Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

burun ucunun düşüceğini pek sanmıyorum benim ameliyatım eylülün 6 sında 7 ay olucak ve hala aynı hiç düşüş olmadı işallah ilerleyen zaman lardada olmaz umarım

@reyhaner, burnunu merak ettim fotograflarını eklemen mümkün mü?? bide burnunun icini rahatca silebiliyormusun artık? Su anda ben kulak cöpleriyle hep icini siliyorum cünkü korkuyorum zarar vericem diye.. Eminemir sen nasıl temizliyorsun burnunu? Bırde ben sürekli rüya görüyorum burnumla ilgili sizde de öyle mi:)

ben cevap veriyim bari missy :) benimki 19 günlük ama burnuma su çekiyorum bayadır, hafif hafif dışarı doğru veriyorum ayrıca bide kulak çubuğu deniz suyuyla zemuszemus

missy cnm bende hala kulak çöpüyle temizliorum ve deniz suyu kullanmaya devam ediorum ayyy bide burnum akmaya başladı ama öle böle deil çeşme gibi gripte deilim ama neden akıo anlamıorum hele hapşırmaktan bi hal oldum ne oluo acaba bana normal mi bu durum kızlar dikkat edin kendinize burnunuzun akıpta silememeniz çok kötü bişi yaa :)))

kızlar bikaç tane resim ekledim off ya bu burun üstü şişliği ne zaman iner kiii önden resimlerde bi tuhaf duruo yüzüm ((

eminemir neden fotolarını göremiyorum, bu arada hapşırma konusun bende de var.. bazen sebepsiz hapsırmalar tutuyo sanki grip olucakmısım gibi sonra geciyo.. deniz suyu kullanıyosunuz demek... ben onu sadece ilk üc hafta kullandım.. acaba devam etmelimiyim??

canım ruya gormen lazım ben ılk 2 ay boyunca korkunc kabuslar goruyodum burnumla ılgılı:)))bende 4 ay oldu burnumu kulak copuyle ve su cekıp sumkuruyom ole temızlıyom ama ıcıme sınmıyor ya neysee valla bende merak edıyom acaba normal temızlık ne zamandan sonra yapılır:))))

cnm albüm özel ondan göremiosun ilgilenler için özel yaptım sadece arkadaş listemdekiler görebilio:))) cnm deniz suyunu ben ilk alçı alındığında barış beye sordum o zaman devam et demişti ama 1 buçuk aya yakın oldu barış bey tatilde olduğu için gidemedim kontrole soramadım devam mı die

arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum. burnunuzu yaptırdıktan sonra üst dudağınız yukarı kalktı mı bazı estetik olanlarda çok belli oluyor bu.

mrvdnz dudak kalksa bile çok uçuk bişey olmuyormuş doktor beye bunu sormak için ameliyattan önce özellikle ikinci görüşmeyi almıştım ben seninki biraz kalkar daha güzel olur demişti(kalkmak dediği yukarı doğru sündürülmüyo böyle, dudakla burun arasındaki et varya o öne doğru geliomuş biraz). ama ben kalkmasın diye bi kaç kez tekrarladım ve kalkmadı canım

ya bişey dicem ben normal su çekiyorum burnuma 18 günlük olmasına rağmen, siz çekmiyo musunuz hiç kızlar?? bi zararı olurmu ki? Barış Bey burnunu yıka demişti...

uzun surelı amelıyat olan kızlar bısey sorcam bu dudak ıle burun arasındakı mesafedekı gergınlık ne zaman tamamen ortada kalkıyor ben ruj surunce bırbırıne yedıremıyorum halen gergın bıde ıstedıgım gıbı halen mımık hareketı yapamıyorum bunlar gecıcı bır durummu bu arada 4 ayı doldurdum:)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…