barış bey kendi para almıyor, ama hastane masrafı alınıyor. özel hastane olduğu için az bir para değil. Bana 750-1000 arası demişti
revızyon ve doktor hatası oldugu ıcın hastaneyıde aslında doktorun karsılaması gerekmıyormu?.
Merhaba ben yutdışında yaşıyorum ve ağustos ayında Barış beye ameliyat oldum,Barış bey benim teyzemin eşi olması ve başarılarını yakından bilmem nedeniyle tercih sebebim oldu çok büyük ve etli bir burnum vardı yaptırırken annemin en büyük korkusu çok estetikli olduğu belli olmasıydı bense biraz kalkık istiyordum Barış bey beni doğal olması konusunda ikna etti ve şu an ki sonuçtan çok memnunum profilime yandan görüntüsünü ekledim öncesi fotomuda eklerken hata oluştu en kısa zamanda önden görüntüsünü ve önceki halinide ekleyeceğim.Aylardır bu siteyi üye olmadan takip ettim son dönemlerdeki garip karalama kampanyası hakkında şunu söylemek isterim elbette akrabam olan doktoru savunmak değil amacım ancak, ben kalkık burun isterken benden önce ameliyat olan bir hastasının (sanırım bu misserable anladığım kadarıyla ) ısrarla kalkık istediğini Barış beyin onu bir türlü doğal görünümlü buruna ikna edemediğini şimdide durumdan çok mutsuz olduğunu yanaklarının tombulluğunun ortaya çıktığını söyleyerek ağladığını söyledi ve bana hastasının fotolarını gösterdi kalkık isteyen biri için gayet başarılı sonucu olmuş ama ben doğal olnı kendimde tercih ettim ve son olarak sevgili misserable lütfen kendinle barışık olmadığın için bir başkasını kötüleme bu sana mutluluk vermeyecek .
Senin bir yılın doldu mu? Bence de en mantıklısı beklemek, şişler indikçe problemler açığa çıkıyor çünkü.
Peki ücret konusunda ne dedi barış bey? Ne kadar süre içinde ücret almıyo acaba revizyondan. Bir de bana hastane parası ödemek saçma geliyo. Benimde ufak bi kıkırdak kaldı burnumda, ve revizyon için hastane masrafını ödemem gerekiyo. Sonradan gidipte ucunu biraz daha kaldırın değil olay, bence ücretsiz olmalıydı :umursamaz:
slm canim, ufak bi kikirdak kaldi burnumda demissin. bende 15 ay önce baris beye ameliyat oldum, ve benim burun ucunda solda yuvarlak sekilde hafifi kikirdak belirgin, burda almanyadaki KBB doktorum dedi. baris beye mail ile sordum, resimde tam olaraka belli olmadigi icin yorum yapamadi. ben almanyada yasiyorum, türkiye gelince gelin mutlaka görim dedi. sen kikirdak sorunu tam olarak nasil? birde baris beyle bu konu hakkinda görüsdünmü, böyle bi durumda ne yapilmasi gerek diye. yardimci olursan sevinirim.
Arkadaşlar revizyon ameliyatı her zaman doktordan kaynaklanan bir hata sonucu yapılmıyor ki...herkesin dokusu farklı ve uygulanan cerrahi müdahaleye farklı tepki verebiliyor...Babam da cerrah oradan biliyorum...benim kuzenim ve en yakın arkadaşım aynı doktora ameliyat oldu(isim vermek istemiyorum ama kendisi pek piyasa her yerden linki fırlıyor ama kanımca tam bir kasap). Barış bey mükemmele yakın ve doğal burunlar yapıyor ama zaman içinde ödemler inince burnumuzun tam şekli ortaya çıkıyor.Sonuç itibariyle hepimizin bahsettiği ufak tefek ya şişlik ya da asimetri ve giderilmeyecek birşey değil..bu bahsettiğim iki insanın da burnunu biçtiler.Tabi ki kendinizi onlarla bir tutup şükredin demiyorum ama zaman içinde insanda estetik oldum mükemmel olmalı psikolojisi de oluşabiliyor..Ben bu bahsettiğim ufak gamzeyi ne ailemden ne de arkadaş çevremden kimseye gösteremiyorum.Herkes hani nerde diyor.Acaba çok mi irdeliyoruz kendimizi bunu düşündüm bugün.Daha nesnel olması açısından fotoğraf ekleyeceğim.Buyrun siz karar verin.Sonuçta eski halinden mükemmel bir burun yarattı doktorum ve bunu yaparken burnu küçültmedi,isteğim dışında bir şekil vermedi,kaldırmadı.Hatta hayallerimden de güsel oldu..Sadece o ufak gamze beni irrite etti o da aşırı derecede mükemmelliyetçi olduğumdan.siyah elbiseli fotoğrafta göreceksiniz(ya da göremeyeceksiniz :roflol: ) işte bahsettiğim o ufak gölge..
Okulda bile hiç tanımadığım insanlar burnun mükemmel diye iltifat ediyorlar ve estetik deyince inanamıyorlar...Bugün barış beyle görüştüm ve kendisi ufacık bir yağ ya da kıkırdak dolguyla uçtaki kafama taktığım o noktayı dolduracağını söyledi.Burada birşeyleri paylaşma nedenim en başından beri insanlara yardımcı olmaktı.Bu gamze olayını yazmamın nedeni de herşey mümkün ama önemli olan bunu giderebilecek güvenebileceğimiz mükemmel bir doktorumuz olması.
Fotoğrafları ekliyorum ve yorumlarınızı merakla bekliyorum arkadaşlar..
Bu arada duffy sen de fotoğraf ekler misin ve dahlia senin sorunun neydi canım? Kızlar siz barış beyle görüşmeye gittiniz mi? insan kendi kurup kafasına takınca baya büyütebiliyor ama gidip yüzyüze konuşunca çok rahatlıyorsunuz.Doktorumuzun ilgili,pozitif ve güven veren tavırları ve bıkmak usanmak bilmeden sabırla yaptığı açıklamalar sonucunda ben çok rahatladım ve şu an aşırı derecede huzurluyum.
hmm..en son ne zaman görüştün peki barış beyle? yani son görüşmenden bu zamana bir değişim oldu mu? bir de revizyon istiyorsan bile 6 ay daha bekle ve tam bir yıl dolsun derim....
ben kontrole gittiğimde 3 aylıktı o zaman barış beyde çok emin olamadı. 25 günlük fotomla karşılaştırıp şişlikte olabilir, kalıcı da olabilir, iğneyle de inebilir, revizyonda gerekebilir dedi. 6. ayı bekleyelim dedi. benim fotolarıma bakabilirsin karşılaştırmak için.
dilemgiz burnun gercekten cok guzel olmus, yapılabilecek olan neyse ne gerekliyse barıs bey onu yapmıs... dahlia bencede bekle bakalım, senin burnunda en begendiklerimden biri en onemlisi cok dogal bir durusu var:) eminim dogallıgına insanlar sasırıyordur cunku senin eski burnun tipindeki burunları ole bir kavisli ortasından sıklımıs hale getiriyorlarki insan eskisinden cirkin oluyor.! gule gule kullan cok dogru bir secim yapmıssın doktor konusunda. geri donussuz derecede kotu yapılmıs burunları gordugum icin sana bunu cok icten soyluyorum. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?