Kızlaar sağolun tasarım yorumları için, ordan cvplayamıyorum.
mrblar...Barış Çakır'ın tasarımını diğer tasarıma oranla yüzünüze daha uygun buldum.Ne
zaman olacaksınız?Ocak ayından sonraki fiyatlar hakkında bilginiz var mı:?
ya bende KAFAYIYEMİŞDÜŞLERE katılıyorum yanı eger her halükarda onlar çıkarıyorsa bunu neden soylemıolar kı bılelım onlar çıkarcagına biz kendımız çıkarılım yanı sonucta daha mantıklı madem bu bı zorunluluk kendı çamasırımızı kendımız çıkarırız onlar neden çıkarsın ki biz dururken hem bide sonra giydiriolarmış ne tuhaf bişi bu yaa:S bence bu işte bı garıplık var ya bilgi dogru degıl yada dogruysa da çok saçmaaaa ve ayrıca rahatsız edıcı şahsen..
Tşkler, hayırlı olur inşallah cnm yaa :18: Bu arada çıplak olma fikri hoşuma gitmedi ama katlanıcaz artık naapalım, en azından ne olacağını biliyorum sayenizde.. Belki ameliyat sırasında ameliyat önlüğünü de çıkarıolardır
hiç takılma önce görüş bütün sorularını kafandan atıcağına eminim ben kaçıncı kez olduklarını bilmiyorum ama birkaç hastanın resmini görmüştüm sanki ilk kez olmuşlar gibiydi.kapalı açık o doktorun el becerisine ve tekniğine kalmış diye düşünüyorum yaparım diyorsa yapıcaktır kendisine bırak görüşme gününe kadar da olumsuz şeyler düşünme çok güzel olucak burnun içime öyle doğdu:)))
canım ben barış beyle görüşmeye gittiğimde barış bey bana açık teknıkle amelıyat olmuş ama sonucu korkunç burunlar ve bunların kendısı tarafından kapalı teknıkle revızyon yapılmış hallerını gosterdı, cerrahı sınırlarımı gormen acısından gösterıyrm demıstı. yanı anlıycagın barış bey açık teknıkle amelıyat olmuş çok sayıda hastayı kapalı teknıkle revızyon yapmış ve sonuçlar gerçekten süperdi..
sevdacim yaa icim ok rahatladi su an. cok sevindiminsallah benimki de duzelecek o zaman :)))))
burnum iki ayı geçti. şeklinden memnunum ama burun sırtında, sağ tarafta hafif bi oyuluk geliyo elimedışarıdan anlaşılmıyo ama.
alah allh dısardan çöük durmuo ama dokundugunda oyuk yumsak ole mı ? hanı yenı dogmus bebeklerın basında olan sey gıbı? pekı konustun mu doktorla bısı soledı mı canım?
çok hafif bi oyukluk var dokununca bile zar zor anlaşılıyo. o yüzden dışarıdan belli olmuyo sanırım. çok dert etmedim o yüzden 3. ay görüşmesini bekliyorum söylemedim daha. acaba zamanla artar mı diye korkuyorum ama.
umarım basıt önemsız bıseydr canım ya ve inşallah doktorunla gorusunce içini tamamen rahatlatrsın..
Tşk ederim cnm, inşallah güzel olur her şey...
ya arkadaşlar... ben de haftalardır doktor araştırması içerisindeyim... görüştüm de doktorlarla... ama benim gibi kararsız biri ayyyy... neyse sanırım barış beyde olcam ameliyatı en sonunda öyle görünüyo... aklımda 2 doktor daha var... diğer araştırma yapan arkadaşlar gibi.... emre ilhan ve fatih dağdelen ... bilmiorum ki... ama sanırım barış bey olcak...
ya barış beyde ameliyat olan arkadaşların çoğunun resimlerini albümlerini göremiyoruz... lütfen sizde bu aşamaları geçirdiniz... ekledim ama kabul edilmedi çoğu... yardımcı olursaız sevinirim... üfff... ne zor bi durum.... psikolojim bozuldu... umarım herşey çok güzel olur...
özel mesajımı görebildin mi canıım
mrb zzynp; cuma günü ameliyat olacakmışsın.. ya ben karar aşamasındayım haftalardır takip ediyorum doktorları... son 3 doktordan barış beyde karar kılacam sanırım.. ne güzel kararını vermişsin.. inşallah çok güzel olur herşey istediğin gibi olur... bana da bayramdan sonra randevu verebiliolar... ama çok korkuorum yaaa...
neyse biza ameliyattan sonrasını da yazarsın.. hayırlı haberlerini beklioruz cnmm...
Tşk ederim cnmm güzel dileklerin için, bende çok zor karar verdim aslında; umarım pişman olmam. 2 gün sonra ameliyat oluyorum :18: düşündükçe stres oluyorum. Güzel haberler vermek dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?