• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

ben asil seyi merak ediorum...heykel meselesini...bir kez daha sorulmustu sanrim yapiormu baris bey heykel herkese...ama kimse cvp vermemisti...belki simdi biri cvp verir...:)

Barış bey heykeli kendi sanatına yardımcı olsun diye yapıyor, bir röportajında heykel yapimi sırasındaki el hareketleriyle ameliyat sırasındakilerin benzediğini anlatmiştı, görsel olarak da yardımcı olduğunu söylemişti bu sanatla uğraşmanın. Ben de hem sanat hem bilimle uğraştığım için hak veriyorum kendisine.Tabii zaman açısından düşününce hastalara heykel yapılmayacağı bariz fakat özel olarak böyle bir isteği olan hasta olmuşmudur bilmiyorum.

kızlar ben sordum.yani pc de değilde heykel yapmanızı istesem olur mu diye. o ise bunun basının abartısı olduğunu,heykelin 1 hafta kadar süreceğini (ki işleri yoğun) o nedenle cde tasarımın daha iyi olacağını söyledi .gerçi ben seneye olacağım ama belki fikrini o zaman değiştirir (=

kızlar ben sordum.yani pc de değilde heykel yapmanızı istesem olur mu diye. o ise bunun basının abartısı olduğunu,heykelin 1 hafta kadar süreceğini (ki işleri yoğun) o nedenle cde tasarımın daha iyi olacağını söyledi .gerçi ben seneye olacağım ama belki fikrini o zaman değiştirir (=

hmmmmmmmm...basin abartiosa biraz onun katkisida vardir...heryerde heykel yapiom falan derse basinda öyle abartir ve dogal olarak herkes heykelinin yapilmasini bekler...ki adam herkesin heykelini yapmaya kalksa tüm ameliyatlari iptal etmesi gerekio...neyse ben sadece merak etmistim...

başka hangi ünlülnün barışçakıra olduğunu bilen varmı ay çok merak ediyorum muaeneye giden arkadaşlar sarsanıza barış çakıra=))))))))))

angel angel niye o kadar merak ettin ki:) Bence doktorların bu tarz şeyleri deşifre etmesi uygun olmayabilir. Bir doktorun, falanca ünlünün burnunu ben yaptım, falancanın liposu benim şaheserim diye konuştuğunu ben duymadım. Ha olur da o ünlüler çıkıp derlerse benim doktorum şudur şudur, tamam işte o zaman olur. Ünlü ünsüz farketmiyor ki, önemli olan çıkan işin güzel olması. Ben pek çok ünlünün yaptırdığı estetiği yapay buluyorum mesela....

Heykel meselesine gelince, ben Barış beyin birkaç tv konuşmasını izledim, heykelin bahsi geçmedi. Doktorun özgeçmişini okuduğumda güzel sanatlar eğitimi aldığını görmüştüm. Sonra basından bilirsiniz, Türk lokumu kavramı Onur Erol'un adıyla anılır. Eğer bir doktorun değişik bir bakış açısı, yaklaşımı varsa sanatına bunun ifade edilmesini doğal buluyorum. Mesela ben duyduğumda hoşuma gitmişti heykelle estetik anlayışını birleştiren bir doktorun olduğunu bilmek, ama benimle aynı anda burun ameliyatı için doktor arayan arkadaşlarım çok önemsememişlerdi bu ayrıntıyı... Bana heykel yapılacağını falan düşünmemiştim tabii ama estetik açısından hoşuma gidiyor bilimin sanat dallarıyla desteklenmesi...

ayseall cnm sana katılıorum estetik kesinlikle sanat işi el becerisidr barış beyde bu becerinin farkında olduğu için üstünde yoğunlaşmış bence kaçırılmayacak bi ayrıntı olmalı estetikle sanatın birleşmesi barış beyi bu konuda tebrik ediorum sadece tıp eğitimiyle kalmamış kendine ve estetik bakışa birşeyler katmış..

ben resimlerimi ekleyemiyorum bir türlü uğraşıyorum ama olmuyor sayfa görüntülenmedi diyor burnumun içine selpak veya kulak çubuğu sokup siliyorum hala kontrole gitmediğim için barış beye soramadım resimlerime gelince eklemeye çalışıcam işallah olur

bir ünlünün kızının veya yiğeninin yapmıştı bana söyledi ve resmini gösterdi ama kimdi hatırlamıyorum aradan 7 ay geçti

arkadaşlar ameliyattan sonraki gün saat kaçta hastaneden ayrılıyorsunuz? ben ertesi gün ankara ya dönüp 1 hafta sonra alçı için tekrar istanbul a gitmeyi düşünüyorum da biletimi ona göre alacağım.

kızlar ben bişey sorucam.ameliyatımın 22. günü bugün ve göz hizamdan itibaren burnumun yanlarında çıkıntılar var.mesela iki tane sağda var sanki kemik parçası gibi, bi tanede solda bi çıkıntı var.elimle hissediyorum içerden.şişliğe pek benzemiyor yani çok sert.normal midir bu?

kızlar ben bişey sorucam.ameliyatımın 22. günü bugün ve göz hizamdan itibaren burnumun yanlarında çıkıntılar var.mesela iki tane sağda var sanki kemik parçası gibi, bi tanede solda bi çıkıntı var.elimle hissediyorum içerden.şişliğe pek benzemiyor yani çok sert.normal midir bu?

canım bende de aynıları vardı barış beye sormuştum birinci ayımda bi masaj yaptı hafifledi. şimdi yine oldukları gibi duruyolar. ödem sanırım ama kemik gibi de sert

Kızlar biraz konuyu dağıtabilir miyim? Ameliyat öncesi komik rüyalar görmeye başladım. Barış beyin ofisindeyim ama kendisi yok, başkaları var ben hayatta ameliyat olmam başkasına diye bağırıyorum, onlarda beni sakinleştirmeye çalışıyorlar, tamam tamam Barış bey şimdi gelicek diye. Sonra Barış bey geliyor, burası çok komik, odaya bir son model motorsikletin üstünde giriyor, güneş gözlükleri var, saçları upuzun kıvırcık, deri mont falan var :)) Ben de ameliyat olmaya geldim diyorum, ve aklımdan aaa gerçekten de çok genç ve modern bir doktormuş diye geçiyor :) Biliyorum konuyu dağittım ama siz bana bakmayın, kaldığımız yerden sorulara devam edelim..

Son düzenleme:
dahlia saol canım inşallah ödemdir ve geçer ama gerçekten kemik gibi kaskatı takır takır :(
ayseall sana da hayırdır inşallah diyelim :)

Kızlar biraz konuyu dağıtabilir miyim? Ameliyat öncesi komik rüyalar görmeye başladım. Barış beyin ofisindeyim ama kendisi yok, başkaları var ben hayatta ameliyat olmam başkasına diye bağırıyorum, onlarda beni sakinleştirmeye çalışıyorlar, tamam tamam Barış bey şimdi gelicek diye. Sonra Barış bey geliyor, burası çok komik, odaya bir son model motorsikletin üstünde giriyor, güneş gözlükleri var, saçları upuzun kıvırcık, deri mont falan var :)) Ben de ameliyat olmaya geldim diyorum, ve aklımdan aaa gerçekten de çok genç ve modern bir doktormuş diye geçiyor :) Biliyorum konuyu dağittım ama siz bana bakmayın, kaldığımız yerden sorulara devam edelim..

ayseall çok güldüm ya rüyana :-) benim de birkaç akşamdır rüyalarımın konusu burun ve ameliyat :-) senin ne zaman ameliyatın?

Son düzenleme:
Back