Kızlaaar barış beyın yaptığı tasarımımı ekledim yorumlarınızı bekliyoruuuum :))
Kızlaaar barış beyın yaptığı tasarımımı ekledim yorumlarınızı bekliyoruuuum :))
Canım ben de göremiyorum tasarımları beni de ekler misin
Sonra daha küçük olsaydı daha kalkık olsaydı daha dar olsaydı daha kısa olsaydı falan deme.
Kızlar yorumlarınıza cevap veremiyom henüz msj hakkım yookdaha 19 dayım 100 e cook var ama iyi veya kötü yorumlarınız icin tesekkürler dikkate alıcam
O zaman şöyle tarif edelim sağlığını bozmayacak yüzüne en çok yakışacak doğal ve aynı zamanda havalı duracak en güzel kavisli ve en güzel kalkıklıkta en küçük burun .Bu aynı zamanda benimde istediğim burun için tarifim.Bir de formdan Bulbeni ve Kacakgirl in burunları da çok güzel sana referans olabilir.teşekkür ederim yorumun için, kafamın en karışık olduğu noktadan bahsetmişsin. doğal ama aynı zamanda aynı büyüklükte kalan bir burun mu yoksa gayet narin, küçük bir burun mu ama aynı zamanda estetik olduğu anlaşılan. neye karar vereceğimi bilemiyorum..
kızlar ben randevu alıp görüşmek istiyorum yardımcı olurmusunuz?
Merhaba benimde sabah randevum var Barış Bey ile sana yardımcı olayım.
Telefon ve Randevu: 0212 314 66 66 numaradan B Blok'a bağlanıyorsun Plastik Cerrahi Bölümü demen gerekiyor. Sonra hangi konuyla ilgili randevu almak istediğini bildiriyorsun uygun tarihte anlaşıyorsunuz.
Ben simetrik düzgün sağ solu eşit olan bir burun istiyorum.Bu bölümde revizyon olanlar memnun zaten vazgeçtim Barış Çakır dan. Evet doğal bir stilim var ama ben simetrik istiyorum.
Ben simetrik düzgün sağ solu eşit olan bir burun istiyorum.Bu bölümde revizyon olanlar memnun zaten vazgeçtim Barış Çakır dan. Evet doğal bir stilim var ama ben simetrik istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?