• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Angelus çok teşekkürler tatlım...sana şiddetle katılıyorum bence beklemek en mantıklı tercih dahlia ve ben sorunun çözüleceğine inanıyorum en kötü senaryoda ufak bir operasyonla giderilir...inan psikolojini çok iyi anlıyorum ama biras sabır canım...

inşallah canım ya. masajları biraz ümitsizlikle bırakmıştım 4 ocaka kadar yapayım bari :kedi:

iste bende yabancılık duyarım diye cok korkuyorum, burda yazanlar hep ameliyat gecirmis kisiler o yuzden bu soyleyeceklerimi anlayacagınızı biliyorum. ben ameliyattan cıktıgımda karsımda ybancı ve dogal olmayan bir yuz gormekten cok ama cok korkuyorum o yuzden benim icin ufak tefek kusurlar hic onemli degil onemli olan genel sonuc cunku bende bilioyurmki herkesin dokusunun tepkisi iyilesmesi farklı. doktorun yetenegi kadar hastanın dokusuda cok onemli.
iste bu yuzden bu siteyi aylardır takip ediyorum ve her doktorun yaptıgı burunları inceliyorum bana en cok barıs cakırınkiler dogal geldi. diger doktorlarda basarılı hic sozum yok ama barıs beyde dogal bir tarz goruyorum ve o yuzden de ısrarla ameliyat olanlara sorma geregi duyuyorum dogallık acısından aldıgı tepkiler nedir diye? cunku bana gore dogal olmayan bir burun yuze uymayan buyuk yada kusrulu bir burundan cok cok daha kotu. estetik cerrahi bizim guzelligimizi orttugunu dusundugumuz seyleri kucuk rotuslarla duzeltmek bence, su anda kadar resmini gorduklerim ki bunlar duffy, dahlia, guest eminemir misserable hep burunları yuzunden guzellikleri golgelenmis ama ameliyattan sonra guzellikleri ortaya cıkmıs kisiler.bunu cok icten soyluyorum ve iyiki barıs beyi secmisler... allah izin verirse bende barıs beyle gorusucem ve maddi durumu ayarlayıp ameliyat olucam.benim burun yapım herkesinden degisik o yuzden benzer bir ornek goremiyorum. barıs beyden tasarımları aldıktn sonra sizin de fikrlerinizi almak isterim

Canım doğallık konusunda Barış bey kadar başarılı bir cerrah bilmiyorum.Ben de ameliyat olmadan çok araştırdım bunu..hatta forumdan olsun canlı olsun bir sürü hasta örneği gördüm..doktorlarla görüştüm..iyi cerrahlar var elbette ama Barış bey bir insanın yüzüne yakışacak burnu o kişiden de iyi görüyor ve bu konuda da ameliyat öncesinde profesyonel görüşlerini bildiriyor..
Ben ameliyat öncesinde bir takım isteklerle gittim açıkçası burnumun şurası böyle burası böyle olsun diye...ve etrafımdaki örnekler nedeniyle de çok korkuyordum doğallıktan uzak,yapay ve bitmiş bir burna sahip olucam diye..o nedenle barış beyle görüşürken milim kalkık olmasın dedim ancak o bana uzuuuun uzun açıklamalar yaptı estetik ve sanatsal bilgisini birleştirerek yüz oranlarından doğadaki mükemmel burundan vs bahsetti..hatta kendimi anlatamadığımı düşündün 2.kez gittim ve detaylı konuştuk..üstelik bunları yaparken tek bir bıkkınlık emaresi göstermedi...(sonuçta başarılı insanların ego tripleri vardır ben buyum işine gelirse beni yorma diye ancak barış bey kendisini aşmış ve insan mutluluğunu ön planda tutan bir cerrah olduğu için yaptığı şey sadece burun kemiğini kesmek törpülemek değil aynı zamanda sizin içsel mutluluğunuzu da önemsiyor..)
Ben ameliyat olduktan sonra ne okuldan ne komşularımdan ne de bilmeyen akrabalarımdan kimse anlamadı..sadece senin yüzünde bir hoşluk var naptın saçını mı boyattın,makyajını mı değiştirdin gibi komik yorumlar geldi.Yani yüzümün genel ifadesi hiç dğeişmedi..sadece daha baby face oldum..
Bunları ifade etmek sizlere gönül borcum çünkü ben de bu sitedeki değerli arkadaşlarım sayesinde Barış beyi keşfettim ve bizlerin tecrübelerimize dayanan gerçek ve nesnel yorumlarının sizlere ışık tutacağını düşünüyorum..
Angeluss,Barış beyle görüştüğünde kendini,ne istediğini iyi ifade etmeni tavsiye ederim ama doktorunun fikrine de önem ver..yani ben illa bunu istiyorum deme çünkü o senden çok daha iyi görüyor ve sonuç ortaya çıkınca pişmanlık duymanı istemem miserableda olduğu gibi..hele bir de ameliyat psikolojisi eklenince insan çok mutsuz oluyor sonra..
Hepiniz umarım hayallerinizden de güsel burunlara sahip olursunuz kızlar...

Selam arkadaşlar,

1,5 aydır nerdeyse burda yazılanları takip ediyorum ve öncelikle burun ameliyetından sonra burada bilgilerini paylaşan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, iyi kötü hepsi çok önemliydi benim için. Yazıp yazmama arasında gidip geldim ama benim başta yaşadığım tereddütleri kimse yaşamasın diye bende fikirlerimi ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Çünkü burdan okuduklarımla çok rahat bi ameliyat geçirdiğime inanıyorum, benden sonraki arkadaşlarda eminim gönül rahatlığıyla ameliyatlarını olcaklar. Zaten emin ellerde olacaklar ondan hiç kuşkum yok :) Ameliyata o kadar rahat girdimki ne morarma nede şişme oldu gözlerimde. İlk 3 gün çok zordu tamponlardan dolayı. Nefes almanın ne kadar güzel bişey olduğunu o zaman anlıyorsunuz işte... Tamponlardan sonra normal hayata bile geri dönülüyor. Sizlerden aldığım bilgilerle alçılarımda alındığında az çok neyle karşılaşacağımı tahmin ettiğim için şiş olmasına rağmen yadırgamadım kendimi. 1 ay geçmesine rağmen ödemlerim var ama ben çok memnunum burnumdan görenler anlamıyor bile burun ameliyatı olduğumu, Çevremdekilere iyice bana bak bak ne var değişiklik diyorum ama yok kaşın yok saçın deyip anlayamıyorlar.

Ameliyat olan bir kaç arkadaşımın tavsiyesiyle Barış Beyi kendi web sayfasından araştırdım, bana çok genç gelmişti, yok dedim kendi kendime bana daha profesyonel biri lazım ve ne olduysa Kadınlar Kulübünü keşfettim. Barış Bey en çok yazılanlar arasındaydı ve hastalarının nerdeyse hepsi olumlu yorumlar yapmıştı gerçi yorumlar bir yana yapılan burunlarda ortadaydı. Hemen görüşmeye gittim ve Barış beye tek bi lafıyla hayran oldum ve güvenebileceğim Plastik Cerrah bu dedim. Misserable senin resmini göstermişti, Kalkık ve havalıydı bana göre ama yüzüne o kadar gitmiştiki, çok beğenmiştim, gayet başarılı demiştim. Bu lafın üzerine Barış bey senin mutlu olmadığından ve bu benim başarızlığım deyip sana yaptığı o güzel burundan senin memnuniyetsizliğinden dolayı memnun olmadığını söylemişti. Misserable burdanda senin memnuniyetsizliğini okumaya devam ettim ama cidden mutlu ol Barış bey her zamanki gibi başarısını koymuş ortaya. Başta kalkık değilde doğal bi burun istemiş olsaydın eminimki kaklık olsaydı daha iyi olacaktı diyecektin. Ama yinede son karar senin ben sadece görüşümü bildirmek istedim.

''Doğal burun isteyenlere Barış beyi tek geçerim, Kalkık ve havalı istiyorsanız gideceğiniz yer yine ve yine Barış bey, bunu tüm içtenlğimle söylüyorum. Barış beyi ayrıcaaa çooook sevdim Sempatik ve içten :) bilenler biliyor zaten''

Tüm içtenliğimle sorularınızı cevaplayabilirim, şimdilik hoşçakalın ve tekrardan çok teşekkür ederim hepinize :)

dilemgiz cnm fotolarına baktım bayıldım ya mükemmel olmuuş süper hatta bence o gamze kesinlikle nazar boncuğu olsun :))) ya bende senin ki gibi istiyorum şu an 5. ayında ama o kadar orantısız ki moralimi bozuo bi taraf şiş bi taraf inmiş sende de böle bi sorun var mıyıd kafama çok takılıyor yaa hala şiş burun kenarlarım yanaklarıma doğru olan yerler :(((

serapck sana kesinlikle katılıyorum..estetik çok ayrı bir psikoloji..ben bile burnumdan aşırı derecede mutluyum ama en son gitmemde barış beye ucunu milim kaldırsak mı dedim bana öyle bir durumda çok kalkık durabilir şu anki eğimi açısı mükemmel dedi ve beni ikna etti..insan gerçekten nesnelliğini yitirip sahip olduğu burnun güselliğini takdir edemeyebiliyor =)))
eminemircim içten görüşlerin için teşekkürler.Benim de burnumla yanaklarımın birleştiği yerler hafif ödemliydi ve burnum daha gömüktü zamanla zarifleşip tamamen ortaya çıkıyor yalnızca biras sabır..

Kızlar arkadaşlık teklifi gönderiyorsunuz ancak en azından niyetinizi ifade eden bir mesaj atın özelden ve ben de bileyim ki burun ameliyatı olmak istiyorsunuz ve bu amaca hizmet ediyor fotoğraflarım.Albumlerde avatar resmini görüp merak edip arkadaşlık yollamayın.kesinlikle kabul etmiyorum bilginize.yasakkelime

dilemgiz bende arkadaşlık isteği göndermiştim. bende burun estetiğini araştırırken bu siteyi ve böyleliklede barış beyi buldum. izmirde oturduğum için eylül ayında olabilcem ameliyat.ama hem maille hemde telefonla görüştüm barış beyle yaptığı burunlarıda burdaki herkesin sayesinde gördüm. özelden msj atamıyorum malesef çünkü 50 msj atmam gerekiyormuş.kabul edersen arkadaşlık isteğimi sevinirim.

Herkese iyi günler..
Siteye az önce üye oldum..umarım resim eklemeyi vs. becerebilmişimdir.Barış beyin eski hastasıyım.Daha doğrusu burun ameliyatı olalı 4 ay oldu. Ameliyat olmadan önce bu siteye girip yorumları okumuştum, çok yardımı olmuştu. Şimdi de ben başkalarına yardım etmek istiyorum. İnsan sadece şikayeti varsa yazmamalı, çok memnun kaldığında da yazmalı bence :)
Barış Bey, inanılmaz yeteneğinin ve başarısının yanı sıra, güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla da hastalarını etkilemeyi başarabilen bi doktor. Kendisiyle ilk görüştüğümde, ''işte bu!'' dedim.. Tavırları, birçok başarılı ameliyata imza atmanın verdiği, yüzündeki o rahatlığı, özgüveni..herşeyiyle tam istediğim gibiydi.Eski hasta resimlerini gösterince de tam anlamıyla ikna oldum zaten..3 Eylül günü ameliyata girdim,kapalı ameliyattı (ki kapalı ameliyatlar daha fazla yetenek gerektirir), çıktığımda hiçbir sıkıntım yoktu, doğru düzgün morluğum bile olmadı..Tamponlarımı 2.gün çıkardı, kanama, aşırı şişlik gibi durumlarla da karşılaşmadım.
Benim hiçbir zaman çok yüksek bi beklentim olmamıştı, hatta kendimi kötüsüne bile hazırlamıştım, ama Barış Bey bana hayal edemiceğim kadar güzel bi burun yaptı..Herşeyden önce ''ben'' beğeniorum..inanılmaz mutluyum, önemli olan da bu zaten..
Burnuma önden bakıldığında sırt kısmına ve ucuna, ışık düşüyor ve parlıyor. Barış Bey bunun için özel bir teknik uygulamış, ve bu durumdan çok memnun :) benim de çok hoşuma gidiyor :) bugün gittiğim kontrolde de özellikle bunu konuştuk :)
Siteyi kullanmayı becerebilirsem, sorularınızı cevaplarım :)
Ve burdan, yaşı genç ama başarıları devleşmiş doktoruma, beni daha mutlu bir insan yaptığı için, sonsuz teşekkürler..

Eklentiler

• $bnn.jpg
    $bnn.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 141
  • $bn.jpg
    $bn.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 150
teşekkür ederim misserable..:)
senin resimlerine de baktım, gerçekten çok beğendim, çok havalı olmuş :)
aynaya hep gülerek bakarız inşallah..

Önden ve yandan her acidan cok begendim harika olmus yeni burnun hayirli olsun bu arada önden burnu bu kadar guzel yapmak her cerrahin harci degil galiba.

Merhaba :-)
Yagli cildi olupta Baris Bey'e ameliyat olan var mi acaba??
Yagli cildi ve siyah nokta problemi olan burunlari pek ameliyat etmek istemiyormu$ diye duydum, bu dogru mu?

canım barıs bey gene harıkalar yaratmıs cok cok yakısmıs yuzunun guzellıgı ortaya cıkmıs ve ınanılmaz guzel olmuss cok begendım saglıkla kullan:)

Merhaba :-)
Yagli cildi olupta Baris Bey'e ameliyat olan var mi acaba??
Yagli cildi ve siyah nokta problemi olan burunlari pek ameliyat etmek istemiyormu$ diye duydum, bu dogru mu?

canım benım cıldım cok yaglı hemde sıyah nokta vardı ole bısey yok sadece amelıyattan once bakım yaparsın daha ıyı olur...cıldın ıcın..

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar :) mutlu oldm..bu arada soruları olan varsa da seve seve cevaplarım..
Magendasky 1, benim cildim yağlı ve siyah nokta problemi olan bir ciltti, özellikle de burnum.. Barış Bey bana '' siyah noktalarını azaltmaya çalış, biraz bakım yap ameliyattan önce'' dedi.. dediğini yaptım ama cildimde öle aşırı bi fark olmadı. Ama o yine de ameliyatımı tüm titizliğiyle yaptı ve sonuçtan memnun bıraktı beni saolsun :)

Back