Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

canım ben bugun ozellikle sevin hanımı aradım ama o dediki musteri hizmetlerinden alıcaksınız randevuyu ben veremiyorum dedi. muaynaesi ucretli mi oldu simdi acaba, zaten barıs beye yaptırıcam ama su anda degil once biraz para biriktiricem eger muayane ucretliyse yaptırcagım zaman gidiyim dedim bende. eminemircim bisiy sorcam insanlar estetikli bir burnun olup olmadıgını soruyorlarmı tanımadıkların?

cnm ben temmuzda olmuştum direk sevin hanımdan almıştım randevumu ama sonraki muayenelerde müşteri hizmetlerinden aldım. şu ana kadar cnm en yakın arkadaşlarım bile anlamadı sadece bilen arkadaşlarım farkettiler ve tepkileride hep olumluydu şu ana kadar garip garip bakışlarla karşılaşmadım. hatta geçenlerde biriyle konuşurken estetkli olduğunu sölememe rağmen inanmadı nerdeyse buda rahatlatıcı biraz ama bazende acaba güsel olmadı mı die de düşünüorum farkedilmeyince :))

bence super olmus artı super dogal olmus dogallık bence burun estetiginde en ama en onemli sey ve en dogalıda Allah nazarlardan saklasın barıs beyin becerisi.kaydirigubbakcemile5 insallah bende olucam burdan resim paylasan herkese tesekkur ederim. olmadı ben muayane ucretli mi diye bir sorayım. bugun barıs beye fotolarımla beraber bir mail attım bakalım cevap verecek mi?

ocağın 29 unda 1 sene olacak benim.muayene için para ödemedim , burnumdan memnunun fakat ucu biraz şiş gibi ,bunu doktorla konuşucam onun haricinde bi sorun yok gibi sanki zor beğeniyoruz

arkadaşlar bana arkadaşlık gönderiyosunuz iyi güzel de sizi tanımıyorum.sadece burun ameliyatı olmuş ve olacak arkadaşlar için oradaki fotolarım.eğer öyleyse bunu belirtirseniz sevinirim ben de seve seve kabul ederim,tecrübe ve bilgi paylaşmak her zaman çok güzeldir.sevgiler...

fikir vermesi için 1.ayda çekilen fotoları da ekledim, dediğim gibi zaten şişlik olmadığı için fazla bir değişiklik yok, çok memnunum.

guest senın burnunu gercekten cok begendım cok dogal duruyor tamda benım istediğim gibi,güle güle kullan.Angeluss ben sevın hanım aradıgım zaman ucret alıyor musunuz dıye ozellıkle sormustum hayır demişti,sende sor istersen tekrar,bu arada yakın zamanda aradım 2 hafta önce belki.

keitacım saol cnm, arayıp sorucam once sonraa lıcam randevumu, barıs beye mail atmıstım 1 gun sonra yanıtladı sizi anladım yardımcı olabiliecegimi dusunuyırum yazmıs gelin goruselim bide:) ben resim atmıstım. sorunumu detaylı anlatmıstım imkansız olsa soylerdi heralde:)) guest cnm oncelikle burnun MUHTESEM ve cok dogal masallah allah nazarlardan saklasın, bu sekilde resim paylastıgın icinde tesekkurler.

arkadaşlar burnum için en iyi doktoru aradığımdan ,sürekli yazdıklarınızı okuyorum.ve kendime görüşmeye gidiceğim doktorlardan oluşan bi liste oluşturdum.dün barış çakır'la görüşmeye gittim.ben böyle bi doktor bugüne kadar ne gördüm nede görürüm diye düşünüyorum.abartmıyorum bana 2 saate yakın zaman ayırdı çok yoğun olmasına rağmen hemde tek kuruş almadan.inanılmaz idealist biri..en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyo herşeye.. bu yaşta bukadar başarılı olması çok doğalmış bunu anladım..yaptığı ameliyat tekniğinden,dikkat ettiği noktalara,hastalarının fotoğraflarından benim burnumla ilgili yapılması gerekenlere kadar birsürü fotoğraf gösterdi bana..bukadar ilgili olması resmen afallattı diyebilirim alkisalkisalkis kendisine burdan da çok teşekkür etmek isterim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba,
benim burnumla ilgili ufak bir sorun oluştu.6.aydan sonra ödemler büyük oranda inince ucunda bir asimetri ve ortada hafif çökme oldu.ortası gamzeli gibi duruyor ve uçta bulunması gereken barış beyin tabiriyle o 'iki ışıltılı tepecik' asimetrik.yani biri diğerine göre daha kısa.gün ışığında gölgeli duruyor ve bundan dolayı oldukça rahatsızım ama takmamaya çalışıyorum çünkü barış beye çok güveniyorum.kendisiyle yazın görüştüm ve ucuna dolgu yapabileceğinden bahsetti.asimetri ve ortadaki gamze için.normalde basit de olsa revizyon konsepti beni aşırı derecede rahatsız ederdi ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum..şubat tatilinde bu ufak operasyonu olucam.sonuç hakkında sizleri bilgilendiririm..

Dilemgiz ben de revizyonu düşünüyorum. Barış bey revizyon hakkında neler anlattı? Bir de sakıncası yoksa burnunun önden fotosunu ekler misin? Merak ettim sorununu

Barış bey çok basit bir revizyon olacağından bahsetti.Hiç yapmadığım bişey yapıcam dolgu yapıcam burun ucuna dedi.Yılbaşından sonraki hafta gidip detaylı konuşacağım.Esasen bir yılın dolmasını bekledim çünkü estetik olan burun dönem dönem değişiyor.Benimki süpriz yaptı resmen.Fotoğraf koyarım ama bu sorunun belirgin olduğu bir foto yok malesef yani hep bol ışık alan dolayısıyla da o gamzenin gölgelenmediği fotolar var.

Senin bir yılın doldu mu? Bence de en mantıklısı beklemek, şişler indikçe problemler açığa çıkıyor çünkü.
Peki ücret konusunda ne dedi barış bey? Ne kadar süre içinde ücret almıyo acaba revizyondan. Bir de bana hastane parası ödemek saçma geliyo. Benimde ufak bi kıkırdak kaldı burnumda, ve revizyon için hastane masrafını ödemem gerekiyo. Sonradan gidipte ucunu biraz daha kaldırın değil olay, bence ücretsiz olmalıydı :umursamaz:

dilemgiz neden çökme olmuş acaba? barış beyin hatası mı yoksa cildinle ilgili bi olay mı oldu?

Canım fiyat konuşmadık ama bildiğim kadarıyla hastane masrafını alıyorlar.ameliyathanenin kullanımı lokal anestezi vs Bir dahaki gitmemde konuşacağım.Bu çökmenin nedenini bilmiyorum ama ameliyatım oldukça zorlu geçmişti ve uzun sürmüştü..benim dokularımla ilgili olabilir ya da doldururken gözden kaçan biyerler olabilir emin değilim o nedenle bir yorum yapamıyorum...
Şubat't bir sene olacak benim.Sen ne zaman ameliyat oldun ? Barış bey mi doktorun?

evet 6. ay bitiyo ocakta. barış bey doktorum benim de kontrolde belli olacak ne olduğu. belki iğneyle geçebilir demişti geçen sefer. bakıcaz artık. inşallah istediğin gibi olur revizyonda

Gerçekten çokmuş ya ... Bunu hastaneyle detaylı olarak konuştunuz mu ? Çünkü memorial hastanesi hastalarını koruyan , çok titiz bir hastanedir. Bu konuda hastane görüşün derim ben.

Bunu bizede detaylı görüştügünde bildirirsen sevinirim.

Ben önce barış beyle konuşmayı düşünüyorum. Çünkü yeniden ameliyat olmanın moral bozukluğu ve fiziksel rahatsızlığı dışında bir de bu kadar para verecek olmak sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…