Kizlar herkese merhaba,
Bir suredir gece gunduz forumu takip ediyorum. Hatta 2008 yilinin girislerinden bu yana :) Birkaciniza arkadaslik istegi gonderdim, kabul ederseniz coook mutlu olacagim.:enbuyukkk:
Beni bir tek siz anlarsiniz diye dusunuyorum. O yuzden derdimi yazayim: Benim burnum goze kesinlikle carpacak buyuklukte degil. Hatta burun deliklerim filan kucucuk. Kimse baktiginda, burnu kotu bu kizin demez.
Amaaa gel gelelim, ben ergenlikten beri kafayi takmis durumdayim. senağlama Zaten, iki profilim ayni degil. Burun kemigim bariz bi tarafa dogru egik (deviasyon mu diyorsunuz?). Ve burnum bir miktar kemikli (o da az miktarda tabii):dilcikar:
Neyse bunlar benim gozume carpiyor. Mutsuz oluyorum. ama cevremdeki herkes, delirdigimi dusunuyor. Ameliyat olursam omrum boyunca problem yasayacagimi filan soyluyor. :uhm:
Egerki karar verirsem, kesinlikle Baris Cakir. Kendisi bir numara hihoyyyt Burada da revizyonlari okudukca moralim bozuldu
Fikirlerinizi soyleyin lutfen.. Hatta yakin zamanda fotografimi da yollayacagim. Ameliyat olup da, bu gunleri aramaktan coooook korkuyorum, cunku burnum su an normal bir burun.