MISARABLE öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. önlüğün dizlerimden aşşağıya kadar uzun olduğunu hayal edeceğim. içim rahatlasın
zeynep arkadaşım sana gelince bence 3 Yakup Avşar tasarımını direk çöpe at. klasik ucu toparlak, yuvarlak; gövdesi çocuk kaydırağı gibi olan burunlarındna birini tasarlamış sana. barış beyin tasarımına gelince 3 numaralı tasarım tabiiki. neden çünkü senin yüz kemiklerin uzun ve keskin hatlardan oluşmuuyor. yuvarlak çeneli,, profilden kısa çene kemikli, gıdı kısmı dolgun olan insanlardansın. dolayısıyla bu kadar kalkık burun iyice dolgun gıdılı ve yuvarlak, kısa çene kemikleri görüntüsü oluşturuyor bence. ama diğeri yüzüne biraz sert bir ifade vermiş. bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum. yani Angelina Joli yi hayal et. çene kemikleri nasılda bıçak gibi keskin filan. senin ki işte tam tersi. o burunda iyice toparlak, yapmış bence. çok kalkık. herhalde iki tasarımında burun yüksekliği aynı ama sadece uçlarında ki kalkıklık farklı. bu durumda bence 3 numara. çok doğal ve kesinlikle yüzünde olması gereken o sert çizgiyi burnun veriyor. yani çenen kısa ve yuvarlak, burun kalkık çok yapma ve bütün görüntü fazla yuvarlak ve toparlak. (yanlış anlama şişman demek değil kastım. sadece çok yuvarlak, yumuşak yüz hatların var demek istedim) bilmiyorum ki anlatabildim mi. bu söylediklerimi belki barış beye de söylersin. düzgün anlatabildiysem söylemek istediklerimi belki oda estetik gözüyle bana hak verir. bence 3 numara ile çok güzel olmuşsun. hiç estetik gibi durmuyor. ama bir diğer hususa göre değerlendirecek olursan eğer; yani ben kalkık burun sverrim, doğal görüntü değil diyorsan tabii 2 numara gayet nefis kalkık, hokka bir burun. ikisi de sana yakışmış ama ben sadece kendi estetik değerlerimle kendimce nacizane fikir vermek istedim.
sağlıcakla kal. inşallah çok başarılı ve sorunsuz olur bütün ameliyat sürecin.