Bir de burunda yapilan degisiklik miktarina gore iyilesme sureci de degisir mi sizce? Yani benim burnum duzgune yakinsa, daha kolay mi iyilesirim acaba?
Tuscuk, bir zamanlar aynı dertleri yaşayan biri olarak yaptır derim. Benim de kötü olmayan bir burnum vardı ameliyat düşündüğümde herkes karşı çıkıyordu zaten güzel niye bozduruyorsun diye ama ben aynada, fotoğrfalarda sürekli burnuma bakıyordum. Sırf bu takıntımdan kurtulduğum için bile mutluyum. Öyle pek bir değişiklik olmadı kimse anlamadı ama ben kesinlikle daha mutlu oldum. Bu arada Barış Çakır da bana öyle çok büyük bir işlem olmadığı için iyileşme sürecinin kısa süreceğini söylemişti. Dediği gibi de oldu. Morluk hiç olmadı şişlikler de 2 hafta içinde indi diyebilirim. Umarım her şey istediğin gibi olur.
Deniz.Deniz.im -> Evet tatlim. Senin problemler biraz daha farkliymis. Su durumda yapabilecegin hicbirsey yok, yani zevkine yaptirmiyorsun sonucta.. O yuzden hic arkana bakma derim. Hani benim durumumda hem maddi hem manevi lükse girdigi icin pisman olmaktan korkuyorum.Bu arada benimde fena olmayan bir burnum var yani kötü değil birinci ameliyatta burnumda kaza sonucu kemik çıkntısı olmuştu ve et büyümesi vardı devlette oldum ikinciyi küçük bir burun olmuştum ama burnum neydeyse değişmedi şu an küçük ve düzgün bir burun ve et büyümesi sorunun halledilmesini istiyorum, ama çok korkuyorum
Canim ya.. Inanilmaz rahatlattin cok tesekkur ederim.
6 Agustos Cuma gunu aksam gorusmeye gidiyorum. Baris Bey birkac kisiyi geri yollamis diye duydum. Duzgunmus burunlari, hic gerek yok demis onlara. Umarim beni kabul eder :Saruboceq:
Tamamdir :)bana da iyi düşün burnun güzel demişti ama ben yaptırmadan takıntımdan kurtulamadım. görüşmeye gidince kararını daha iyi vermiş olacaksın. haberlerini vermeye devam et :1rolleyes:
Canim ya.. Inanilmaz rahatlattin cok tesekkur ederim.
6 Agustos Cuma gunu aksam gorusmeye gidiyorum. Baris Bey birkac kisiyi geri yollamis diye duydum. Duzgunmus burunlari, hic gerek yok demis onlara. Umarim beni kabul eder :Saruboceq:
Arkadaşlar sonunda tam kararımı verdim ve Barış Bey için 30 ağustosta ameliyat tarihini aldım aslında daha erken istiyordum çok daha erken ama diğer günler doluymuş ve Barış Bey ABD ye gidecekmiş konferansa eğer gitmezse ya da birisi ameliyat tarihini ertelerse daha erken olabilir inş. öyle birşey olur çünkü bir an önce ameliyat olmak istiyorum.Çok heyecanlıyım inş herşey çok güzel olur , herkesin çok güzel olur.Bu arada resim paylaşan arkadaşlara çok tşk ederim kacakgirl,bulbeni ve dilemgiz resimleriniz için çok tşk ederim benim karar vermemi sağladınız.Özellikle kacakgirl sana benle yüzyüze görüşmeyi kabul ettin ve dilemgizin burnundan haberdar olmamı sağladın çok tşk ederim sana..Ayrıca 7 ağustosta ameliyattan önceki görüşmemiz var...
rica ederim.. simdiden cok gecmis olsun.. insaallah biran önce güzel burnuna kavusursun kaydirigubbakcemile5
memorıal hastanesinde burun ameliyatı olup sonradan revizyon yaptıran arkadaslar sizlerden bir sey ögrenmek istıyorum. revizyonda doktor ucret almıyor ama hastanenin talep ettıgı bir ucret varmış. bana ne kadar oldugunıu yazarsanız çok sevinirim çünkü 9 agustos pazartesi gunu revizyon ameliyatım var.
900-1000 tl arası.
rica ederim.. simdiden cok gecmis olsun.. insaallah biran önce güzel burnuna kavusursun kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?