• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Tşk ederim cnmm güzel dileklerin için, bende çok zor karar verdim aslında; umarım pişman olmam. 2 gün sonra ameliyat oluyorum :18: düşündükçe stres oluyorum. Güzel haberler vermek dileğiyle...[/ yaklaşmış günün şimdi hangisine karar verdin tasarımlardan güzel haberlerini bekliyoruz

ya arkadaşlar... ben de haftalardır doktor araştırması içerisindeyim... görüştüm de doktorlarla... ama benim gibi kararsız biri ayyyy... neyse sanırım barış beyde olcam ameliyatı en sonunda öyle görünüyo... aklımda 2 doktor daha var... diğer araştırma yapan arkadaşlar gibi.... emre ilhan ve fatih dağdelen ... bilmiorum ki... ama sanırım barış bey olcak...
ya barış beyde ameliyat olan arkadaşların çoğunun resimlerini albümlerini göremiyoruz... lütfen sizde bu aşamaları geçirdiniz... ekledim ama kabul edilmedi çoğu... yardımcı olursaız sevinirim... üfff... ne zor bi durum.... psikolojim bozuldu... umarım herşey çok güzel olur...:(

ah canım ahh bılmezmıyım ne zor doktora karar vermek yaa ama ınan yalnız degılsın bende aylaardr arastrma içindeyım doktorllarla görüştüm de amma velakın hala tam kararımı vermıs degılm gecelerı ruyalarıma gırıo doktorların ısımlerıyle onda bunda sundadır yapar halde buluorum kendımı ve bazen sankı hiç karar veremıycem ve sırf bu yuzden amelıyat olmaktan vaazgecıcem bıle sanıyorum ya çok uyuz bı durum ınsanın resmen psıkolojısını bozuo:( doktora bı karar versek valla ben olayın en zor kısmkını aşmış sayıcam kendımı:5:

Tşk ederim cnmm güzel dileklerin için, bende çok zor karar verdim aslında; umarım pişman olmam. 2 gün sonra ameliyat oluyorum :18: düşündükçe stres oluyorum. Güzel haberler vermek dileğiyle...

ya zeynep şaka maka sende gırdın bu yola valla ben heyecanlanıorum ya burda bırı amelıyat olcagında ve kıskanıyorum nazarım degmesın allahım bende bı karar vereıp bı tarıhımı kesınleştırebılsem yaa off offff..senın için umarım hersey çok guzel olur canım canı gönulden dılıyorum bunu ve tabı dıger tum arkadaslar için..

ayyy... seni çok iyi anlıyorum... ama inan herşey çok güzel olacak inşallaahhh... onun için sakın stres yapma... artık burun ameliyatları çok basit bi ameliyat olarak anılıo... sana bol şans canım... umarım istediğin gibi gönlünce bi burun olur... amiiinnnnn...:)

:)) sen de inşallah biran önce doktoruna karar verirsin cnmcm.. amiinnNN ;) biliorum o süreçte çok sıkıcı çünkü

ya zeynep şaka maka sende gırdın bu yola valla ben heyecanlanıorum ya burda bırı amelıyat olcagında ve kıskanıyorum nazarım degmesın allahım bende bı karar vereıp bı tarıhımı kesınleştırebılsem yaa off offff..senın için umarım hersey çok guzel olur canım canı gönulden dılıyorum bunu ve tabı dıger tum arkadaslar için..

aaay kızlar cesaret veriosunuz, saolun yaa. Ne güzel burda birbirimize iyi dileklerde bulunuyoruz, birbirimizi hiç tanımasak da.. cnm bnm çok tşk ederim!

Tşk ederim cnmm güzel dileklerin için, bende çok zor karar verdim aslında; umarım pişman olmam. 2 gün sonra ameliyat oluyorum :18: düşündükçe stres oluyorum. Güzel haberler vermek dileğiyle...[/ yaklaşmış günün şimdi hangisine karar verdin tasarımlardan güzel haberlerini bekliyoruz

aslında cuma günü beğendiğim bir kaç burnu daha Barış Bey'e (bi tanesi kafayıyemişdüşlerin ki ;)) göstermek istiyorum. tAsarımlarımdan ortadakine yakın bir burun düşünüyorum, sonrasında da Barış Bey'in tecrübelerine güveniyorum. Allah sonumu hayretsin ( Aaamin)

aslında cuma günü beğendiğim bir kaç burnu daha Barış Bey'e (bi tanesi kafayıyemişdüşlerin ki ;)) göstermek istiyorum. tAsarımlarımdan ortadakine yakın bir burun düşünüyorum, sonrasında da Barış Bey'in tecrübelerine güveniyorum. Allah sonumu hayretsin ( Aaamin)

canım sen cuma günü mü ameliyat oluyordun?
ameliyat öncesinde birşey göstermeye vaktin olmayabilir
bu yüzden göstereceklerin ve konuşacakların için bir gün önceden görüşmeni tavsiye ederim =) tecrübeyle sabittir =)

Son düzenleme:
canım sen cuma günü mü ameliyat oluyordun?
ameliyat öncesinde birşey göstermeye vaktin olmayabilir
bu yüzden göstereceklerin ve konuşacakların için bir gün önceden görüşmeni tavsiye ederim =) tecrübeyle sabittir =)

Vaktim yok ki cnm yaa, çalışıyorum ve anadolu yakasındayım. Mail atayım bari ;)

Vaktim yok ki cnm yaa, çalışıyorum ve anadolu yakasındayım. Mail atayım bari ;)

Mail atmak da mantıklı =)
Umarım çok güzel geçer ameliyatın =)
Ben ameliyattan çok korkuyordum ama biraz önce kardeşime de söyledim artık ameliyat fobim kalmadı, hiçbir şey yokmuş, kendini sürecin akışına bırak =) gerisini düşünmemeye .çalış
şimdiden bol şans =)

ah canım ahh bılmezmıyım ne zor doktora karar vermek yaa ama ınan yalnız degılsın bende aylaardr arastrma içindeyım doktorllarla görüştüm de amma velakın hala tam kararımı vermıs degılm gecelerı ruyalarıma gırıo doktorların ısımlerıyle onda bunda sundadır yapar halde buluorum kendımı ve bazen sankı hiç karar veremıycem ve sırf bu yuzden amelıyat olmaktan vaazgecıcem bıle sanıyorum ya çok uyuz bı durum ınsanın resmen psıkolojısını bozuo:( doktora bı karar versek valla ben olayın en zor kısmkını aşmış sayıcam kendımı:5:

valaaa. aynen yaaa.... desene aynı duygular içerisindeyz... valla bende doktorları görür oldum rüyalarımda aynı sen gibi... ya biz güzel olalım derken aklımızdan olmayalım... :52: :D neyse hepimiz için hayırlısını ve en hayırlı doktoru bulmayı diliyorum... umarım istediğimiz buruna (tek bir ameliyat ile) sahip oluruz yaaa....:(

Zzynp canım çok sevindim senin adına..bende 2 şubata düşünüyorum ameliyatımı.:)))
şimdiden geçmiş olsnn güzel geçeceğine eminim:))
kızlar bigün ayarlayıp buluşsak yaa ??? :)) güzel olmaz mı yaaaa

ya kızlar amelıyat olan arkadaslar fotorafları guncellesenız çok ıyı olur uzun zamandır kımse yenı fotoraf paylaşmıo meraklardayız..

sevdacim yaa icim ok rahatladi su an. cok sevindim:9:insallah benimki de duzelecek o zaman :)))))

merhaba birdbeakk sana arkadaşlık daveti gönderdim, kabul edersen sevinirim. ben de 2 kez ameliyat oldum burnumdan. 3. ameliyat için doktor araştırmaya başladım. inşallah güzel günler bizi bekliyordur.

kızlar aranızda daha önce başka doktora burun ameliyatı olan sonrasında barış çakır' a revizyon ameliyatı olan var mı?

merhaba helbest burun tasarımlarını gördüm. en çok barış bey'inkini beğendim. ortadaki çok güzel. inşallah istediğin gibi olur. şimdiden geçmiş olsun canım.

merhaba helbest burun tasarımlarını gördüm. en çok barış bey'inkini beğendim. ortadaki çok güzel. inşallah istediğin gibi olur. şimdiden geçmiş olsun canım.

cnmm.. teşekkür ederim... aslında öyle üzerinde çok çalışılan tasarımlar değil.. öylesine bi kaç dakikada yapıldı.. tabi karar verildikten sonra daha detaylı çalışılıormuş...
ya öyle kararsızım ki... ya psikolojim bozuldu... bi türlü doktora karar veremedim iki doktor arasında gidip geliyorum... inşallah dediğin gibi çok güzel istediğimiz gibi burunlara kavuşuruz yaa...: :5:

Back