deniz.deniz bu cevap senin içindi,mutlu günler tüm arkadaşlara
Cance bence sen çok abartıyosun. Yakup beyle bende görüşmüştüm. Ewet gerçekten güven uyandıran bir doktor. Ama Türkiyede tek değil bence. Benden 12.500 tl istedi. Aklım almamıştı. ve bi kuruş bile inmediler bu miktardan. Bende inat ettm ve olmadım ona. 27 nisanda Naci Çeliğe oldm ameliyatımı. 1. haftadaym. Hem burnm çok gsl gözüküyo hem ameliyattan çıktığım ilk günde dahil olmak üzere yüzüm önceden nasılsa yine öyleydi. Tek fark burnumda üstünde bir atel duruyodu. Yani göz altlarımda dahil olmak üzere ne şişlk ne morlk hiç bir şeyim olmadı. Üsteliktee benimki seconder burun ameliyatıydı ve çook zor bir ameliyattı. Naci bey o kadar mükemmelki kaburgamdan kıkırdak alarak, içinde kemik kalmayan burnumun üstüne resmen sıfırdan burun yaptı. Çok çok mutluyumm. İyikide Yakup Beyn kliniğinde indirim yapmamışlar, iyiki onlara uyus olmuşumm ve vazgeçmişim ve iyikiii naci beye ameliyat olmuşmm. Her şerde bi hayır vardır lafına eskiden inanmazdım bu kadar...
canım bende iki ameliyat geçirdim sonuç hüsran şimdi 3.yü olmak zorundayım resimlerini görebilirmiyim doktora daha karar veremedim senin için çok sevindim acaba bigün bende senin gibi mutlu olabilirmiyim :1no2:
elbette görebilirsin,ama daha yeni üye olduğum için özel mesaj atıp foto yükleyemiyorum,sanırım 50 mesaj gerekiyor yanlış bilmiyorsam,özel mesajla msn verebilirsen seve seve gönderirim.Barış beye güven inan mutlu olursun,gidersen zaten sor gösterir,msn bekliyorum..hiç üzülme...barış beye git yaptıklarına bak ve neler yapabildiğini gör..sen de mutlu olursun..
çok tesekkür ederim canım hemen gönderiyorum.... hihoyyyt
bende ameliyatı ciddi ciddi düşünmeye başladım
arkadaşlar barış bey ilk muayenede ücret almıyo dimi
son fiyat ne acaba
bide son soru bunu ona sormak lazım ama giden olursa benim için sorabilirmi hem burun hemde göğüs büyütme ameliyatı yapılabilirmi acaba:)))
pek bana mantıklı gelmiyo çok zor bi ihtimal gibi ama ne bilim belkide olur
aslında bence gayet mantıklı tek anestezi ile iki iş bir arada çıkar biter giter hem doktor farklılığı da yok :))
benim de gözlerim bozuk aynı anda hem göz hem burun ameliyatına girsem diyorum bilemiyorum
gözü de seneye mi bıraksam ..
bildiğim kadarıyla göğüs ve burun fiyatları 4500-5000 olarak değişiyor.
temmuzda ben de randevu talep edeceğim sorarım senin için
Kızlaaaarrrrr salı günü barış beyle ilk görüşmem var ve ben felaket heycanlıyım :))) Nasıl olcak ne olcak bana uygun yapcagı burnu begencem mi cok merak ediyom :) Hemen buraya resmi ekleyip yorumlarınızı beklicem :) Hemen ameliyat icin gün veriyomu ilk görüsmeden sonra? Hemen olsun bitsin istiyom :) :)
arkadaslar Doktor baris bey burun icinde olan sorunlari da cözüyormu ?? örnegin sinüzit ve konka sornunlarini ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?