Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Umarım bana pembe, kırmızı ve mor renkler de yakışıyordur zira yazını okuduktan sonra yüzüm renkten renge girdi :78: Teşekkür ederim canım bu daha oturmamış hali burnumun ve dediğin gibi estetikli gibi durmuyor çevremde kimse anlamıyor değişikliği saçlarıma bağlıyorlar yıllardır uzundu şimdi kısa :) Benim de işime geliyor doğrusu. Ben daha ilk ameliyat günümden keyfini sürmeye başlamıştım ameliyattan çıkan insan hemen makyaj mı yapar dediler ben yaptım Hala daha annem bu rahatlığıma şaşırır durur :))

oraletcim gecmis olsun. doku inceltme teknigi nedir ilk kez duyuyorum? ben de baris bey ameliyat olacagim. aralikta gorusmem var. umarim bu doku inceltme teknigi revizyon burunlara da oliuyodur.....

Sağol canım teşekkür :)
Bu doku inceltme tekniği/yöntemi/ uygulaması yani adına tam olarak ne deniyor bilmiyorum benim ameliyatımdan sonra Barış Bey bir şeyler anlatmıştı bilgi vermişti ama anestezi etkisiyle hiçbirini hatırlamıyorum son gittiğmde yani geçen hafta burnum için masaj yapayım mı ne yapayım diye sordum. O da bana hayır hiçbir şey yapmanı istemiyorum 3.5.aylarda daha da oturmuş olacak zaten sana doku inceltmesi yaptım sen bir şey yapmadan ilerleyen dönemlerde burnun kendini toparlayacak sadece biraz zaman alacak dedi. Şimdi benim burnum uzundu kalkık bir burun isteyince sorunlu derimi yedirmekte zorlandı ve bir şekilde yedirdi haliyle bir potluk oluştu orada doku inceltmesi dediği uygulamayı yapmış bu da zamanla kendini belli edecek bir durummuş. Şimdi çok yanlış anlatabilirim durumu ama kabaca anlatayım anladığım kadarıyla :) Burun doku üretirken 3 üretip 1 eksiltiyormuş, bu zamanla 3 üretip 2 eksiltecek sonra da 3 üretip 3 eksiltecek dengelenecek sonra ne olacak bende bilmiyorum.
Kafanı karıştırdığımın farkındayım ama bunun gibi bir şey işte yani dokusu bu kalınlıkta kalmayacak küçülecek çünkü istediğimiz şekle gelmesi için bu gerekli.
Bende hiçbir şey yapmıyorum hayatıma bakıyorum, sende görüşürsün bunu da söylersin benim kafanı karıştırdığımıda söylersin Barış Bey toparlar, muhtemelen senden önce yine giderim ben daha detaylı sorarım neymiş ne değilmiş anlatırım ama daha düzgün anlatırım

canım bu potluk falan nasıl bişi ya bende barış beyle görüştüğümde banada ole bısıler solemıstı:26: benımde burnum bıraz uzun ve bende bıraz küçültülmesını ve bıraz da kaklık ve kavıslı olmasını ıstıyorum acaba bana da mı aynı şey gereklı daha önce hiç duymamıstım bole bişi potluk falan

Deriyi ben kesip attığını sanıyordum meğer burun küçültüldüğünde o deri burna yediriliyormuş benim burnum uzundu derisi kalındı yağlıydı şu bu. Deriyi yedirdiğinde burun ucu pot durmasın diye içeriden iç dikişler atmış deriyi tuttura tuttura burna yedirmiş ve doku inceltmesi yapmış biraz daha sabret hiçbir şey yapma bekle dedi bana. Bu benim burnumla alakalı fazlasıyla sorunluymuş derim haberim yokmuş :)) Sen görüşmeye gittiğinde benim burnumu görmek istediğini söyle o daha güzel anlatır bana burada daha çok soru soruluyor ben merak edip Barış Bey'e sormadığım için burada acemi gibi sanki başkasının burnuymuş gibi yabancı kalıyorum :)))

Sen gideceğin zaman haber ver ben sana Barış Bey'in beni tanıyacağı şekilde bilgilerimi veririm detaylıca görüşmüş olursun.

ayy tatlim tesekkurler kafam karismadi desem yalan olur anladigim kadariyla kalin derililere uygulaniyo bu islem. neyse ben gorusmede sorucam baris beye. oyle bi sansim varsa niye kullanmayayim ki sorarsan ban da annatirsan cok sevinirim. ozellikle revizyon burunlara oluyosa super olur :))))

oralet derinin kesilip atilmamasi nedeni kapali oldugu icin mi?? ben de ilk kez duydum simdi bunu ben atiliyo saniyordum. ameliyat acik olsa atilacak mi yani??

hmmm bende önceden burun küçültüğünde deri kasılıo zannedıodum ama Barış Bey bana solemıtı görüşmede derı kesılmıo yedırılmeye calısıo dıe. bende koca derı küçük bı burna nasıl yedırılır kı dıe dusunmustum ıcımden demek ole oluomus..zaten bu derı yuzunden buyuk burunlar fazla mınıklestırılemıo derısı buyuk kalıo dıe ama ya potluk falan olursa korkunc olur ya dusunsenıze kızlar burnun cıldı pot duruo Allah muhafaza offf ne karısık işler bunlar yaa olup ta kurtalsak valla yaaa uykularım kaçıo resmen süreklı tüm bunları dusunmekten:84:

Tşk ederim oraletçim, hemen tavsiyelerine uymaya başladım bile; bol bol bitki çayı içiyorum:) Bugün burun kanamam daha az dediğin gibi, biran evvel yeni halime kavuşmak istiyorum artık. Bu arada ben de merak ettim burnunu :) Herkes büyük bir övgüyle bahsediyor, eminim çok güzel olmuştur..

oralet derinin kesilip atilmamasi nedeni kapali oldugu icin mi?? ben de ilk kez duydum simdi bunu ben atiliyo saniyordum. ameliyat acik olsa atilacak mi yani??

Deri hiçbir ameliyatta kesilip atılmıyormuş -açıkta farklıysa beni düzeltin- ben tüm ameliyatlarda kesilip atılır sanırdım öyle değilmiş.

Evet dediği gibi yediriyormuş yani diğer doktorlarda bunu yapıyor deriyi yediriyorlar. Ve dediğin gibi bu yüzden büyük burunlar fazla minikleştirilemiyor derisi büyük kalıyor ben ısrarla küçük istedim o yüzden burnumun şişliği var hala gerçi resimlerde anlaşılmıyor ben dokunduğumda hissediyorum şişliğini. Yahu pimpiriklenme rahat ol. Potluk olmasın diye zaten içeriden bana iç dikiş atmış deriyi dikmiş alttan ve doku inceltmesi yapmış. Benim burun derimle alakalı extrem bir durum olduğu için bir kaç ay fazla sürecek şişliğin yok olması hepsi bu.

hımm anladım canımm :)) ya benim boyum 178 kilomda 58 ..
ve ben pilates eğitmenliği yaptığım için fazla kilom yok anlıycan üzere ve göğüs dokusu da yok sayılır..hatta direk yok
hmmm 320 diyosun yanii..ya emanet gibi de olsun istemiyorum..sen gönderdin mi
bilmiyorum ama bakıcam şmdi mail adresime oraletcim :)))
çok saol yardımcı olduğun için canım

Sen benden boylu poslusun sana 320 cc cuk olur. Ben 1,75 - 53 civarındayım.
Yani üstü olurda aşağısı olmaz diyeyim :)) Maillerine bak tekrar görüşürüz canım

oraletcim bişey daha sorabilir miyim?? peki göğüs altındaki iz ne durumda şuan? yani tamamen kaybolmuyo dimi?? ya bi de göğüs altının ölçüsü nedir senin?? kendiminkiyle karşılaştırıcam da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…