day cim eğer sen tasarımdakinden çok daha kalkık bir burnun var diye üzülüyorsan sakın üzülme, çünkü her ne kadar şişlik yok dediysen de unutma ki ameliyattan hemen sonra burun delikleri biraz daha yukarı bakar. Biliyorsun 6 ay 1 yıla kadar beklemek gerekebilir tam şekil için. Burun ucu zamanla kendini aşağıya salar, zamanın olursa şöyle bir göz at okumadığın sayfalara, ben hatırlıyorum tabiri caizse" domuz gibi gözüküyorum, domuz burunlu oldum" diyen arkadaşlar oldu çok iyi biliyorum, burunlar kendini zamanla aşağıya salıyor, delikler düzgünleşiyor. Hatta bazı insanlar bilerek feci kalkık burunlar yaptırıyorlar ki, burun kendini aşğgı saldığında bile ucu kalkık görünsün diye, yani ucu aşagı inecek canım merak etme. Bak ben eminim sen boşuna telaş yapıyorsun, çünkü bundan önceki bir iki mesajında da çok evhamlı olduğunu söylemiştin hatırlıyorum, ameliyat olanlara sor, aynı şeyleri onlar da yaşadılar eminim, hem onlardan da duyunca rahatlıycaksın tamam mı canımopuyorumnanaktan canım istersen fotoğraf koyabilirsen biz de sana daha iyi destek olabiliriz bu konuda. Barış bey ne dedi bu konuda?
Son düzenleme: