• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Canım benim 16 sında görüşmem var, kısmetse 17 sinde operasyon. Canım senin benden hemen önce mi?

Evet beklemek çok kötü bazen ya son dakikada vaz geçersem diyorum bu kocaman burna rağmen vazgecmeyi düşünebiliyorum yaa hayret birşey:umursamaz: Canım çok güzel olacak de öyle olsun, şimdiden geçmiş olsun

sağolun kızlar :-) evet ayseall benimde 5 günüm kaldı ama hala kararımı değiştirebilirim gibi geliyor hatta ameliyat masasından bile kalkabilirim diyorum :-)

duffy iyi dileklerin için sağol canım. Kızlar size de oldu mu bu, ben son dakikada vazgeçecekmişim gibi geliyor. Yani istiyorum ki kaşla göz arasında birisi bana bayıltıcı bir iğne yapsın, uyandığımda herşey bitmiş olsun...

selamlar yine benlülülülülülü
2 gün öncesine kadar ucube gibi göründüğümü düşünmeme rağmen fikrimin değiştiğini artık burnuma alıştığımı söylemeye geldimhihoyyyt

bugün dikişlerim çıktı burnumun eski resimlerine tekrar bakınca şimdikinin daha güzel olduğunu anladım. burnumun ucundaki sağa doğru eğim devam ediyo tabii ama en azından o fazla kalkıklığı normale döndüğü için o kadar rahatsız etmiyo şu anda.

benim eski burnumun ucu aşağı doğruydu ve birden öyle kalkık olunca michael jackson gibi olmuştum ama şu anda normal görünüyo.
bir de beni şaşırtan şey biri bana fazla değişiklik yapılmamış demesiydi, ben ifadem çok değişti sanıyodum o da rahatlattı.

yani şu anda tek problem ucunun sağa eğimli olması ama onun dışında önceki yazımda abarttığım gibi bir ucubelik kalmadı. moralim de düzeldikaydirigubbakcemile2

bana moral veren herkese çooook teşekkür ederim dedikleriniz zamanla gerçekleşiyo:dance:

yok canım ben resim koyamıcam, biliorum insan görmek istiyor ama yapabileceğim bir şey yok maalesef, :1no2:
ama yeteri kadar tarif ettim zaten yandan görünüm allah için çok güzel, önden de ucunda hafif sağa eğim var. bir de sol tarafta gövde kısmında hafif bir çıkıntı var ama bunlar çok dikkatli bakınca görülüyor yani genelde hoş oldu. ilk günlerde dediğim gibi ucube gibiydi ama şimdi doğal duruyor. :nazar:
resmimi koymamama sinir olabilirsiniz bunu anlıyorum ben de olanları görmek istiyodum ama maalesef mümkün değil. yani ailem izin vermiyor bu siteye resmimi koymama :1ninca:

Olsun canım sen resim koyamasanda, bize haberlerini iletirsin. Bak ben bahse girerim o eğiklik de düzelecek. Bir arkadaşımiz vardı Dilemgiz, ne zamandır görmedim onu sitede, onda da bir kemik eğikliği vardı, ameliyattan sonra eyvah tekrar geri gelliyor eğiklik dedi, biz üzüldük ama sonra herşey düzeldi. Senin de öyle olacak eminim. Sen tekrar kontrole gittiğinde Barış Beye sor bu eğiklik konusunu

Olsun canım sen resim koyamasanda, bize haberlerini iletirsin. Bak ben bahse girerim o eğiklik de düzelecek. Bir arkadaşımiz vardı Dilemgiz, ne zamandır görmedim onu sitede, onda da bir kemik eğikliği vardı, ameliyattan sonra eyvah tekrar geri gelliyor eğiklik dedi, biz üzüldük ama sonra herşey düzeldi. Senin de öyle olacak eminim. Sen tekrar kontrole gittiğinde Barış Beye sor bu eğiklik konusunu

bendede vardi egrilik canim...sisler indikce düzeliyor...ve düzeldi yani...:)

Yelizçay duyduğum kadarıyla Barış bey genellikle burnu çok ufaltma taraftarı değilmiş, burundan çok fazla kıkırdak kemik almamak, burun çatısını bozmamak için. Burun ufaltılmadan da şekil veriliyor bildiğim kadarıyla. Bu tamamen hastanın isteği ve burnunun durumuyla ilgili birşey, eğer bir doktora göründüysen veya görünmeyi düşünüyorsan sorabilirsin canım.

Yelizçay duyduğum kadarıyla Barış bey genellikle burnu çok ufaltma taraftarı değilmiş, burundan çok fazla kıkırdak kemik almamak, burun çatısını bozmamak için. Burun ufaltılmadan da şekil veriliyor bildiğim kadarıyla. Bu tamamen hastanın isteği ve burnunun durumuyla ilgili birşey, eğer bir doktora göründüysen veya görünmeyi düşünüyorsan sorabilirsin canım.
tesekkür ederim ayseall benim elmacık kemiklerim biras genis ufak bi burun istemiorum henüz kimseyle gorusmedim takipteyim bi süre daha kaydirigubbakcemile4

ya böyle bi gün kötü bi gün iyi deyip dengesiz bir izlenim vermek istemem ama ben burnumu her geçen gün daha çok seviyorumkaydirigubbakcemile2

şimdiden 2. ameliyatını olmak isteyen biri doktorumun ismini öğrenmek istedi. :lepi:
ve çok doğal olduğunu kimsenin ameliyat olduğumu anlamayacağını söyledizemuszemus
yaniii burayı okuyan ve benim önceden yazdığım şeyler yüzünden kararsız kalanlar varsa sözlerimi geri aldığımı ve yüzde yüz barış çakırı önerdiğimi söylemek istiyorum.
allah razı olsun adamdan ya ben bi de ilk açıldığında trip yapmıştım biraz:oklava:

iyi ki bu siteden onun adını görüp sizlerin yazdıklarınıza güvenip ona olmuşum ameliyatımı
beni o kezban görüntümden kurtardı bi de bugün kardeşim sağa eğimin de düzeldiğini söyledi yani 2 gün arayla bile çok şey değişiyor. alçınızı ilk çıkardığınızdaki garip görüntü sizi yanıltmasın arkadaşlar bu bir teselli değildir gerçektir.

çok dengesiz bir ruh halim olduğunu kabul ediyorum ama başka doktorlara amelyat olanların halini görünce benimki acayip güzel ve doğal duruyor inşallah böyle söyleyip kendime nazar değdirmem:nazar: bir de barış beyin emeğine nankörlük yaptığımı farkettim burnumun güzelleşmesiyle, o yüzden tekrar söylüyorum burun estetiğinde barış bey gerekten 1 numaraopuyorumnanaktan

kızlar merhabalar, bugün barış beye kontrole gttim 3. ay için. Burnumun ucunda şişlik var eğri duruyo dediğim şey kalıcı olabilirmiş. 6. ayı beklememiz lazım dedi barış bey ama daha çok geçici olacağını düşünmüyomuş gibi revizyon için tasarım bile yaptı. Ben de herkes gibi bir seferde çok güzel burnum olsun istedim hiç revizyonu düşüneceğim aklıma gelmemişti. Derimin üst kısmı çok ince olduğu için asimetrik inmiş şişlikler. bir mm lik bir şişlik değer mi revizyona diye düşünüyo insan, barış bey de eski burnumla kıyaslıyo ama ben eski burnumdan daha güzel bi burun istemedim ben güzel bir burun istedim diyorum. çok canım sıkıldı var mı böyle barış beyin reviyon dedikleri? ne düşündünüz hiç düzelme oldu mu? iğneyle de inme durumu olabilirmiş bişeyler anlattı ama 6. ayı beklicez dedi

Back