saol canım yazdıklrın ıcın evet barıs bey burnu fazla kucultmuyor belkıde bundan bu kadar kafama taktım yanı daha kucuk olmasını ıstıyordum bakalım belkı zamanla bıraz daha kuculur aslında kendısı bana havalı bır burun yapmak ıstedı ama ben korktum dogal olmaz dıye sımdı pısmanım keske yapsaydı:)))sımdıde cok dogal olmus kımse anlamıyor sevınsemmı uzulsemmı bu duruma anlamadım ama neysekı cok kotu estetıklı buurunlar olmasında ıyıdır bu halım ıns ılerde sorun yasamam tek temınnım bu:)))opuyorumnanaktanzemuszemus:asigim:canım bence burnun çok dogal estetik oldugu belli olmuyor.en azından burun deliklerin ben burdayım die bagırmıyor.daha fazla kavisli olsa dogal durmazdı.fakat doktorun fazla küçülmemiş gibi geldi.zaten gördügüm kadarıyla öyle çok küçük yapmıyor.dogal olsun die.ama şunuda unutma bence burun insanın fiziki özelliklerinide yansıtır.yani sen uzun boylu ve yapalı bir kızsın(yani fizigin güzel)buna küçücük burun gitmez.fakat miyontipli ufak tefek olsaydın küçük burun daha hoş dururdu.bence güzel takma okadar kafana...
saol canım yazdıklrın ıcın evet barıs bey burnu fazla kucultmuyor belkıde bundan bu kadar kafama taktım yanı daha kucuk olmasını ıstıyordum bakalım belkı zamanla bıraz daha kuculur aslında kendısı bana havalı bır burun yapmak ıstedı ama ben korktum dogal olmaz dıye sımdı pısmanım keske yapsaydı:)))sımdıde cok dogal olmus kımse anlamıyor sevınsemmı uzulsemmı bu duruma anlamadım ama neysekı cok kotu estetıklı buurunlar olmasında ıyıdır bu halım ıns ılerde sorun yasamam tek temınnım bu:)))opuyorumnanaktanzemuszemus:asigim:
saol tatlım ya ıcımı bırazda olsun rahatlattınız aama ıste benımkı cok sıs ozellıkle kas arası cunku benım kemık oraya yakındı ve gec ınıyor ınmese ıgne yapacak barıs bey orası ınsede burun seklı daha bellı eder belkı:)))ama eskıye gore cok cok ındı benım...kacakgirl bence de burnun burda gördüğüm en iyi burunlardan. arkadaşlar haklılar önemli olan doğal bir burun olması ve seninki kesinlikle öyle bilmeyen kesinlikle anlamaz en güzeli bu bence çünkü herkeste klonlanmış gibi olan o küçük kuş burunları hiç hoş durmuyor inan.
annemın super estetıksız burnunun resmını koydum kısa surelıgıne bende aynısı ıstedım ama olmadı:))) hatta ablamınkı zannedersınız estetıklı ama degıl onunda cok guzel nıye onlara cekmedıysem:))
kızlar daha yeni olmasına rağmen dayanamadım resim ekledim yine yorumlarınız ihtiyacım var :))) off ama hala şiş büyük gibi duruo resimlerde bide bazılarını kendim çektim beceremedim galiba(
valla süper canım ya
annenin burnu çok güzel küçük va kalkık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?