Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba,
benim burnumla ilgili ufak bir sorun oluştu.6.aydan sonra ödemler büyük oranda inince ucunda bir asimetri ve ortada hafif çökme oldu.ortası gamzeli gibi duruyor ve uçta bulunması gereken barış beyin tabiriyle o 'iki ışıltılı tepecik' asimetrik.yani biri diğerine göre daha kısa.gün ışığında gölgeli duruyor ve bundan dolayı oldukça rahatsızım ama takmamaya çalışıyorum çünkü barış beye çok güveniyorum.kendisiyle yazın görüştüm ve ucuna dolgu yapabileceğinden bahsetti.asimetri ve ortadaki gamze için.normalde basit de olsa revizyon konsepti beni aşırı derecede rahatsız ederdi ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum..şubat tatilinde bu ufak operasyonu olucam.sonuç hakkında sizleri bilgilendiririm..
Barış bey çok basit bir revizyon olacağından bahsetti.Hiç yapmadığım bişey yapıcam dolgu yapıcam burun ucuna dedi.Yılbaşından sonraki hafta gidip detaylı konuşacağım.Esasen bir yılın dolmasını bekledim çünkü estetik olan burun dönem dönem değişiyor.Benimki süpriz yaptı resmen.Fotoğraf koyarım ama bu sorunun belirgin olduğu bir foto yok malesef yani hep bol ışık alan dolayısıyla da o gamzenin gölgelenmediği fotolar var.
bence revizyon için para alınmaması gerekiyor ... bu çok saçma
Gerçekten çokmuş ya ... Bunu hastaneyle detaylı olarak konuştunuz mu ? Çünkü memorial hastanesi hastalarını koruyan , çok titiz bir hastanedir. Bu konuda hastane görüşün derim ben.
Bunu bizede detaylı görüştügünde bildirirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?