Tşk ederim cnmm güzel dileklerin için, bende çok zor karar verdim aslında; umarım pişman olmam. 2 gün sonra ameliyat oluyorum :18: düşündükçe stres oluyorum. Güzel haberler vermek dileğiyle...[/ yaklaşmış günün şimdi hangisine karar verdin tasarımlardan güzel haberlerini bekliyoruz
ya arkadaşlar... ben de haftalardır doktor araştırması içerisindeyim... görüştüm de doktorlarla... ama benim gibi kararsız biri ayyyy... neyse sanırım barış beyde olcam ameliyatı en sonunda öyle görünüyo... aklımda 2 doktor daha var... diğer araştırma yapan arkadaşlar gibi.... emre ilhan ve fatih dağdelen ... bilmiorum ki... ama sanırım barış bey olcak...
ya barış beyde ameliyat olan arkadaşların çoğunun resimlerini albümlerini göremiyoruz... lütfen sizde bu aşamaları geçirdiniz... ekledim ama kabul edilmedi çoğu... yardımcı olursaız sevinirim... üfff... ne zor bi durum.... psikolojim bozuldu... umarım herşey çok güzel olur...
Tşk ederim cnmm güzel dileklerin için, bende çok zor karar verdim aslında; umarım pişman olmam. 2 gün sonra ameliyat oluyorum :18: düşündükçe stres oluyorum. Güzel haberler vermek dileğiyle...
ayyy... seni çok iyi anlıyorum... ama inan herşey çok güzel olacak inşallaahhh... onun için sakın stres yapma... artık burun ameliyatları çok basit bi ameliyat olarak anılıo... sana bol şans canım... umarım istediğin gibi gönlünce bi burun olur... amiiinnnnn...:)
ya zeynep şaka maka sende gırdın bu yola valla ben heyecanlanıorum ya burda bırı amelıyat olcagında ve kıskanıyorum nazarım degmesın allahım bende bı karar vereıp bı tarıhımı kesınleştırebılsem yaa off offff..senın için umarım hersey çok guzel olur canım canı gönulden dılıyorum bunu ve tabı dıger tum arkadaslar için..
Tşk ederim cnmm güzel dileklerin için, bende çok zor karar verdim aslında; umarım pişman olmam. 2 gün sonra ameliyat oluyorum :18: düşündükçe stres oluyorum. Güzel haberler vermek dileğiyle...[/ yaklaşmış günün şimdi hangisine karar verdin tasarımlardan güzel haberlerini bekliyoruz
aslında cuma günü beğendiğim bir kaç burnu daha Barış Bey'e (bi tanesi kafayıyemişdüşlerin ki) göstermek istiyorum. tAsarımlarımdan ortadakine yakın bir burun düşünüyorum, sonrasında da Barış Bey'in tecrübelerine güveniyorum. Allah sonumu hayretsin ( Aaamin)
aslında cuma günü beğendiğim bir kaç burnu daha Barış Bey'e (bi tanesi kafayıyemişdüşlerin ki) göstermek istiyorum. tAsarımlarımdan ortadakine yakın bir burun düşünüyorum, sonrasında da Barış Bey'in tecrübelerine güveniyorum. Allah sonumu hayretsin ( Aaamin)
canım sen cuma günü mü ameliyat oluyordun?
ameliyat öncesinde birşey göstermeye vaktin olmayabilir
bu yüzden göstereceklerin ve konuşacakların için bir gün önceden görüşmeni tavsiye ederim =) tecrübeyle sabittir =)
Vaktim yok ki cnm yaa, çalışıyorum ve anadolu yakasındayım. Mail atayım bari
Mail atmak da mantıklı =)
Umarım çok güzel geçer ameliyatın =)
Ben ameliyattan çok korkuyordum ama biraz önce kardeşime de söyledim artık ameliyat fobim kalmadı, hiçbir şey yokmuş, kendini sürecin akışına bırak =) gerisini düşünmemeye .çalış
şimdiden bol şans =)
ah canım ahh bılmezmıyım ne zor doktora karar vermek yaa ama ınan yalnız degılsın bende aylaardr arastrma içindeyım doktorllarla görüştüm de amma velakın hala tam kararımı vermıs degılm gecelerı ruyalarıma gırıo doktorların ısımlerıyle onda bunda sundadır yapar halde buluorum kendımı ve bazen sankı hiç karar veremıycem ve sırf bu yuzden amelıyat olmaktan vaazgecıcem bıle sanıyorum ya çok uyuz bı durum ınsanın resmen psıkolojısını bozuodoktora bı karar versek valla ben olayın en zor kısmkını aşmış sayıcam kendımı
sevdacim yaa icim ok rahatladi su an. cok sevindiminsallah benimki de duzelecek o zaman :)))))
"Kafayıyemişdüşler" çok sevinirim, özellikle önden olursa süper olur!
Zzynp canım çok sevindim senin adına..bende 2 şubata düşünüyorum ameliyatımı.:)))
şimdiden geçmiş olsnn güzel geçeceğine eminim:))
kızlar bigün ayarlayıp buluşsak yaa ??? :)) güzel olmaz mı yaaaa
merhaba helbest burun tasarımlarını gördüm. en çok barış bey'inkini beğendim. ortadaki çok güzel. inşallah istediğin gibi olur. şimdiden geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?