Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

evet canım aynı fikirdeyim senınle.bende vbarış bey konusunda öyle düşünüyorum dogallık konusunda yani. barış beyı revızyonlarda merk edıyorum nasıl istenılen sonuç çıkıyomu ama revızyon olanlar foruma gırmıyo galıba.ben çok merk edıyorum uzuzn yıllardır memnun kalan falan yokmu

cnm benim mailim xxxxxxxxxxx bana mail at ozelden konusmak istiyorum seninle

Son düzenleyen: Moderatör:
dahlia çok teşekkür ederim ayrıntılı açıklaman için,peki şu anda memnun musun?

canım memnun değilim çünkü burnumun üstünde fazlalık var. barış bey henüz ne olduğuna karar vermedi, 6. ay kontrolünde karar verecek ama ben şişlik olmadığını düşünüyorum. yani sonradan olan bir olay değil ameliyattan kalan bi fazlalık.

büyük ihtimalle revizyonu düşünüyorum

dahlia ilk zamnki burnun çok güzeldi
sonradan mı çıktı bu şişlik ??
şu an durum nası??

canım o fotoğraf yanıltıcı oluyor çünkü o gün şişlikten burnumdaki fazlalık belli olmuyormuş. daha önceki fotolarda gördüm ki ameliyattan kalan bir mm fazlalık var. alçı çıktığında bile bir eğrilik varmış hatta babam farketmişti ama ben yok o şişliktir en geç burun ucu inermiş filan demiştim

tekrar çok teşekkür ederim dahlia cevabın için,demek ameliyatta alınması gereken bir yerdi (anladıgım kadarı ile) ilk alçı çıkınca şişlikten belli olmadı ama şişlikler indikçe o kısım kaldı ve seni rahatsız etti, ben daha ameliyat olmadım araştırıyorum sizinde görüşünüzü almak istemiştim..en kısa zamanda düzelir umarım bir şekilde..

teşekkür ederim canım, inşallah.

iii bakalımm az kalmış benimde 23 ocakta dolcak inş. bakalım ne diycek barış bey revizyon olcak mısn kesin sen ???

1 ay önce barış beye burun ameliyatı oldum daha öncede yazmıştım ve memnun olduğumu belirtmiştim. alçı ilk çıktığında çekilen fotoğrafları koydum. 1. ayda çekilenleri de barış bey yolladığında ekleyeceğim. ne burnumda ne yüzümde hiçbir şişlik yok. bazı burunlarından memnun olmayan kişilerin fotoğraflarını da gördüm bence boşuna hergün burada şikayet ederek kendilerini üzüyorlar ve olayı büyütüyorlar. hepsinin burunları güzel olmuş. barış beye tekrar teşekkür ediyorum.

arkadaşlar merhaba.birşey sormak istiyorum size...Ameliyat olmadan önce bu kaş ortasını konuştunuz mu Barış bey ile ? Yani mesela örnek vereyim, bu bebeklerin kaş ortası olur ya içe doğru çok tatlı duruyor , kimi insanlarında öyle doğuştan...Yüzlerine daha masum bir ifade var .Yani Barış bey oraya da bir çözüm getiriyor mu ? Alt tarafı güzel şirin bir burunda kaş ortası çıkık ,şiş, kalın mı diyeyim bilemedim orayıda yapıyor mu ameliyatta oyulabiliyor mu ?
( mesela ben sokakta görüyorum bazen.. o kaş ortasından hemen anlıyorum ve hiç estetik durmuyor )

Dün Barış beye 1 aylık kontrolüm için gittim . Burnumda çok ödem olduğunu söyleyerek biraz mıncıkladı :) Herşey yolunda dedi. Birde benim burnumda çok nadir gözüken tek taraflı septum deviasyonu var. Bunu takip edicem dedi. 3. ayda tekrar gidicem.

Burnumu nasıl mıncıkladı ne yaptıysa bu sabah düne nazaran daha az şişlikle uyandım. Birde ödem atmak için maydanoz suyu kaynatıp içiyorum arkadaşlar. Umarım faydasını görürüm. Cilt bakımı önerdi hemen eve geldigimde burnumu şımarttım. Önce peeling sonrada kil maskesi yaptım bütün siyah noktalarım gitti. Zaten burnuma KRALıÇE diyorum artık :).

Hastaneden çok mutlu , huzur içinde çıktım.Hiç bir ağrım ve sıkıntım yok umarımda ilerde olmaz. ıyiki varsınız Barış bey.. Sayesinde yıllardır alamadıgım oksijene kavuştum. özellikle 1 haftadır ne iyi yapmışımda Barış beyi bulmuşum diyip duruyorum.

Burda yazılan yazıları ben 10 gün evvel takip etmeye başladım. Ve dün ilk kez doktor beye rica ettim bir kaç yaptıgı burnu gösterdi bana. Hepsi çok başarılı, çok güzel olmuş. Miserrable yi özellikle sordum. Görebilirmiyim diye. Süper bir burun olmuş. Ve bakışını bile değiştirmiş arkadaşımızın. Bayıldım. Öncesi ve sonrası diye bakıldıgında o farkı ve güzelliği görünce dogru doktoru seçtigimi bir kere daha anladım.

Şişlerimde inicek bunu biliyorum ve hiç karamsar degilim

dahlia ve guest burunlarınız mukemmel dogal ve guzel... ben aradıgım doktor buldum sanırım, herkese cok tesekkurler

merhaba arkadaşlar bende 2hafta önce barış beyle görüştüm yaptığı burunları gördüm .Gerçekten çok doğal ve başarılı buldum.Ondan öncede başka bir doktorla görüşmüştüm fakat Barış beyde gördüğüm doğallığı bulamadım.Burdada burnundan biraz memnun olmayan bir arkadaşımız vardı miserebla onun burnunuda görünce kesinilkle kararımı barış beyden yana kullandım çünkü bence tam benim tarzıma göreydi arkadaşımız kendini boşa üzüyor burnu cok güzel olmus.Diğer burunlarda gercekten çok doğaldı.Kararımı Barış beyden yana kullanacağım cok iyi araştırdım ve kararımdan mutlu kalacağımdan cok eminim...

benim icinde dogallık basta geliyor, barıs beyin hep dogallıgı on planda tuttugunu gordum,ben kalkık yada havalı ve cok guzel durmasındansa dogal olmasını tercih ederım.

iii bakalımm az kalmış benimde 23 ocakta dolcak inş. bakalım ne diycek barış bey revizyon olcak mısn kesin sen ???

canım barış bey iğneyle inmez derse olmayı düşünüyorum. sonuçta güzel bir burun için ameliyat oluyoruz, çektiğim eziyete değsin istiyorum.

Resmımı ekledım bıkaÇ arkds gÖrmek ıstemıstı tasarım eskı halı ve 3.aydakı halı.tasarım tamamen benım ıstedgım gıbı yapıldı ve sonucta ona gÖre oldu fakat alıŞmamŞtım zaten burdanda paylaŞtım.Şuan tam 5.ayda ve alıŞmaya baŞladım dıyebılırım zamanlada bı mılım aha ınıcegını soyledı barıs bey.buı asamaya kadar bıraz alıŞamadgımdan dolayı huzursuzluĞum oldu ama barıs beyın bıtmek tukenmek bılmeyen sabrı anlayıŞı ve desteĞı ıÇın mınnettarım dıyebılırm belkı baska doktor olsa ruh halımı asla anlamaz ve bukadar yaptgı ısın ve hastasının arkasında durmazdı.merak edenler barıs beye sormanıza gerek kalmadı burdan bakabılırsınz resme artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…