Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Namphe harika olmuş burnun! güle güle kullan. Benim en büyük düşüncem öncen burnumun nasıl gözükeceği ameliyat olursam. O yüzden de çok çekiniyorum çünkü önden bakınca yanlara doğru kemikli ve geniş burnum. Ameliyat olanların fotolarının çoğunu gördüm, tam önden fotoğraf eklememiş olanlar eğer ekleyebilirseniz ayrıca çok mutlu olurum.

canım sen eylül gibi ameliyat olmayacak mıydın? yanlış mi hatırlıyorum. karar veremedin mi yoksa tarihin belli mi?

Önden ve yandan her acidan cok begendim harika olmus yeni burnun hayirli olsun bu arada önden burnu bu kadar guzel yapmak her cerrahin harci degil galiba.

aynen bende katılıyorum dedıgıne burnu önden her cerrah guzel yapamıyo. yandan hoş bir burun görüntüsünü hemen hemen her cerrahın yapabılıcegını düşünüyorum fazla bir yetenek gerektirmiyor olsa gerek..ama barış bey hakıkaten önden de yandan da her açıdan gerçekten mukemmel burunlar yapıyo en önemlısıde bır burun butun olarak guzel olmalı zaten ve bellıkı çok titiz çalışıyo ne mutlu size arkadaşlar hayırlı olsun yenı burunlarınız..

namphe cnm masallah ne kadar guzel ve dogal bir burnun olmus superrrrrrr numberone!!! ama sunu da eklicem cok guzellesmissin, barıs beyin butun hastaları masallah bebek gibi olmussunuz kızlar:) namphe ayrıca cok da guzelsin cnm masallah yani son halinle:) bihter nihal arası bir guzel olmussun ehehe:)

Darisi sana arkadasim umarim senin burnun da istedigin gibi olur

barış beyle yüz yüze görüşmedim canım şu anda ameliyat olmıycam diye ama olucagım zaman kesinlıkle görüşmeye gıdıcem ben de çok istıyorum sagol canım. bu arada sen neye karar verdin?

Namphe burnun harika olmuş canım gerçekten güzelliğinin ortaya çıkması için tek ihtiyacın olan Barış beyin sihirli elleriymiş =))) güle güle kullan kaydirigubbakcemile3

dilemgiz arkadaşlık isteği daha önce gönderdiğim için tekrar gönderemiyorum.nasıl bakabilirim resimlerine. bu arada sorularım olursa söylerim.önce barış beyle yüzyüze görüşeyimde. çünkü benim sorunum burun ama izmirde gittiğim bir kaç doktor çeneminde küçük olduğunu ve biraz büyütmenin iyi olacağını söyledi bakalım barış bey ne dicek?

Namphe, Barış Bey senin burun deliklerini küçülttü mü? Çünkü benim görüşmem sırasında ben sordum, burun deliklerimi küçültücek misiniz diye, yok hayır, büyük değiller dedi. Ama bana büyük geliyor. Kıkırdakları yerine yerleştirince onlar da daha normal gözükecek dedi. Bilmiyorum, seninkindeki işlem neydi canım?

Dilemgizcim, seninle de uzunca zaman yazışamadık. Resimlerini Barış beyle görüşmeye gittiğimde de gördüm zaten! Harikalar! O ufacık gamzeye sen söylediğin için eklediğin fotoda çok dikkatlı bakmaya çalıştım ve çok küçük bir gölge gördüm evet ama canım inan ki bunun bir kusur olduğunu söyleseler gülerdim. Tabii ki senin nasıl hissettiğin daha önemli ama emin ol ki burnun müthiş güzel gözüküyor ve öyle bir minicik noktayı başkasının görme ihtimali milli piyangodan büyük ikramiye kazanmaktan bile daha zor:) Çok güzel olmuş çok!

Canım benim ben tasarımları falan pek yakıştıramıyorum yüzüme. Ne yapsam olmuyor sanki. Ben burunda ufak kemerleri seviyorum, öyle çok kaba olmayan kemerleri. En azından bana yakışıyor. Çok minyon bir tipim yok zaten. Benim burnumun kemerini biraz şekillendirsek yani tamamen ortadan kaldırmasak ve burnumdaki önden c şeklinde gözüken eğikliği düzeltsek mutlu olacağim. Sıfırdan bir burun değl istediğim kaydirigubbakcemile2 Mesela Giselle örneğindeki gibi, onun burnu bir şaheser değil ama ilk burnunun azıcık küçültülmüş ve şekillendirilmiş hali, benim tarzım da öyle mesela...

Hmm ayşecim sen karakteristik burnunun doğal yapısını korumak istiyorsun sanırım ki bu çok anlaşılır bir şey çünkü aynada gördüğümüzde yüzümüzün bize ne hissettirdiği en önemli olan.Barış beye bunu ifade ettin mi? ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun bu arada ? Bir de bişey daha söylicem estetik garip bir psikoloji yani yaptırdıktan sonra acaba hiç kemer kalmasa daha mı iyiydi der misin?

canım dilemgize katılıyorum sonrasında keşke olmasa mıydı deme ihtimali konusunda, bir de doktorun el alışkanlığını göz ardı etme. doktorlar kemerli burun yapmadığı için, senin hayal ettiğin gibi olmayabilir, hem profilden güzel pozlar vermek varken bence bir daha düşün. zaten barış beyin yaptığı burunlar yadırganmıyor. suratının ortasına başkasının burnunu koymuş gibi olmuyor. kendi burnun güzelleşmiş oluyor yerimseniben

Kızlar çok doğru bir noktaya değindiniz yaptırmışken o kadarcık kemeri de aldırsaydım keşke der miyim diye düşündüm. Ama ben biraz tuhafım bu konularda, bizim ailede var kemerli burun ve sanki ata yadigarı gibi geliyor, tamamen yok etmek istemiyorum o yüzden CADIARZU. Hafif kemerli burnu olan bayanları çok beğeniyorum. Barış Bey de katıldı bana, aslında kemer bazı insanlara yakışıyor dedi bir erkek hasta resmi vardı burnu çok kemerliydi, tasarımda ne yaptıysak olmadı kemersiz burun yakışmadı dedi, ve o hastanın burnunu sadece küçültmüştü Barış bey, kemeri tamamen almadan, müthiş güzeldi. Gözü de çok güzel gerçekten Barış beyin, ben daha önce kemerı alınmadan birkaç boy küçültülen bir burun görmemiştim, çok başarılıydı gerçekten.

benim annem de kemeri küçültmesin kemer yakışıyo dedi durdu ama ben emim olamadım. hatta barış beye de söyledi bunu ama hatırlamıyorum barış bey ne dedi. iyi düşün yine de yerimseniben

Son düzenleme:
1 senelik önden, sağ ve sol profil olmak üzere 3 fotoğraf koydum burnumun. sol profildeki şişliği farkettiniz mi.. genel anlamda memnunum şişlik dışında..yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar...

ewet duffy sislik var, barıs bey bu kounda ne dedi? onun haricinde burnunu simdi daha net gordum cok acaip dogal gozukuyor super. ki resimler cok net degil ama belli.
birde sen kapalı mı ameliyat oldun? bu tarz sislikler sanırım kapalı ameliyatlarından sonra oluyor barıs beyin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…