Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

slm,

regl dönemiyle ilgili benim de kaygılarım vardı ama sorun olmuyomus ameliyatta öyle duydum, sadece morluğun biraz artması olasılıkmış. Anesteziden bende senin gibi korkuyordum, ayrıca ben de yurtdışından geldim ama bi yıldır Istanbuldayım.. anestezi düsündügüm gibi korkutucu degilmis bu konuda da endiselenmene gerek yok.. stay cool and everthing gonna be fine turkbayragi

forumdaki bütün doktorları takip ediyorum kızlar
hiç biri barış çakırın yaptığı gibi doğal insanın yüzüne yakışan burunlar yapmıyorlar
hepsi birbirinin aynı oluyor
bence barış çakır bu işin 1 numarası
sizleri tebrik ediyorum doğru doktoru bulduğunuz için kaydirigubbakcemile5

Merhaba Güzel Burunlu Bayanlar;
Benim 1 Hafta sonra 6.ayım oluyor.Burnuma alıştım,unutuyorum ameliyatlı olduğunu.
Günler ne çabuk geçiyor,hiç geçmicek gibi geliyordu ilk aylar,bence üzerinden daha bile geçmesi gereK.
Şişliği var ama eskisi gibi bana dokunmuyor.Arada nefes problemimde oluyor.
Ameliyat öncesi benim hiç burnum tıkanmazdı,hemde hiç.
Şimdi Klima etkiliyor,ıslak saç etkiliyor,sigaralı ortam sonrası...fena oluyorum
Hep dikkat etmek lazım.Her güzelliğin bir bedeli oluyor bunu anladım.
Barış Bey den çok memnun kaldım bu tartışılmaz.Tavsiye ederim,çok kolay oldu.
Ama bu yaşadıklarımı bilin istedim,kendinizi hazırlayın.
Görüşmek Üzere....zemuszemus

mrvfb dün girdi ameliyata ama dönüşte bilg. olmayan biyere gitcek sanırım o yüzden yazamıcak.umarım çooooooooooooook güzel bir burnu olmuştur =))

NNN1981 in verdiği bilgiler gerçekten faydalı olacaktır hepinize.. şimdi yazacaklarım sakın ona karşıt fikir olarak algılanmasın lütfen... ben de diğer sınıfa giren bir hasta olarak fikirlerimi yazmak istedim.. ben ameliyat olalı 10 ay oldu. burnum tıkanmaz, sigara içiyorum hiç etkilenmedim, saçım ıslak yatarım hem de saçlarım neredeyse belimde..
amacım muhalefet değil umarım arkadaşım beni yanlış anlamaz..
ben şunu öğrendim ki, bu ameliyat herkes için farklı şekilde gelişiyor... ben hiç acı çekmedim.. morluk hiç olmadı... deniz suyunu herhalde 3 hafta en fazla kullanmışımdır.. tıkanıklık falan olmadı. ameliyat sonrası bile nefes aldım
demek istediğim şu bende barış çakıra ameliyat oldum ama farklı şeyler yaşadım... hepiniz de mutlaka bambaşka şeyler yaşayacaksınız... herkesin tecrübeleri farklı olacak inanıyorum..
nacizane tavsiyem bunları hiç dikkate almayın... sadece size en güven veren doktoru seçip herşeyin mükemmel olacağına kendinizi inandırın... barış çakır veya başka biri kim olursa olsun size kendinizi iyi hissettiren doktoru seçin bence..
umarım hepinizin burnu hayal ettiğinizden daha da güzel olur ameliyatlarınız sonrası...

müthiş bir özgüven.. tavsiye ederim zemuszemus

heyecanla merveyı beklıyoz ıns cok guzel bır burun olmusturr en onemlısı ıns kolay gecmıstırrr

kacakgirl morlukların ne alemde? benm sarılıklar kahverengi olduuu 2 ayı gecti benimde artık sinirlenmeye basladım yaa, barıs bey morluk lekeleri icin bir sey dedi mi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…