evet canım merak etme testler yapılıyor.rahat ol :)
sağol canım insan ameliyatı ciddi ciddi düşünmeye başlayınca iyice paranoyak oluyor galiba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım merak etme testler yapılıyor.rahat ol :)
arkadaşlar ya şu ameliyat olmadan önceki anestezi ve ayılma safhalarını biraz anlatır mısınız? benim hiç böyle korkularım yoktur ama bugün bu meşhur hastane zincirlerinin birinin anadolu şubelerinden birinde estetik ameliyat olacak bir kadına yapılan yanlış anesteziden dolayı kadının şuurnun tamamen kapandığını öğrendim ve inanılmaz korktum. biliyorum milyonda bir ihtimal de olsa var böyle bir risk ama siz de anlatsanıza biraz ameliyat öncesi bunun hakkında herhangi bir bilgi verilip bir test falan uygulanıyor mu?:bbo:
ya bende o durumdan çok korkuyorum.her bünye kaldıramıyor neyazıkkıi.heleki güzellik ugruna bu tehlikeyi göze almak daha kötü.arkadaşlar test yapılıyor demiş ama bu kadınada test yapılmıştır.çünkü hemde iyi bir hastaneymiş.bende böle bir olay duymustum.kızın biride 9 aydır komadaymış burun estetiği yuzunden.agrıdan falan hiç korkmuyorum ben anesteziden korkuyorum.kızlar lokal anesteside böle bişey olma ihtimali varmı.hani tam uyutmuyorlarya acaba oda risklimi bide barış bey lokal anestesiyi tercih ediyormu bilgi verirseniz sevinirim:gitme:
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için vallahi çok yardımcı oluyorsunuz a.s. Ben yine gereksiz ama aklıma takılan birşeyi sorsam olur mu? Şimdi ben genel olarak hareketli biriyim, ince bir vücut yapım var, saatlerce yorulmadan hızlı adım yürüyebilirim gerekirse. Ama iki metre koşamam nefessizlikten mahfolurummafoldumben. Ameliyat olanlar arasında benim gibi olanlar var mı? Yoksa kızlar hepiniz maraton koşucak kadar dinamik misiniz? Peki benim bu durumda ciğerlerimin çok kuvvetli olmadığını mı düşünmem gerekiyor? Yani anestezi vücudu yorup koşudan çıkmış gibi bırakıyorsa o zaman ben yine anestezi konusunda paniklemeye başlayayım...
kızlar sızce burnum uzun ve kavıssızmı ya bana ole gelıyor bazen resım ekleıdm sızce nasıl........burunla kafayı yedım![]()