Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Dostum ya resimlerini görmek isterim :)) 1 Eylülde Barış Çakır üstada ameliyatım var :)

Ben de yüzüme ve dudaklarıma yine Barış Bey'e dolgu yaptırmıştım yeni burnumla yaptırırsam daha etkili olacak sanıyorum :)) Nasıl heyecanlıyım nasıl heyecanlıyım :)) Kıppırr kıppırımm

Zaman cabuk geçiyor gercekten benimde 1 yıl doldu cok memnunum burnumdan çok geç oturdu ama sabırla beklemek lazımmış sonuç mukemmel oldu.bende dudaklarıma dolgu yaptırmıstım ama uctu gitti:))tekrar yaptırcam yakın zamanda cok hoşuma gitti

bulbeni arkadaşıma cok teşekkür ediyorum öncelikle,
arkadaşlık teklifimi kabul ettiği için resimlerini gördüm harika olmuş burnun o kadar cok yakışmış ki sana, süper tek kelimeyle bende öyle bi burun istiyorummmmmmm ya.
ama benim revizyon olacak hemde 3. o yüzden cok korkuyorum benim bu kadar güzel olmaz herhalde revizyon olacağı için.Allah herkesin yardımcısı olsun.

Cnm dudaklarina hangi maddeyle yaptirmistin?? Yine mi dudak yaptiriyorsun??

Ben de dun Baris Beyle burun icin gorusmeye gittim. Resimlerinizi gosterdi. Bu arada, kizlar herkesin ameliyati cok basarili bence. Hepinizinki super gercekten. Yani revizyon olanlari da gordum, sadece mukemmeliyetcilikten olmus. Yani insanin kafasinda hic soru isareti kalmasina gerek yok bence. Hayatimda bu kadar guvenilir ve sempatik bi insan gormedim.

Son düzenleme:

Misserable, Baris Bey senin fotograflarini gosterdi. Misserable filan diilsin bence, taş olmussun :lepi: Cok guzel olmus ya.. Dudak ne yaptirmistin sen bu arada, hangi madde ve kime?

barış bey e yaptırdım dolgumu teosyal kiss cok guzel oldu ama ben tamamını yaptırmamıstım tamamını yaptırsam belki daha kalıcı olacaktı ama cok begenmıştım tekrar yaptırmayı dusunuyorum kesinlikle

Denizcm mesaj atamiyorum ozelden cunku daha comezim bu sitede :)) :gitme:

Ben de burun ameliyati olacagim. Revizyon degil, sifirdan. Fotolar gelince ekliycem zaten tasarimlari. Ama yaninda dudak yaptirsam mi yaptirmasam mi karar veremedim henuz. Bana fotonu filan yollasana en azindan fikrimi soylerim?

canım sana özelden yazdım pardon sen özel mesa yazamıyordun değil mi sana benim tasarımları yollayım ama mail adresin lazım, seninkileri merakla bekliyorum

Canım valla Barış Bey'in verdiği etiketlerdeki bilgileri yazacağım içeriği hakkında pek bilgim yok Barış Bey öneriyorsa ve uyguluyorsa tercihimdir her şey :))

'' Teosyal Kiss
TSK- 100101A
2012-01
1 ml''

İlk kez dudak yaptırdım ben ilk olarak göğüs büyütme ameliyatı oldum Barış Bey'e.
Ve dün bende burun için Barış Bey ile görüşmedeydim ne tesadüf :)

Bu arada burun konusunda söylediklerine katılıyorum. Ben şimdi burun için geriye doğru saydım bekliyorum. :)
Barış Bey ile ilgili yorumlarına da katılıyorum bu kadar pozitif enerji yayamaz hiçbir insan.

Ya benim aklimda soyle bir soru oluyor ister istemez, bu gecici dolgular dudagi bi sisirecek bi indirecek derken dudak bir sure sonra porsumez mi? Insan kilo alip verince bile porsuyor?? O yuzden kalici yaptirmak istiyorum ben ama Baris bey hic tavsiye etmiyor kalici.

kalıcılar çok ıtıcı oluyor ayrıca sunnı bır maddeyı ölene kadar yuzunde tasımak cok itici gelıyor bana geçiciler daha mantıklı guzel oldgunu hıssetmezsen bıkac ay sonra o göruntu kaybolacak kalıcı yaptırdıgında nasıl kurtulacaksın iyi düşünmelisin ben cok begendim bu dolgu olayını:))hem kalıcı yaptırırsan ya aysun kayacı gibi ördek dudak olursan yada demet şener gibi((

:) Kullandığı madde bir anda şişirip bir anda inmiyor yavaş yavaş zamanla oturduğu için pörsümez gibi geliyor gerçi ben daha yeni yaptırdım o yüzden net bir şey diyemem ama öyle bir durum olsa en başta Barış Bey yapmaz. Tanıyan bilir yaptığı her iş doğal olsun istiyor gelen hastalarını da yapaylıktan uzak tutmaya çalışıyor biz hatunlar tabi bazen aşırısını istiyoruz o ayrı :) Bi süresi dolsun ben yine yorum yaparım gerçi muhtemelen eski halini geri alacaktır ben öyle düşünüyorum tabi şu da var bana araştırayım diye vermişti dolgu maddesiyle ilgili etiketleri fakat ben araştırmadım da bakmadım da.
Kalıcı için hiç konuşmadım ama bende üstteki yorum yapan arkadaşa katılıyorum çok itici bir görüntü oluşuyor. Aysun Kayacı ve Demet Şener şahane iki ördek amann örnek diyecektim Ukala ve züppe bir tavır katıyor insanın sıfatına.

Kizlar tasarimimi koydum fotograf albumume. Ne diyorsunuz eyvahedigeldismile Doktorcugumdan ameliyat tarihini alayim mi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…