Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

mısserebla tasarım fotoğrafının altına yorumumu yazdım.bence süperrr olmuş hem güzel hem doğal.hiç canını sıkma sana ÇOK YAKIŞMIŞ.keyfini çıkar :)

sağol canım tasarımla rableeskı halı sonnuncuda 3.aykı resmım begendıysen tesekkur ederım

mısserable. Sen delimisin! Harika olmuş burnun! ben Barış beye gittiğimde senin resmini göstermişti bana. çünkü bende kalkık burun istiyordum. senden bahasetti. sen kalkık burun istiyerek doğru karar vermişsin. ozaman da Barış beye söyledim çok güzel olmuş diye. ama senin memnun olmadığını söylemişti. Hatta sen Naci beye de gittin diğmi görüşmeye revizyon için ? naci bey de sana kızmış geri göndermiş . burnun gayet iyi diye.
Barış bey çok iyi bir doktor . ben naci beye olma sebebim tamamen açık teknik olması ve meme de yaptırıcam ondan. yoksa naci bey olmasaydı Barışa yaptırıcaktım. Naci bey de Barış beyi öneriyor eğer kendisine olmazsan. gerçekten çok iyi doktor. Artık kendine eziyet etme canım çok güzel olmuşsun. güle güle kullan. darısı başımıza.

arkadaslar yurtdisindan baris beye gitmeyi dusunuyorum ama kontroller icin de mi yeniden tr ye gelmem lazim

miserable bende barış beyin ofisinde bu resimleri görmüştüm ve cok begenmıstım sımdıde tekrar cok begendım coook güzelleşmişsin,inan sana moral vermekiçin falan söylemiyorum öyle yalandan,gercekten benımkendı fikrim güle güle kullan...

miserable bir sekilde yakınan arkadasım miserable!!! muhtesem olmus burnun gercekten cok samimiyim.bu ornekleri gordujce cok seviniyorum cunku barıs beye olan inancım ve ona ameliyat olma fikrim pekisiyor, o kadar dogal burunlar ypıyorki muhtesem!!!

ıyıkı paylastın emınım sende kendını sımdı daha ıyı hıssedıceksın mıserable..gercekten barıs beyın elıne saglık super olmus.....:)

Benimde son kararım barış bey kesinlikle ama biraz para biriktirmem lazım ayrıca misserable seni mutlu etmek için değil ama burnun gerçekten kusursuz.Alışamamış olabilirsin dediğin gibi ama sana çok yakışmış buna inanmalısın benimde umaraım çok güzel olur..

yorumlarınız fikirleriniz gercekten onemlı cunku burda hepiniz ya bunları tecrube etmıs yada muhtemel tecrube edıcek arastırmıs olanlarsnız.bu konuda oldukca bılgılısınız o yuzden yorumlarınıza guvenıyorum.herbirinıze tesekkur ederim

tatlım keske daha once paylassaydın sana cok dedık ben sahsen gordugum ıcın cok begenmıstım ama ıstemedın cunku burada herkes gercek fıkırlerını soyluyor ..daha once ekleseydın belkıde psıkolojın cok bozulmazdı emınım sımdı daha ıyısın ve burnuna alısmaya baslamısındır...sakın ama sakın revızyon falan yapma guzelım burnuna dokunma hem bu barıs beyın emegıne haksızlık olur cunku cok super bır ıs cıkarmıs...

misserable burnun bence güzel olmuş, önden görüntüsü de kötü değilse boşuna üzdün kendini. bence iyi oldu buraya eklediğin hem senin için hem de bizim için. ben kalkık olunca kötü olduğunu düşündüm ama gayet başarılı olmuş teşekkür ederim foto yüklediğin için

misserable günlerdir boşuna üzmüşssün kendini burnun gerçekten süper olmuş hem havalı hemde doğala daha yakın tam istediğim gibi keşke benimde birazcık kalkık mı olsa die düşünüorum off ( sen kafanı artık karıştırma tek kelimeyle kusursuz :))

eminemir cnm burnuna bayıldım barıs bey benim aradıgım doktor buna eminim cunku herseyden once herkesin burnu cokDOGAL gorunuyor burun estetiginin basarısı da budur bence. peki senin ameliyatın acık tekniklemi oldu? peki senin kacakgırlcim? acık mı kapalı mı

öylemı doıyosun(karstırmıyımmı artık ya nbıleyım sankı bıraz ucu dah aınık olsa fena olmazmı barıs bey ıstersem o seklde ındrcegınde soyledı cok anlayısşı gercekten ehr konuda halbukı kalkık olsun dıe okadr cok tuturmustumkı saolun gercekten sayenızde dahdaalşmaya başladım

yorumlarınız ıcın asıl ben tesekkur ederım sayenızde daha iyiyim sanırım aretık dahada iyi olucam

angeluss cnm teşekkür edrim beğenin için :)) benim ameliyatım kapalı oldu ve çok şükür hiç bi sorun yaşamadım ve bi arkadaşımda açık olmuştu ondan daha kısa sürede iyileştim ve şişim daha erken indi ona göre bu yüzden kapalıyı tavsiye ederim :)) misserable sana altına çize çize sölüorum kesinlikle değiştirme yaa çok güsel herkesin istediği senin burnun sen hala neden düşünüosun bak bide tamamen şişliklerde inicek herşey çok daha güsel olcak merak etme cnm :)))

eminemircim gercekten burnunu cok begendim seninkini kacakgirli duffninkiini miserableninkini. bildiklerime baktım ayrıca barıs beyin farkı onden ortaya cıkıyor bence acaip dogal bır burun ucu yapıyor. dogal burun ucu 2 tepecikli biraz yuvarlagımsı olur, bu barıs beyin tarzı mesela ben naci beyide begeniyorum ama o biraz daha ince yapıyor bence burun uclarını. ben gorusucem kısmetse randevu alıcam tasarımlarımı koyarım fikrinizi alırım canlarım İYİKİ VARSINIZ nasıl randevu alıcaz on gorusme tasarım ucretlimi?

cnm ben telden randevu almıştım ve benden ücret almamışlardı muayenede tasarımıda zaten muayenede yapıo barış bey umarım sende karar verirsinde rahatlarsını biran önce :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…