• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

arkadaşlar ya şu ameliyat olmadan önceki anestezi ve ayılma safhalarını biraz anlatır mısınız? benim hiç böyle korkularım yoktur ama bugün bu meşhur hastane zincirlerinin birinin anadolu şubelerinden birinde estetik ameliyat olacak bir kadına yapılan yanlış anesteziden dolayı kadının şuurnun tamamen kapandığını öğrendim ve inanılmaz korktum. biliyorum milyonda bir ihtimal de olsa var böyle bir risk ama siz de anlatsanıza biraz ameliyat öncesi bunun hakkında herhangi bir bilgi verilip bir test falan uygulanıyor mu?:bbo:

ya bende o durumdan çok korkuyorum.her bünye kaldıramıyor neyazıkkıi.heleki güzellik ugruna bu tehlikeyi göze almak daha kötü.arkadaşlar test yapılıyor demiş ama bu kadınada test yapılmıştır.çünkü hemde iyi bir hastaneymiş.bende böle bir olay duymustum.kızın biride 9 aydır komadaymış burun estetiği yuzunden.agrıdan falan hiç korkmuyorum ben anesteziden korkuyorum.kızlar lokal anesteside böle bişey olma ihtimali varmı.hani tam uyutmuyorlarya acaba oda risklimi bide barış bey lokal anestesiyi tercih ediyormu bilgi verirseniz sevinirim:gitme:

ya bende o durumdan çok korkuyorum.her bünye kaldıramıyor neyazıkkıi.heleki güzellik ugruna bu tehlikeyi göze almak daha kötü.arkadaşlar test yapılıyor demiş ama bu kadınada test yapılmıştır.çünkü hemde iyi bir hastaneymiş.bende böle bir olay duymustum.kızın biride 9 aydır komadaymış burun estetiği yuzunden.agrıdan falan hiç korkmuyorum ben anesteziden korkuyorum.kızlar lokal anesteside böle bişey olma ihtimali varmı.hani tam uyutmuyorlarya acaba oda risklimi bide barış bey lokal anestesiyi tercih ediyormu bilgi verirseniz sevinirim:gitme:

barış bey ve birçok doktor sadece gemel anestesizi uyguluyor bildiğim kadarıyla.

kızlar ameliyata girmden önce kan alınıo ve tahliller yapıolıo ve sonra anestezi uzmanı gelio kontrol edio kalp atışlarını vs. dinlio o sıralar o kadar heyecanlı oluo ki insan hatta anestezi uzmanı kalp atışımı dinlerken çok heyecanlısın die dalga geçmişti azıcık:)) sonrasında da ameliyata dakikalar kala sakinleştirici şuruba benzer bişi içiriolar herşey çook güsel oluo o kadar sakin bi insan oluosun ki sedyeye gülerek biniosn nerdeyse sanki seyahata gider gibi yolculuğa çıkıosun ve aynı sakinlikte ameliyat masasına yatıosun sohbet ediosun bi güsel sonrada gözünü bi açmışsın herşey olup bitmiş :)) böle anlatması çok kolay gibi görünüo ama gerçekten herşey bundan ibaret ama anestezinin riskleride var tabi umarım kimsenin başına gelmeden geçer herşey benim başımdan geçen tecrübe buydu paylaşmak istedim :)))

ya allah kimsenin başına vermesin tabi benim erkek arkadasımı zor ikna ettim ameliyat olucam die kabul etti ama kesinlikle genel anesteziyle olma diyor bende iyice korkuyorum.sorun şuki anestesi barış beyin bi hatası sonucu olmuyo.ya insanın vucuduyla yada anestesi doktorunun hatası sonucu oluyor.ya lokal yapsalar rıskı daha az olur.internete okudum gercekten genel anestesinin çok riski varmış.ben gerçi küçükken ameliyat geçirmiştim anestesiyle ozaman bişey olmadı ama şimdi bişey olursa die korkuyorum offfff umarım herkez sorunsuz bir ameliyat geçirir..

benim,annemin babamın en büyük korkumuz anesteziydi çünkü benim bünyem alerjik baya.anestezide risk taşıyo.ama amlyt günü anestezist nelere alerjim olduğunu sordu ben sadece bazılarını biliyodum doktorda dediki o zmn seni herşeye alerjin varmış gibi düşünecez ona göre ayarlıcaz ilaçlarını en ileri derece hastalarda bile sorun çıkmadı dedi.yani bna bişey olmadıysa siz sağlamsınız size hiçbişey olmaz merak etmeyin :) ayrıca ordaki anestezistler çok çok iyi.karaciğer nakli fln yapıyolar çok iyi doktorlar rahat olun bişey olmz inş

Kızlar alerji denince benim aklım karışıyo:sinifsinif: Bu ilaç alerjisi mi bahsedilen, çünkü benim ilaç alerjim yok ama ne bileyim ufak tefek alerjilerim var herkese olduğu gibi mesela toz ve bazı çiçek polenleri göz sulanması yapabiliyor, veya bazı kedili evlerde hapşuruktan duramıyorum falan, yani o kadar çok alerji çeşidi var ki hangi birini aklıma getiriyim bana sorduklarında:uhm:

alerjilerin hepsini söyle farketmiyo.benim çoğu ilaca karşı ve yiyeceğe karşşı alerjim var mesela bazı çikolatalar acaip alerji yapıo :çok üzgünüm:

dahlia85 ve kacakgirl teşekkürler yanıtlarınız için... 2 eylül haftası barış bey in programında değişiklik olmuş o yüzden ameliyat tarihimi 16 eylüle ertelediler. Beklemek sinir bozucu. Bazen evet ameliyat olmalıyım diyorum bazen de ne gerek var. Süre uzadıkça bu ikilemde takılıp kalıyorum. Sizce değer mi arkadaşlar? O kadar sıkıntıya değer mi? Gece yattığınızda offff keşke ameliyat olmasaydım dediğiniz oluyor mu? Sonuçta burnum düşcek mi, acaba şişliği ne zaman incek, morarıklar geçicek mi, ne zaman rahatça burnuma dokunabilicem gibi tüm bu soruları düşününce içiniz rahat mı?
Çoook Sıkıldımmmmmmmmmmmmm....

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için vallahi çok yardımcı oluyorsunuz a.s. Ben yine gereksiz ama aklıma takılan birşeyi sorsam olur mu? Şimdi ben genel olarak hareketli biriyim, ince bir vücut yapım var, saatlerce yorulmadan hızlı adım yürüyebilirim gerekirse. Ama iki metre koşamam nefessizlikten mahfolurummafoldumben. Ameliyat olanlar arasında benim gibi olanlar var mı? Yoksa kızlar hepiniz maraton koşucak kadar dinamik misiniz? Peki benim bu durumda ciğerlerimin çok kuvvetli olmadığını mı düşünmem gerekiyor? Yani anestezi vücudu yorup koşudan çıkmış gibi bırakıyorsa o zaman ben yine anestezi konusunda paniklemeye başlayayım...

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için vallahi çok yardımcı oluyorsunuz a.s. Ben yine gereksiz ama aklıma takılan birşeyi sorsam olur mu? Şimdi ben genel olarak hareketli biriyim, ince bir vücut yapım var, saatlerce yorulmadan hızlı adım yürüyebilirim gerekirse. Ama iki metre koşamam nefessizlikten mahfolurummafoldumben. Ameliyat olanlar arasında benim gibi olanlar var mı? Yoksa kızlar hepiniz maraton koşucak kadar dinamik misiniz? Peki benim bu durumda ciğerlerimin çok kuvvetli olmadığını mı düşünmem gerekiyor? Yani anestezi vücudu yorup koşudan çıkmış gibi bırakıyorsa o zaman ben yine anestezi konusunda paniklemeye başlayayım...

canım ben çok hareketli değilimdir, çabuk yorulurum ama anestezi bana hiç bişey yapmadı. başım bile dönmedi. hemşire bile şaşırdı hatta hemen kalktım diye

kızlarr ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun..dün ben de ameliyatımı oldum bu sabah taburcu oldum.burnumda akıntı ve kan var ama iyiyim çok şüküropuyorumnanaktan

kızlar selam.. barış bey ile ilgili yazdıklarınızdan okudugum kadarıyla muayene ucretı almıyor denıyor ancak hastaneyı aradıgımda 160tl dedıler.. kendısının özel muayenehanesı de yokmuş ? bu durumda ucretsız muayene şansımız yok sanırım :(((

muayne ücreti yok sen hastaneyi ara barış beyin sekreterini iste onla konuş randevuyuda ondan al sakın hastaneden alma onlar ücret alıyor ücret yok muaynede hatta sana numarayı verim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar sızce burnum uzun ve kavıssızmı ya bana ole gelıyor bazen resım ekleıdm sızce nasıl........burunla kafayı yedım:D

kızlar sızce burnum uzun ve kavıssızmı ya bana ole gelıyor bazen resım ekleıdm sızce nasıl........burunla kafayı yedım:D

canım bence burnun çok dogal estetik oldugu belli olmuyor.en azından burun deliklerin ben burdayım die bagırmıyor.daha fazla kavisli olsa dogal durmazdı.fakat doktorun fazla küçülmemiş gibi geldi.zaten gördügüm kadarıyla öyle çok küçük yapmıyor.dogal olsun die.ama şunuda unutma bence burun insanın fiziki özelliklerinide yansıtır.yani sen uzun boylu ve yapalı bir kızsın(yani fizigin güzel)buna küçücük burun gitmez.fakat miyontipli ufak tefek olsaydın küçük burun daha hoş dururdu.bence güzel takma okadar kafana...

Back