Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

deniz.deniz bu cevap senin içindi,mutlu günler tüm arkadaşlara

canım bende iki ameliyat geçirdim sonuç hüsran şimdi 3.yü olmak zorundayım resimlerini görebilirmiyim doktora daha karar veremedim senin için çok sevindim acaba bigün bende senin gibi mutlu olabilirmiyim :1no2:

gecmis olsun gökcemeric .bende resmini görebilirmiyim,bu forumda yeni oldugum icin neyi nasil yapmam gerektigini bilmiyorum, bende doktor arastiriyorum

canım bende iki ameliyat geçirdim sonuç hüsran şimdi 3.yü olmak zorundayım resimlerini görebilirmiyim doktora daha karar veremedim senin için çok sevindim acaba bigün bende senin gibi mutlu olabilirmiyim :1no2:

elbette görebilirsin,ama daha yeni üye olduğum için özel mesaj atıp foto yükleyemiyorum,sanırım 50 mesaj gerekiyor yanlış bilmiyorsam,özel mesajla msn verebilirsen seve seve gönderirim.Barış beye güven inan mutlu olursun,gidersen zaten sor gösterir,msn bekliyorum..hiç üzülme...barış beye git yaptıklarına bak ve neler yapabildiğini gör..sen de mutlu olursun..

ben bu revizyon olayı biraz abartılıyor gibi düşünüyorum. bir iki istisna olabilir belki ama burnu yıllar sonra kötü olmuş diyebileceğimiz biri yok burda bence. insanlar ilk ameliyatlarında cesaret edemedikleri için fazla müdahale istemiyorlar. ama sonuçta yapılan tasarıma çok yakın bir sonuç çıkıyor. daha sonra alışınca biraz daha kaldırtabilirdim daha ince olabilirdi demeye başlıyorsun ve revizyon istiyorsun. ortada kemik çıktı falan dediğimiz problemler hariç tabi ki onlar da sayıca fazla sayılmaz. eğer baştan beri ne istediğine kesinlikle karar veririsen ve bunu doktora anlatırsan bir problem olmaz bence. kararsız kalan arkadaşlar bir görüşüp tasarım yaptırsınlar derim.

çok tesekkür ederim canım hemen gönderiyorum.... hihoyyyt

deniz.deniz.im benimde favorim bulbenin burnu baris bey cok iyi is cikarmis cok dogal ve cok güzel sanirim sikayetlerimiz ayni benimde sikayetim burun genisliginden yana ve iki profilden farkli görünüyor burnum yillar önce devlet hastanesinde nefes sorunu yüzünden ameliyat oldum ve burun ucundaki sag kikirdagimi almislar sanirim sagdan bakinca düsük duruyor burnum soldan bakildiginda ap ayri bi görünüm var ameliyat icin randevu aldin mi sonucu cok merak ediyorum yurt disinda yasiyorum bi terslik olmazsa augtos ortasi bende baris beye ameliyat olmak istiyorum baris beyin tasarimi elindemi görebilirmiyim

arkadaslar bi jel varmis sisliklere iyi geliomus bi kac arkadas daha önce bu sitede paylasmisti neydi onun adi ameliyat öncesi evde bulundurmakta fayda var

bende ameliyatı ciddi ciddi düşünmeye başladım
arkadaşlar barış bey ilk muayenede ücret almıyo dimi
son fiyat ne acaba
bide son soru bunu ona sormak lazım ama giden olursa benim için sorabilirmi hem burun hemde göğüs büyütme ameliyatı yapılabilirmi acaba:)))
pek bana mantıklı gelmiyo çok zor bi ihtimal gibi ama ne bilim belkide olur

aslında bence gayet mantıklı tek anestezi ile iki iş bir arada çıkar biter giter hem doktor farklılığı da yok :))

benim de gözlerim bozuk aynı anda hem göz hem burun ameliyatına girsem diyorum bilemiyorum
gözü de seneye mi bıraksam ..
bildiğim kadarıyla göğüs ve burun fiyatları 4500-5000 olarak değişiyor.
temmuzda ben de randevu talep edeceğim sorarım senin için

saol canım ya biraz komik gibi isteğim ama keşke olsa süper olur:))) ama ikisinin acısını aynı anda çekmek çok zor olabilir

bütün yazdıklarınız okudum arkadaşlar barış beye gitmeyi bende düşünüyorum ama benim derdim farklı gögüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama inanılmaz tedirginim 23 yaşındayım ama bu yaşıma kadar hiç ameliyat olmadım hatta ufak operasyon bile geçirmedim ! ne dikiş atıldı nede alçı yapıldı yani çok korkuyorum çok iyi karar vermek istiyorum barış beyle tunç bey arasında kararsız kaldım sizce hangisine gidiyim ?

Kızlaaaarrrrr salı günü barış beyle ilk görüşmem var ve ben felaket heycanlıyım :))) Nasıl olcak ne olcak bana uygun yapcagı burnu begencem mi cok merak ediyom :) Hemen buraya resmi ekleyip yorumlarınızı beklicem :) Hemen ameliyat icin gün veriyomu ilk görüsmeden sonra? Hemen olsun bitsin istiyom :) :)

evet kezsinlikle bekliyoruz resimlerinide ayrıca ilk intiba falan nasıl olucak sende anlat tamammı cnm :)))

angeluss yazdim bi kenara cok tesekkür ederim cnm istanbula gidince hemen alayim yanimda bulunsun agustos icin randevu aldim dualarinizi bekliyorum :Saruboceq: düsüp bayilcam heycandan ve korkudan :1shok: akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…