Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Kızlar yorumlarınıza cevap veremiyom henüz msj hakkım yook daha 19 dayım 100 e cook var ama iyi veya kötü yorumlarınız icin tesekkürler dikkate alıcam

Canım ben de göremiyorum tasarımları beni de ekler misin

Merhaba,

Burun estetiği+deviasyon ameliyatı olmaya karar verdim ve bir süredir KK'deki doktorlarla ilgili yazıları okuyorum.. Aklımdaki 3 doktordan birisi de Barış Bey.. Ben de resimlerinizi görmek isterim.. Beni de arkadaş olarak kabul eder misiniz?

Teşekkürler...

teşekkür ederim yorumun için, kafamın en karışık olduğu noktadan bahsetmişsin. doğal ama aynı zamanda aynı büyüklükte kalan bir burun mu yoksa gayet narin, küçük bir burun mu ama aynı zamanda estetik olduğu anlaşılan. neye karar vereceğimi bilemiyorum..

Sonra daha küçük olsaydı daha kalkık olsaydı daha dar olsaydı daha kısa olsaydı falan deme.

teşekkür ederim yorumun için, kafamın en karışık olduğu noktadan bahsetmişsin. doğal ama aynı zamanda aynı büyüklükte kalan bir burun mu yoksa gayet narin, küçük bir burun mu ama aynı zamanda estetik olduğu anlaşılan. neye karar vereceğimi bilemiyorum..

Kızlar yorumlarınıza cevap veremiyom henüz msj hakkım yook daha 19 dayım 100 e cook var ama iyi veya kötü yorumlarınız icin tesekkürler dikkate alıcam

benide ekleyebilirmisin canım bende bakabilirmiyim?bende 3. ameliyatımı olacağım ve arastırma yapıyorum .tşkkkk

O zaman şöyle tarif edelim sağlığını bozmayacak yüzüne en çok yakışacak doğal ve aynı zamanda havalı duracak en güzel kavisli ve en güzel kalkıklıkta en küçük burun .Bu aynı zamanda benimde istediğim burun için tarifim.Bir de formdan Bulbeni ve Kacakgirl in burunları da çok güzel sana referans olabilir.

kızlar ben randevu alıp görüşmek istiyorum yardımcı olurmusunuz?

kızlar ben randevu alıp görüşmek istiyorum yardımcı olurmusunuz?

Merhaba benimde sabah randevum var Barış Bey ile sana yardımcı olayım.

Telefon ve Randevu: 0212 314 66 66 numaradan B Blok'a bağlanıyorsun Plastik Cerrahi Bölümü demen gerekiyor. Sonra hangi konuyla ilgili randevu almak istediğini bildiriyorsun uygun tarihte anlaşıyorsunuz.

teekkürler tatlım

Ben simetrik düzgün sağ solu eşit olan bir burun istiyorum.Bu bölümde revizyon olanlar memnun zaten vazgeçtim Barış Çakır dan. Evet doğal bir stili var ama ben simetrik istiyorum.

Son düzenleme:
Ben simetrik düzgün sağ solu eşit olan bir burun istiyorum.Bu bölümde revizyon olanlar memnun zaten vazgeçtim Barış Çakır dan. Evet doğal bir stilim var ama ben simetrik istiyorum.

Canım bu konuşmayı kime cevap olarak yazdın, ben okudum da pek birşey anlamadım bana da açıklar mısın?

evet bende anlamadım nedemek istedin şimdi bi açıkla?

Ben simetrik düzgün sağ solu eşit olan bir burun istiyorum.Bu bölümde revizyon olanlar memnun zaten vazgeçtim Barış Çakır dan. Evet doğal bir stilim var ama ben simetrik istiyorum.

kimlerin burnunu gordun ve simetrik olmadıgına karar verdin cunku sadece dilemle arkadassın ve onun burnuda gayet duzgun? birde dikkatimi ceken nokta su ana kadar sana sorulan soruları hic cevaplmamadın sadece barıs bey sole barsı bey bole diyip konusmuyorsun? lutfen cevap veriniz??

2 yılı geçmiş olupta memnun olmayanlar yazınca tereddütlerim oldu yoksa şunun burnu bunun burnu aynı seyleri tekrarlatmak zorunda bırakıyorsunuz.Ben bir kere olup daha sonra sorunlar yasayanlar oldugunu gorunce yazıları takıp edip gördüm aynı seyi yasarsam hüsran olur diye korkuyorum bunun altından kalkıcak maddiyatım yok çünkü.Ben de barış çakıra olmak ıstedim ama o yazılanlar ürküttü 2 yıl sonra kemık cıkanlar önden c şekli aldı dıye yazanlar cunku aylardır bunun ıcın para biriktiriyorum o yazanlar beni ürküten başka şeyler değil herkese iyi araştırmalar.

burnu C seklini alanlar yazsa yada resim koysada hepimiz gorsek...:) sana ameliyatında basarılar, umarım husrana ugramazsın jacalyn

Önceki paraflarda yazanları okudum ürküten oldu resim koyulduğunu görmedim.Teşekkür ediyorum ümid ediyorum uğramamayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…