yok canım benim
ben sana birşey demiyorum
yani hiç mantıklı gelmedi bana da o yüzden
hatta komik de geldi =))
düşünsene neden o zaman alt iç çamaşırınız kalabilir , üst iç çamaşırınız kalmasın diyorlar
yani madem çıkartıyorlar anestezi verdikten sonra, onu da çıkarıverirler =)
hatta soyunmadan ameliyata girin derler =))
Çok iyi ya ben bilmiyordum ameliyat tarihinin bu kadar yakın olduğunu siteye uzak kalmıştım :)) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden yeni burnun.
Bak canım sana tavsiyem 2.tasarımın olur. İlk 10-15 gün yahu bu çok kalkık diyebilirsin ama telaşa luzum yok sakin ol sonra şişlikler indirçe burnunda inişe geçiyor sonra o kalkıklığı muhafaza etmek için dortoruna yol yordam sorarken bulursun kendini :)) :82:
Tşkler, hayırlı olur inşallah cnm yaa :18: Bu arada çıplak olma fikri hoşuma gitmedi ama katlanıcaz artık naapalım, en azından ne olacağını biliyorum sayenizde.. Belki ameliyat sırasında ameliyat önlüğünü de çıkarıolardır
MISARABLE öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. önlüğün dizlerimden aşşağıya kadar uzun olduğunu hayal edeceğim. içim rahatlasınzeynep arkadaşım sana gelince bence 3 Yakup Avşar tasarımını direk çöpe at. klasik ucu toparlak, yuvarlak; gövdesi çocuk kaydırağı gibi olan burunlarındna birini tasarlamış sana. barış beyin tasarımına gelince 3 numaralı tasarım tabiiki. neden çünkü senin yüz kemiklerin uzun ve keskin hatlardan oluşmuuyor. yuvarlak çeneli,, profilden kısa çene kemikli, gıdı kısmı dolgun olan insanlardansın. dolayısıyla bu kadar kalkık burun iyice dolgun gıdılı ve yuvarlak, kısa çene kemikleri görüntüsü oluşturuyor bence. ama diğeri yüzüne biraz sert bir ifade vermiş. bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum. yani Angelina Joli yi hayal et. çene kemikleri nasılda bıçak gibi keskin filan. senin ki işte tam tersi. o burunda iyice toparlak, yapmış bence. çok kalkık. herhalde iki tasarımında burun yüksekliği aynı ama sadece uçlarında ki kalkıklık farklı. bu durumda bence 3 numara. çok doğal ve kesinlikle yüzünde olması gereken o sert çizgiyi burnun veriyor. yani çenen kısa ve yuvarlak, burun kalkık çok yapma ve bütün görüntü fazla yuvarlak ve toparlak. (yanlış anlama şişman demek değil kastım. sadece çok yuvarlak, yumuşak yüz hatların var demek istedim) bilmiyorum ki anlatabildim mi. bu söylediklerimi belki barış beye de söylersin. düzgün anlatabildiysem söylemek istediklerimi belki oda estetik gözüyle bana hak verir. bence 3 numara ile çok güzel olmuşsun. hiç estetik gibi durmuyor. ama bir diğer hususa göre değerlendirecek olursan eğer; yani ben kalkık burun sverrim, doğal görüntü değil diyorsan tabii 2 numara gayet nefis kalkık, hokka bir burun. ikisi de sana yakışmış ama ben sadece kendi estetik değerlerimle kendimce nacizane fikir vermek istedim.
sağlıcakla kal. inşallah çok başarılı ve sorunsuz olur bütün ameliyat sürecin.
baris beye kapali olarak revizyon olan biri varsa bana yazabilir mi yaaaa???? lutfen su an cok moralim bozuk((((( lutfen birileri iyi bir sekilde kapali revizyon olmus olsun. burnu duzelmis olsun. catliyacim daha 1,5 ay var gorusmeme.............................
BİRDBEAK BURDA BİRİ VARDI ŞİMDİ NİKİNİ UNUTTUM ama kendisi yakup avşarla görüşmüş her bir işlem için 9bin tl istemiş hatta sonra oda barış beye olmuş ve çok memnundu onu bulablirsin mesela neden moralin bozuk herseyin iyi geçiceğine inan canını sıkma sadece güven bak nasıl mutlu olucaksın
canım ben barış beyle görüşmeye gittiğimde barış bey bana açık teknıkle amelıyat olmuş ama sonucu korkunç burunlar ve bunların kendısı tarafından kapalı teknıkle revızyon yapılmış hallerını gosterdı, cerrahı sınırlarımı gormen acısından gösterıyrm demıstı. yanı anlıycagın barış bey açık teknıkle amelıyat olmuş çok sayıda hastayı kapalı teknıkle revızyon yapmış ve sonuçlar gerçekten süperdi..
sevdalinka gercekten mi yaaaaaaa. cok sevindim simdi.yaa ne bileyim bu kapali teknik sanki sifir burunlara yapiliyomus gibi saniyo herkes.. peki 3-4. ameliyat olanlar gozune carpti mi hic??
Zzynp haftaya amelıat olcakmıssın bukadar çabuk olcagını bılmıdodum sevındım adına umarım hersey guzel olur darısı da basıma ah benımde bı amelıyat tarıhım bellı olsa ahh ahh..
tatlimmmm yaaaaa cok sevindim simdi. bastan sona okurum formu bulurum.. moralim bozuk cunku aslinda benim hikayem coook uzun kisaca ben 2. ameliyati baris beye olacaktim gorusmustum gunumu de almistim..son anda gittim baska bi dra ameliyat oldum. sonra cok pisman oldum ..3. ameliyat icin tekrar baris beye mail attim 1kac ay once ve beni hatirlamasina ragmen en ufak 1 kizginlik gostermeden tekrar beni kabul etti. gercekten baska 1 dr olsa egosuna yenilip git kim bozduysa o yapsin diyebilirdi ama baris bey gercekten ayni ilgiyle ve benim icin uzulerek benimle ilgileniyo..hatta ben direkt ameliyat gunu almak istedim yine ama baris bey once 1 goreyim acele etmeyelim diyor.. bu da tamam. baska drlar gibi paragoz degil atmaca gibi atlamiyor hastalarin ustune.... ama icime 1 korku dustu cunku ben fotolarimi atmistim. baris bey de tabi gormeden hakli olarak gormem lazim buyuk ihtimal ameliyat ederim kapali olacak yazmis. ben o buyuk ihtimale takildim yaniii.....ameliyat yapmamagibi 1 durum var mi diye sordum. buyuk ihtimal ederim yazmis. hakli bole yazmakta gormeden ne yazabilir ki ama iste takildim ben o buyuk ihtimale(((((((((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?