çelik ve barış çakır arasında kalmıstım ....

karyaez cim bizler hepimiz aylar öncesinden randevu aldık, çünkü hem konferanslarda oluyor hem de üniversitede bazen dersler veriyor Barış bey bildiğim kadarıyla, hem de haftanın pekçok günü ameliyatta oluyor. Temposu çok yoğun, sen tabii yine başka doktorlarla da görüş istersen ama bil ki randevular için birkaç ay erken aramak gerekiyor genelde, eğer olur da biri iptal ederse görüşmesini, o zaman sana haber verip yer ayarlıyabiliyorlar..

Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. Hepiniz burun ucu kendini salar kalkıklık iner diye yazmışsınız. Ben ameliyat olalı 1aydan fazla oldu. şimdiye kadar kalkıklığını beğeniyorum benim de tam aksine korkum 6 ay sonra bu kalkıklığın yok olması.. burun ucu yani cok mu iniyor bidaha ameliyat olmak istemiyorum bennn mafoldumben diğer arkaşaların durumu nedir yani 6 ayı geçirmiş olanların???

cnm benimde korkum o senin gibi şu an kalkıklığını beğeniorum ama bundan biraz daha düşse çok kötü durur gibi gelio benim 1 ayı geçtii bu sarkmadan korkuorum ama olmaz umarım barış beye bunu sorucam bende gider gitmez ayy bende düşünemiorum bi kez daha olmayı allah korusuun ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…