sevdalinka87-kafayıyemişdüşler-helbest ve oralet güzel dilekleriniz için çok tşk ederim hepinize! Artık evimdeyim :) Ameliyat aşaması bitti çok şükür şimdi iyileşme aşamasındayım:) Ameliyatta bişi anlamadım tabi narkozun etkisiyle, uyandığımda yüzümde hiçbir morluk ve şişlik yoktu sadece alt dudağımın sağ tarafında hafif şişlik vardı nedeni ameliyat sırasında nefes alabilmem için soluk boruma takılan tüp nedeniyleymiş. Cuma akşamı uyumak zordu çünkü sadece ağzımdan nefes alabiliyorum ve boğazımda kuruluk oluyor ve sürekli su içmek zorunda kalıyorum, yüzüm hafif hafif şişmeye ve morarmaya basladı, yukardan aşağıya doğru dvm edicek ve iyileşme de bu sırada gerçekleşecekmiş..ee artık gülü seven dikenine katlanmak zorunda tabi, öyle ağrım falan da yok, hee bi de burun kanamam dvm edio ara ara.. ameliyatım 3 saat sürmüş, kızlar burun deliklerimden tampon falan gözükmüyor ama silikon tampon var değil mi? ve ne zaman çıkacak?..spreyimi sıkıyorym ara ara, biran evvel iyileşmek istiyorum!! aa bu arada iç çamaşır olayı oreletin dediği gibi, hemşireye iç çamaşırımı çıkarıyorum degil mi dediğimde evet dedi
Ben artık sıramı savdım darısı diğer isteyenlerin başına :)