• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

oraletcim resimler için çok teşekkür ederım dun gece baya bı ınceledım masllah çok yakısmıs gayet guzel olmuş Barış Beyın elıne saglık darısı bızım basımıza inşallhhh

Sağol canım bu benim daha şiş halim. Barış Bey benim koca burnuma doku inceltme tekniği uygulamış şu an burnum hala doku üretiyor inceltmeye 3-5 arası başlayacak :D
1-3 ayda sonuç alanlara nazaran ben 3-5 ayda almış olacağım.
Hakkaten darısı başınıza eski burnumu resimlerden de gördüğün üzere özlemiyorum :))

Sağol canım bu benim daha şiş halim. Barış Bey benim koca burnuma doku inceltme tekniği uygulamış şu an burnum hala doku üretiyor inceltmeye 3-5 arası başlayacak :D
Hakkaten darısı başınıza eski burnumu resimlerden de gördüğün üzere özlemiyorum :))

oraletciğim rica etsembende görebilir miyim fotoğraflarınızı. ameliyat olacağım bende. benimde üst kemik geniş. koca burun demişsiniz ya. benimde kocaman :1: merak ettim sizinkinide. hepilkbahar@hotmail adresim benim.

oraletciğim rica etsembende görebilir miyim fotoğraflarınızı. ameliyat olacağım bende. benimde üst kemik geniş. koca burun demişsiniz ya. benimde kocaman :1: merak ettim sizinkinide. hepilkbahar@hotmail adresim benim.

:)) Benim daha şekil şemal olarak çok şiş pek bir şey anlaşılmayacak gibime geliyor. Gördün mü koca burnumu :D

koca değil ki senin burnun, ben canlı canlı gördüm
evet biraz şiş ama bu halde bile çok güzel =)

Sağol canım o senin kendi burnunun güzelliği :))

Ben ilk burnum kemersiz olmasına rağmen ona bile koca burun sınıfında görüyorum uzundu ucu upuzun :)

Şimdi biraz daha indi o şişlikler yan burun kıvrımlarım daha da oturdu tepesi kaldı. :)

sevdalinka87-kafayıyemişdüşler-helbest ve oralet güzel dilekleriniz için çok tşk ederim hepinize! Artık evimdeyim :) Ameliyat aşaması bitti çok şükür şimdi iyileşme aşamasındayım:) Ameliyatta bişi anlamadım tabi narkozun etkisiyle, uyandığımda yüzümde hiçbir morluk ve şişlik yoktu sadece alt dudağımın sağ tarafında hafif şişlik vardı nedeni ameliyat sırasında nefes alabilmem için soluk boruma takılan tüp nedeniyleymiş. Cuma akşamı uyumak zordu çünkü sadece ağzımdan nefes alabiliyorum ve boğazımda kuruluk oluyor ve sürekli su içmek zorunda kalıyorum, yüzüm hafif hafif şişmeye ve morarmaya basladı, yukardan aşağıya doğru dvm edicek ve iyileşme de bu sırada gerçekleşecekmiş..ee artık gülü seven dikenine katlanmak zorunda tabi, öyle ağrım falan da yok, hee bi de burun kanamam dvm edio ara ara.. ameliyatım 3 saat sürmüş, kızlar burun deliklerimden tampon falan gözükmüyor ama silikon tampon var değil mi? ve ne zaman çıkacak?..spreyimi sıkıyorym ara ara, biran evvel iyileşmek istiyorum!! aa bu arada iç çamaşır olayı oreletin dediği gibi, hemşireye iç çamaşırımı çıkarıyorum degil mi dediğimde evet dedi ;)Ben artık sıramı savdım darısı diğer isteyenlerin başına :)

Zeynep ok geçmiş olsun seker bır burnun olmuştur umarım nasılsın nasıl geçti memnunmusun halinden sağlık durumun nedır

bende katılıyorum bu sozu soylerken sebepte gosterılmelı yoksa samımı olduğuna ınanmıyorum

Son düzenleme:
oralet canım bende mail adresimi veriyorum sana banada göğüs ve burun resimlerini gönderir misin yaa? barış bey bana 280 cc ve 320 cc yüksek profilleri gösterdi..ezgikarakilinc@hotmail.com
gönderirsen çok mutlu olurum canıım yaa :))

sevdalinka87-kafayıyemişdüşler-helbest ve oralet güzel dilekleriniz için çok tşk ederim hepinize! Artık evimdeyim :) Ameliyat aşaması bitti çok şükür şimdi iyileşme aşamasındayım:) Ameliyatta bişi anlamadım tabi narkozun etkisiyle, uyandığımda yüzümde hiçbir morluk ve şişlik yoktu sadece alt dudağımın sağ tarafında hafif şişlik vardı nedeni ameliyat sırasında nefes alabilmem için soluk boruma takılan tüp nedeniyleymiş. Cuma akşamı uyumak zordu çünkü sadece ağzımdan nefes alabiliyorum ve boğazımda kuruluk oluyor ve sürekli su içmek zorunda kalıyorum, yüzüm hafif hafif şişmeye ve morarmaya basladı, yukardan aşağıya doğru dvm edicek ve iyileşme de bu sırada gerçekleşecekmiş..ee artık gülü seven dikenine katlanmak zorunda tabi, öyle ağrım falan da yok, hee bi de burun kanamam dvm edio ara ara.. ameliyatım 3 saat sürmüş, kızlar burun deliklerimden tampon falan gözükmüyor ama silikon tampon var değil mi? ve ne zaman çıkacak?..spreyimi sıkıyorym ara ara, biran evvel iyileşmek istiyorum!! aa bu arada iç çamaşır olayı oreletin dediği gibi, hemşireye iç çamaşırımı çıkarıyorum degil mi dediğimde evet dedi ;)Ben artık sıramı savdım darısı diğer isteyenlerin başına :)

canım çok ama çok geçmiş olsun baya merak edıyodum çok sukur guzel haberını aldık inşallh bıran evvel tamamen ıyılesrsn ve umarım burnun hayalından bıle daha guzel olur..

:)) Benim daha şekil şemal olarak çok şiş pek bir şey anlaşılmayacak gibime geliyor. Gördün mü koca burnumu :D

vay vayy ne kadar güzel bir bayanmışsınız. burnunuz çok yakışmış. çok daha zarif göstermiş yüzünüzü. doktor bey iyi iş çıkarmış gerçekten. yapay durmuyor. tam benim sevdiğim gibi. İnşallah sağlıkla keyfini sürmek nasip olur. çok teşekkürler fotoğrafları gönderdiğiniz için.:79:

oraletcim gecmis olsun. doku inceltme teknigi nedir ilk kez duyuyorum? ben de baris bey ameliyat olacagim. aralikta gorusmem var. umarim bu doku inceltme teknigi revizyon burunlara da oliuyodur.....

Geçmiş olsun canım şimdi kendine iyi bakma dönemine girmiş bulunuyorsun bol bitki çayı iç mümkünse içinde ısırgan gibi ödem atıcı bitkiler olsun maydanoz ye bol bol. Yatarken dik pozisyonda olmaya dikkat et yoksa şişmelerin artabilir gerçi üçüncü günün artık şişmeye değil inmeye başlarsın :)) Aslında sana silikon tampon kullanılmış olmalı. Bununla nefes almanda sorun olmaması gerekiyordu. Bana tampon kullanılmamıştı bir gün diren takılı kalmıştı o kadar. Ama silikon tampon burun deliklerinden görünmüyor kafayıyemisdüslerin kini gidip görmüştüm Barış Bey tampon kullanmamış diye teşhis koymuştuk ama Barış Bey silikon tampon var demişti :D
Bu tamponları alçıyı aldığında çıkarır muhtemelen bir hafta kadar sonra çıkar yada eğer silikon tampon varsa bu orada eriye eriye akacak diye biliyorum kullananlar cevaplasın yanlış bilgi vermiş olmayayım. Burun kanaman bugün biraz daha azalır daha sarımsı bir hal almaya başlayacak ve alçının çıkacağı güne kalmadan bitecek. Ben üçüncü günden sonrasını tam hatırlamıyorum ama kanamam daha minimuma inmişti. Spreyini kullan onu da kullanınca insan kendini grip gibi hissediyor :)) Çamaşır konusunda da yanlış bildiğim bir şey olsa yazmazdım zaten teşekkür ederim kaynağımı sağlamlaştırdığın için :p
Evet dediğin gibi darısı isteyenlerin başına.
Sana tekrar geçmiş olsun diyorum. Biranönce iyileş burnunun keyfini sürmeye başla :nazar:

oralet canım bende mail adresimi veriyorum sana banada göğüs ve burun resimlerini gönderir misin yaa? barış bey bana 280 cc ve 320 cc yüksek profilleri gösterdi..ezgikarakilinc@hotmail.com
gönderirsen çok mutlu olurum canıım yaa :))

Boyunu posunu bilmiyorum ama kesinlikle 320cc yaptır yapmışken. Barış Bey derki; Bir kadını mutlu edecek göğüs cc'si 300'dür. Sende göğüs dokusu varsa 280 cc gelirse de güzel durabilir ama 320 cc de çok abartılı bir büyüklük değil zaten. Gerçi çok zayıfsan bu kez emanet gibi durabilir. Eğer ikisi de güzel durur diyorsa Barış Bey ve kararı sana bırakıyorsa 320 cc seç. Sakın aşağısını seçme. Benim resimlerimdeki yüksek profil 290 cc.

Back