vay vayy ne kadar güzel bir bayanmışsınız. burnunuz çok yakışmış. çok daha zarif göstermiş yüzünüzü. doktor bey iyi iş çıkarmış gerçekten. yapay durmuyor. tam benim sevdiğim gibi. İnşallah sağlıkla keyfini sürmek nasip olur. çok teşekkürler fotoğrafları gönderdiğiniz için.:79:
oraletcim gecmis olsun. doku inceltme teknigi nedir ilk kez duyuyorum? ben de baris bey ameliyat olacagim. aralikta gorusmem var. umarim bu doku inceltme teknigi revizyon burunlara da oliuyodur.....
Sağol canım teşekkür :)
Bu doku inceltme tekniği/yöntemi/ uygulaması yani adına tam olarak ne deniyor bilmiyorum benim ameliyatımdan sonra Barış Bey bir şeyler anlatmıştı bilgi vermişti ama anestezi etkisiyle hiçbirini hatırlamıyorum son gittiğmde yani geçen hafta burnum için masaj yapayım mı ne yapayım diye sordum. O da bana hayır hiçbir şey yapmanı istemiyorum 3.5.aylarda daha da oturmuş olacak zaten sana doku inceltmesi yaptım sen bir şey yapmadan ilerleyen dönemlerde burnun kendini toparlayacak sadece biraz zaman alacak dedi. Şimdi benim burnum uzundu kalkık bir burun isteyince sorunlu derimi yedirmekte zorlandı ve bir şekilde yedirdi haliyle bir potluk oluştu orada doku inceltmesi dediği uygulamayı yapmış bu da zamanla kendini belli edecek bir durummuş. Şimdi çok yanlış anlatabilirim durumu ama kabaca anlatayımanladığım kadarıyla :) Burun doku üretirken 3 üretip 1 eksiltiyormuş, bu zamanla 3 üretip 2 eksiltecek sonra da 3 üretip 3 eksiltecek dengelenecek sonra ne olacak bende bilmiyorum.
Kafanı karıştırdığımın farkındayım ama bunun gibi bir şey işte yani dokusu bu kalınlıkta kalmayacak küçülecek çünkü istediğimiz şekle gelmesi için bu gerekli.
Bende hiçbir şey yapmıyorum hayatıma bakıyorum, sende görüşürsün bunu da söylersin benim kafanı karıştırdığımıda söylersin Barış Bey toparlar, muhtemelen senden önce yine giderim ben daha detaylı sorarım neymiş ne değilmiş anlatırım ama daha düzgün anlatırım
canım bu potluk falan nasıl bişi ya bende barış beyle görüştüğümde banada ole bısıler solemıstı:26: benımde burnum bıraz uzun ve bende bıraz küçültülmesını ve bıraz da kaklık ve kavıslı olmasını ıstıyorum acaba bana da mı aynı şey gereklı daha önce hiç duymamıstım bole bişi potluk falan
ayy tatlim tesekkurler kafam karismadi desem yalan olurSağol canım teşekkür :)
Bu doku inceltme tekniği/yöntemi/ uygulaması yani adına tam olarak ne deniyor bilmiyorum benim ameliyatımdan sonra Barış Bey bir şeyler anlatmıştı bilgi vermişti ama anestezi etkisiyle hiçbirini hatırlamıyorum son gittiğmde yani geçen hafta burnum için masaj yapayım mı ne yapayım diye sordum. O da bana hayır hiçbir şey yapmanı istemiyorum 3.5.aylarda daha da oturmuş olacak zaten sana doku inceltmesi yaptım sen bir şey yapmadan ilerleyen dönemlerde burnun kendini toparlayacak sadece biraz zaman alacak dedi. Şimdi benim burnum uzundu kalkık bir burun isteyince sorunlu derimi yedirmekte zorlandı ve bir şekilde yedirdi haliyle bir potluk oluştu orada doku inceltmesi dediği uygulamayı yapmış bu da zamanla kendini belli edecek bir durummuş. Şimdi çok yanlış anlatabilirim durumu ama kabaca anlatayımanladığım kadarıyla :) Burun doku üretirken 3 üretip 1 eksiltiyormuş, bu zamanla 3 üretip 2 eksiltecek sonra da 3 üretip 3 eksiltecek dengelenecek sonra ne olacak bende bilmiyorum.
Kafanı karıştırdığımın farkındayım ama bunun gibi bir şey işte yani dokusu bu kalınlıkta kalmayacak küçülecek çünkü istediğimiz şekle gelmesi için bu gerekli.
Bende hiçbir şey yapmıyorum hayatıma bakıyorum, sende görüşürsün bunu da söylersin benim kafanı karıştırdığımıda söylersin Barış Bey toparlar, muhtemelen senden önce yine giderim ben daha detaylı sorarım neymiş ne değilmiş anlatırım ama daha düzgün anlatırım
Deriyi ben kesip attığını sanıyordum meğer burun küçültüldüğünde o deri burna yediriliyormuş benim burnum uzundu derisi kalındı yağlıydı şu bu. Deriyi yedirdiğinde burun ucu pot durmasın diye içeriden iç dikişler atmış deriyi tuttura tuttura burna yedirmiş ve doku inceltmesi yapmış biraz daha sabret hiçbir şey yapma bekle dedi bana. Bu benim burnumla alakalı fazlasıyla sorunluymuş derim haberim yokmuş :)) Sen görüşmeye gittiğinde benim burnumu görmek istediğini söyle o daha güzel anlatır bana burada daha çok soru soruluyor ben merak edip Barış Bey'e sormadığım için burada acemi gibi sanki başkasının burnuymuş gibi yabancı kalıyorum :)))
Sen gideceğin zaman haber ver ben sana Barış Bey'in beni tanıyacağı şekilde bilgilerimi veririm detaylıca görüşmüş olursun.
Deriyi ben kesip attığını sanıyordum meğer burun küçültüldüğünde o deri burna yediriliyormuş benim burnum uzundu derisi kalındı yağlıydı şu bu. Deriyi yedirdiğinde burun ucu pot durmasın diye içeriden iç dikişler atmış deriyi tuttura tuttura burna yedirmiş ve doku inceltmesi yapmış biraz daha sabret hiçbir şey yapma bekle dedi bana. Bu benim burnumla alakalı fazlasıyla sorunluymuş derim haberim yokmuş :)) Sen görüşmeye gittiğinde benim burnumu görmek istediğini söyle o daha güzel anlatır bana burada daha çok soru soruluyor ben merak edip Barış Bey'e sormadığım için burada acemi gibi sanki başkasının burnuymuş gibi yabancı kalıyorum :)))
Sen gideceğin zaman haber ver ben sana Barış Bey'in beni tanıyacağı şekilde bilgilerimi veririm detaylıca görüşmüş olursun.
Geçmiş olsun canım şimdi kendine iyi bakma dönemine girmiş bulunuyorsun bol bitki çayı iç mümkünse içinde ısırgan gibi ödem atıcı bitkiler olsun maydanoz ye bol bol. Yatarken dik pozisyonda olmaya dikkat et yoksa şişmelerin artabilir gerçi üçüncü günün artık şişmeye değil inmeye başlarsın :)) Aslında sana silikon tampon kullanılmış olmalı. Bununla nefes almanda sorun olmaması gerekiyordu. Bana tampon kullanılmamıştı bir gün diren takılı kalmıştı o kadar. Ama silikon tampon burun deliklerinden görünmüyor kafayıyemisdüslerin kini gidip görmüştüm Barış Bey tampon kullanmamış diye teşhis koymuştuk ama Barış Bey silikon tampon var demişti
Bu tamponları alçıyı aldığında çıkarır muhtemelen bir hafta kadar sonra çıkar yada eğer silikon tampon varsa bu orada eriye eriye akacak diye biliyorum kullananlar cevaplasın yanlış bilgi vermiş olmayayım. Burun kanaman bugün biraz daha azalır daha sarımsı bir hal almaya başlayacak ve alçının çıkacağı güne kalmadan bitecek. Ben üçüncü günden sonrasını tam hatırlamıyorum ama kanamam daha minimuma inmişti. Spreyini kullan onu da kullanınca insan kendini grip gibi hissediyor :)) Çamaşır konusunda da yanlış bildiğim bir şey olsa yazmazdım zaten teşekkür ederim kaynağımı sağlamlaştırdığın için
Evet dediğin gibi darısı isteyenlerin başına.
Sana tekrar geçmiş olsun diyorum. Biranönce iyileş burnunun keyfini sürmeye başla
canım çok ama çok geçmiş olsun baya merak edıyodum çok sukur guzel haberını aldık inşallh bıran evvel tamamen ıyılesrsn ve umarım burnun hayalından bıle daha guzel olur..
oralet derinin kesilip atilmamasi nedeni kapali oldugu icin mi?? ben de ilk kez duydum simdi bunu ben atiliyo saniyordum. ameliyat acik olsa atilacak mi yani??
hmmm bende önceden burun küçültüğünde deri kasılıo zannedıodum ama Barış Bey bana solemıtı görüşmede derı kesılmıo yedırılmeye calısıo dıe. bende koca derı küçük bı burna nasıl yedırılır kı dıe dusunmustum ıcımden demek ole oluomus..zaten bu derı yuzunden buyuk burunlar fazla mınıklestırılemıo derısı buyuk kalıo dıe ama ya potluk falan olursa korkunc olur ya dusunsenıze kızlar burnun cıldı pot duruo Allah muhafazaofff ne karısık işler bunlar yaa olup ta kurtalsak valla yaaa uykularım kaçıo resmen süreklı tüm bunları dusunmekten:84:
Çok geçmiş olsun Zeynep
Umarım beklediğinden çok daha güzel bir burunla karşılaşırsın alçı çıktığında
Boyunu posunu bilmiyorum ama kesinlikle 320cc yaptır yapmışken. Barış Bey derki; Bir kadını mutlu edecek göğüs cc'si 300'dür. Sende göğüs dokusu varsa 280 cc gelirse de güzel durabilir ama 320 cc de çok abartılı bir büyüklük değil zaten. Gerçi çok zayıfsan bu kez emanet gibi durabilir. Eğer ikisi de güzel durur diyorsa Barış Bey ve kararı sana bırakıyorsa 320 cc seç. Sakın aşağısını seçme. Benim resimlerimdeki yüksek profil 290 cc.
zeynepcim geçmiş olsun canım :) çok merak ediyorum bende senin gibiii:))
hımm anladım canımm :)) ya benim boyum 178 kilomda 58 ..
ve ben pilates eğitmenliği yaptığım için fazla kilom yok anlıycan üzere ve göğüs dokusu da yok sayılır..hatta direk yok
hmmm 320 diyosun yanii..ya emanet gibi de olsun istemiyorum..sen gönderdin mi
bilmiyorum ama bakıcam şmdi mail adresime oraletcim :)))
çok saol yardımcı olduğun için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?