arkadaşlar şimdiki sorularım tüm tecrübeli arkadaşlara eğer yardımcı olurlarsa çok sevinirim opuyorumnanaktan
1.ilk alçı ne kadar burunda kalıyor ve bu sürede nefes alıp vermede gece uyurken falan çok sorun oluyor mu?
2.ikinci alçı ne kadar burunda kalıyor?
3.ameliyattan ne kadar sonra dışarı çıkıp gezebilirim?
4.ikinci alçı çıktıktan 3-4 gün sonra mesela şişlik morluk durumu nedir?yani okula gittiğimde bana hayrola suratına kamyon çarpmış derler mi
5.bazı arkadaşlar sivilce probleminden bahsetmişti ameliyattan sonra burnunuzda veya yüzünüzde böyle bir sorun oldu mu?ben bunları geçirebilmek için bir hayli uğraş verdim tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum.
6.ameliyattan önce cilt bakımını kaç kere ve ameliyata ne kadar süre kala yaptırdınız?
şimdilik bu kadar.cevap verecek arkadaşların elleri dert görmesin:teytey:
cnm ben kendi tecrübe ettiklerimi aktariyim
1. ilk alçi bende 6 gün kaldi ve 7. gün Baris bey tarafindan degistirildi
2. ikinci alçimda bi hafta kadar bi süre kaldi ve sonrasinda ben kendim çikarttim
3. Baris bey zaten özellikle çikip dolasmani önericektir, sisliklerin daha hemen inmesinde yardimci oluyormus hareket fln.. ben 3. günden itibaren çikiyordum ama tabi insanlarin gözü senin üzerinde oluyor.. sismis ve mosmor bi suratla disarda bulunmayi istedigin an, sorun yok direk çikabiliyosun yani :)
4. 2. alçi çiktiktan 3-4 gün sonra zaten nerden baksan bir 2/3 hafta geçmis oluyor ve sisliklerin çogu iniyor cnm.. morluklar da o süre içinde tamamen yok oluyor zaten (ki benim göz çevremde kahverengi bi kaç leke kaldi, ayni sorunu yasayan var mi acaba?

5. sivilce konusunu bilemicem.. benim yüzüm zaten o dertten uzun zamandir muzdaripti, ama asiri bi sevilcelenme bende olmadi..
6. ameliyattan bir gün önce memorial hastanesinde yaptirdim ben cilt bakimini, sadece 1 defa