Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim 16 sında görüşmem var, kısmetse 17 sinde operasyon. Canım senin benden hemen önce mi?
Olsun canım sen resim koyamasanda, bize haberlerini iletirsin. Bak ben bahse girerim o eğiklik de düzelecek. Bir arkadaşımiz vardı Dilemgiz, ne zamandır görmedim onu sitede, onda da bir kemik eğikliği vardı, ameliyattan sonra eyvah tekrar geri gelliyor eğiklik dedi, biz üzüldük ama sonra herşey düzeldi. Senin de öyle olacak eminim. Sen tekrar kontrole gittiğinde Barış Beye sor bu eğiklik konusunu
tesekkür ederim ayseall benim elmacık kemiklerim biras genis ufak bi burun istemiorum henüz kimseyle gorusmedim takipteyim bi süre dahaYelizçay duyduğum kadarıyla Barış bey genellikle burnu çok ufaltma taraftarı değilmiş, burundan çok fazla kıkırdak kemik almamak, burun çatısını bozmamak için. Burun ufaltılmadan da şekil veriliyor bildiğim kadarıyla. Bu tamamen hastanın isteği ve burnunun durumuyla ilgili birşey, eğer bir doktora göründüysen veya görünmeyi düşünüyorsan sorabilirsin canım.