Herkese iyi günler..
Siteye az önce üye oldum..umarım resim eklemeyi vs. becerebilmişimdir.Barış beyin eski hastasıyım.Daha doğrusu burun ameliyatı olalı 4 ay oldu. Ameliyat olmadan önce bu siteye girip yorumları okumuştum, çok yardımı olmuştu. Şimdi de ben başkalarına yardım etmek istiyorum. İnsan sadece şikayeti varsa yazmamalı, çok memnun kaldığında da yazmalı bence :)
Barış Bey, inanılmaz yeteneğinin ve başarısının yanı sıra, güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla da hastalarını etkilemeyi başarabilen bi doktor. Kendisiyle ilk görüştüğümde, ''işte bu!'' dedim.. Tavırları, birçok başarılı ameliyata imza atmanın verdiği, yüzündeki o rahatlığı, özgüveni..herşeyiyle tam istediğim gibiydi.Eski hasta resimlerini gösterince de tam anlamıyla ikna oldum zaten..3 Eylül günü ameliyata girdim,kapalı ameliyattı (ki kapalı ameliyatlar daha fazla yetenek gerektirir), çıktığımda hiçbir sıkıntım yoktu, doğru düzgün morluğum bile olmadı..Tamponlarımı 2.gün çıkardı, kanama, aşırı şişlik gibi durumlarla da karşılaşmadım.
Benim hiçbir zaman çok yüksek bi beklentim olmamıştı, hatta kendimi kötüsüne bile hazırlamıştım, ama Barış Bey bana hayal edemiceğim kadar güzel bi burun yaptı..Herşeyden önce ''ben'' beğeniorum..inanılmaz mutluyum, önemli olan da bu zaten..
Burnuma önden bakıldığında sırt kısmına ve ucuna, ışık düşüyor ve parlıyor. Barış Bey bunun için özel bir teknik uygulamış, ve bu durumdan çok memnun :) benim de çok hoşuma gidiyor :) bugün gittiğim kontrolde de özellikle bunu konuştuk :)
Siteyi kullanmayı becerebilirsem, sorularınızı cevaplarım :)
Ve burdan, yaşı genç ama başarıları devleşmiş doktoruma, beni daha mutlu bir insan yaptığı için, sonsuz teşekkürler..