Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

bende sabırsızlıkla beklicem ama bakalım mutlu olacak mıyım :))) ruh halime göre hiç dönmeyedebilirim güzel olmazsa :)

mutlu olacagına eminim, barıs beye ameliyat olup da mutsuzum diyen hic duymadım yerimseniben insallah bizde mutluluguna ortak oluruz

mutlu olacagına eminim, barıs beye ameliyat olup da mutsuzum diyen hic duymadım yerimseniben insallah bizde mutluluguna ortak oluruz

inşşşş mutluda olsam mutuszda (allah korusun :)) sizle paylaşmak istiyorum her dksını :)

:roflol: süpermiş barış çakır fun clup.ben gelmeden kurmayın clup ı. barış çakır forever :lepi:

eminemir,pinar_86 çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

inşallah hiç sorunsuz çok güzel geçer mrvfb...
bende 10 ay önce barış çakıra ameliyat olmuştum... bol şans

arkadaşlar ben baştan beri çok kararsızım herkes ameliyatını oldu ben hala olsam mı olmasam mı aşamsındayım:sinifsinif:
profilime barış çakır'ın yaptığı tasarımı koydum eğer fikrinizi söylerseniz çok sevinirim

arkdaşlar barış bey kaş asma tekniğide uyguluyormuş sanırım yaptıran varmı birde ne kadar ücret talep eder acaba ?
genelde 1000 tl ye yapılıyor biliyorum

mrvfb canım emınım cok guzel olucak zaten tasarım harıkaydı barısta aynısı yapıcak buyuk ıhtımal ıns hersey guzel gecer butun dualarım senınle sabırsızlıkla senı beklıyorum keske ıstanbulda olsaydım kesınlıkle gelırdım yanına:)))))))

Kızlar, burun estetiği bölümüne yazdım ama bir de bizim sayfada sorayım aynı soruyu diye düşündüm, aklıma takılan birşey var. Önce iyi haber: yıllardır olmayı hayal ettiğim ve 1 yıldan uzun zamandır da planlamaya çalıştığım burun ameliyatım için Barış Bey den gün aldım, Eylül ortasında hayırlısıysa. Hiç heyecanlı değilim bir tek anestezinden korkuyorum o kadar. Zaman yaklaştıkça o konuda da sizi soru bombardımanına tutabilirim şimdiden söyleyeyim kaydirigubbakcemile3. Kızlar bazılarınız hatırlar, yurtdışından geliyorum tarihi alırken takvimimden baktım regl dönemime denk gelmemesi için. Ama bazen belli de olmuyor, stres vs. derken regl dönemi değişiveriyor. Aklıma takılan soru şu: Tüm planlarımı bu ameliyat tarihine göre yaptım, olur da tesadüf bu ya, regl'im tam da ameliyata denk gelirse ne yaparım? Tamam erteleteyim ameliyatı öyle birşey olursa ama sadece 2-3 haftacığına Türkiyede olacağım için, son dakikada nasıl tekrar ameliyat tarihi alırım ki? Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu? :uhm:

canım o belli olmaz, yapabilecek bişey olduğunu sanmıyorum, adet geciktirici kullanmayı da tavsiye etmiyolar. ben de ona göre ayarlamıştım ama ameliyattan sonraki gün antibiyotikler sebebiyle adet oldum. ameliyata adetli girmedikten sonra gerisi çok mühim değil sanırım

önden bakınca bende yakından beğeniyrum ama uzaktan baktığımda çok büyük geliyo gözüme, şişlikten mi acaba? senin 3 ay olmuş benim daha onun da yarısı

evet canim bu galiba sislikten kaynaklaniyor
çünkü bende daha tam anlamiyla memnun degilim burnumdan uzaktan bakinca
ki seninki daha çok yeni sayilir, benim 3 ay oldu hala sis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…