cnmm.. teşekkür ederim... aslında öyle üzerinde çok çalışılan tasarımlar değil.. öylesine bi kaç dakikada yapıldı.. tabi karar verildikten sonra daha detaylı çalışılıormuş...
ya öyle kararsızım ki... ya psikolojim bozuldu... bi türlü doktora karar veremedim iki doktor arasında gidip geliyorum... inşallah dediğin gibi çok güzel istediğimiz gibi burunlara kavuşuruz yaa...:
Tşk ederim cnmm güzel dileklerin için, bende çok zor karar verdim aslında; umarım pişman olmam. 2 gün sonra ameliyat oluyorum :18: düşündükçe stres oluyorum. Güzel haberler vermek dileğiyle...
katılıyorum zaten barış bey kendiside söylüyo tasarımda dokular tam belli olmaz bi yapaylık oluyo diyo...tasarımın birebir aynısını beklememek lazım,fikir vermek açısından süper bişey tabi ama bazen insanı yanıltabiliyoda...ben en son ameliyattan sonra sordum şimdi nasıl oldu en son tasarım gibi mi diye,ona bakarak yaptım tabi ama aynısı olmadı, merak etme iyi olucak dedi....
oralet ve _nisan_ arkadaslar sız barış beye amelıyat oldunuz ama fotolarınızı goremedık paylaşmıomusunuz? çok merak edıyrm ben ya resım koyma gıbı durum olabılır mı çok mutlu olurum
evet sevdalinka87ciğim fotoğraflarımı paylaşamıyorum çünkü bu barış çakır'a tek ameliyatım değil öncesinde bir de göğüs ameliyatım vardı, işim gücüm, çevrem gereği ilk ameliyatımı gizli tutuyorum. Bu nedenle resim koyamıyorum
yoksa bana kalsa videolarımı bile koyacağım
Ama bana mail adresini gönderenlere göğüs yada burun resimlerimi gönderiyorum.
Yani isteyen resimlerimi görebilir. Sadece benden istemesi gerekiyor o kadar :)
eğer mutlu olacaksan sana resimlerimi gönderirim tabiki ama mail adresini bilmem gerek. Bu arada nisan ve ben hem göğüs hem burun ameliyatı olduk barış bey'e sen ne istersin ki acaba resim olarak :d :119: :124:
merhaba.. Ben de alabilirmiyim acaba fotoğraflarını ama özellikle burun.. Bide nasıl memnunmusun doktorundan.. Ya ben özel mesaj atamıorum.. Ee mailimi de buraya yazamam ne olcak şimdi...? Nasıl gönderebilirsin bana foto... Göndersen çok memnun olrum.. şimdiden teşekkürler...
Aklınıza gelmiştir ama Oralet sana öm ile e-mail adresini yazsın. Sen de onun mail adresine mail at.
Nasılım?
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER nasılsın canım buaralar? burnuşun ne durumda bıraz zaman yeni halini merak edıyorum, ne zaman bıdaha yenı resımlerı paylaşırsın heyecanla beklıorum biliosun senın burnun favorılerımden bırı:)
Zeynepcim sonunda ameliyat tarihin geldi :)) Ne büyük mutluluk :))
Şimdiden hayırlı uğurlu olsundiyorum.
Dün sabah Memorial'deydim arkadaşım ameliyat oldu yanında kalmıştım sabah çıkış yaparken lobide Barış Bey ile karşılaştım. Biraz sohbet ettik yeni yapılanmadan, konuştuk. Lafı bir yerde sana getirdim. Cuma günü Zeynep adında bir hastanızı ameliyat edeceksiniz. Başarılar dilerim dedim. Hatırladı seni, gülümsedi, güzel bir ameliyat olacak dedi. Benim zaten şüphem yok. Darısı ameliyat olacakların başına diyorum. Telaş etme ameliyatı doktor yapacak sen uyu, uyan, kendine dikkat et güzel bak alçı çıkınca zaten emin ol istediğin burunla karşılaşacaksın. Şimdiden geçmiş olsun burnunu iyi günlerde kullan diyorum :)) :81:
canım çok teşekkür ederim ama benim burnum öyle favori olunacak bir burun değil ki :26:
yine de teşekkür ederim
kaçakgirl ve dilemgizin burunlarını gördün mü?
görmediysen mutlaka gör derim ben
Dün sabah Memorial'deydim arkadaşım ameliyat oldu yanında kalmıştım sabah çıkış yaparken lobide Barış Bey ile karşılaştım. Biraz sohbet ettik yeni yapılanmadan, konuştuk. Lafı bir yerde sana getirdim. Cuma günü Zeynep adında bir hastanızı ameliyat edeceksiniz. Başarılar dilerim dedim. Hatırladı seni, gülümsedi, güzel bir ameliyat olacak dedi. Benim zaten şüphem yok. Darısı ameliyat olacakların başına diyorum. Telaş etme ameliyatı doktor yapacak sen uyu, uyan, kendine dikkat et güzel bak alçı çıkınca zaten emin ol istediğin burunla karşılaşacaksın. Şimdiden geçmiş olsun burnunu iyi günlerde kullan diyorum :)) :81:[/
oralet bende görmek istiyorum resimlerini bende önce burun sonra göğüs ameliyatı olucam barış beye..göğüs kaç beden yaptırdın?? çok kararsızım o konuda...ama önce burun istiyorm..bana da özelden msj atablr msn mail adresini?? benm msj sayım henüz yeterli sayıda deil çünküü
Aklınıza gelmiştir ama Oralet sana öm ile e-mail adresini yazsın. Sen de onun mail adresine mail at.
Nasılım?
Dün sabah Memorial'deydim arkadaşım ameliyat oldu yanında kalmıştım sabah çıkış yaparken lobide Barış Bey ile karşılaştım. Biraz sohbet ettik yeni yapılanmadan, konuştuk. Lafı bir yerde sana getirdim. Cuma günü Zeynep adında bir hastanızı ameliyat edeceksiniz. Başarılar dilerim dedim. Hatırladı seni, gülümsedi, güzel bir ameliyat olacak dedi. Benim zaten şüphem yok. Darısı ameliyat olacakların başına diyorum. Telaş etme ameliyatı doktor yapacak sen uyu, uyan, kendine dikkat et güzel bak alçı çıkınca zaten emin ol istediğin burunla karşılaşacaksın. Şimdiden geçmiş olsun burnunu iyi günlerde kullan diyorum :)) :81:[/
oralet bende görmek istiyorum resimlerini bende önce burun sonra göğüs ameliyatı olucam barış beye..göğüs kaç beden yaptırdın?? çok kararsızım o konuda...ama önce burun istiyorm..bana da özelden msj atablr msn mail adresini?? benm msj sayım henüz yeterli sayıda deil çünküü
canım göğüs ameliyatlarında beden olarak değilde cc oran olarak seçiyorsun ve o sana takılıyor. Herkesin boyuna kilosuna vucutla orantısına göre farklılıklar gösteriyor. Şimdi sana yabancı gelecek ama bana 290 cc damla protez meme altından kas zarı yöntemiyle takıldı. 85 beden dolu dolu oluyor, çamaşırına göre taşmada olabiliyor
Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu:
riseoftheangel isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
Sana mail atamıyorum :) Sorun hallolunca tekrar görüşelim
:)) süpersin :)) Resimler gitti hatta yenilerini de yollayacağım güncel göndereyim istiyorum.
Hatta yorumlar bile gelmiştir de fırsat bulup bakamadım bir türlü
Cnm yaa çok mutlu ettin beni, tşk ederim :) Bugün karşıya geçiyorum kndi evimde olamayacağım, artık ameliyat sonrası yazışırız ve inşallah çok mutlu bi şekilde paylaşırım resimlerimi sizlerle, iyiki varsınız! Cesaretlendirdiniz beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?