• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

herkese merhaba

ben birkaç aydır burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama çevremdeki kötü örnekler gözümü korkutuyor. internette araştırma yaparken burayı buldum ve okudukça istediğim burnu barış beyin yapabileceğini düşündüm. henüz görüşmeye gitmedim ama 2 ay önce ünlü bi cerrahla görüştüm ve kesinlikle eledim gerek tavrı gerekse yaparım dediği burundan dolayı. şimdilik aklımdaki tek isim barış çakır ama başkalarıyla da görüşücem.

burnum da ciddi bi siyah nokta sorunu var çünkü burnuma dokunmak bile istemiyorum artık bni çok rahatsız ediyor. ayrıca cildim yağlı (burun bölgem), burnum geniş ve ucu etli. tüm bunlar iyileşme sürecini uzatıyor galiba. bir de güneş gözlüğü kullanamamak beni etkilicek, yılın 7-8 ayı güneş gözlüğü takıyorum. acaba gözlüğe dönmek ne kadar sürüyor? görüştüğüm doktor hemen takarsın dedi ama bana inandırıcı gelmedi.

sayfa sayısı çok olduğu için tüm msajları okuyamadım, özel mesaj da atamadığım için niyetimi belirtmedim fakat arkadaşlık talebi gönderdiklerim eklerse fotoğraflarına bakmak isterim.

Merhaba kizlar bir sey sorcam,

Agustosun baslangic tarihlerinden birtanesinde randevu aldim ama ameliyati da en kisa zamanda olmak istiyorum simdi benim merak ettigim mesele ameliyat tarihi almak icin de mi randevu alir gibi baris bey ve ekibini aramak zorundayiz?

selam -- -

sen ameliyat oldunmu ?? merak ettim:-)))
burun estetik icin 5000 ytl istiyor dr. baris bey...sende mi oldun ??????

Yok canım olmadım ben iki kez ameliyat oldum başka doktorlarda birincisi devlette burnum hafif büyükçeydi sonra özelde şu an prof olan başka doktora oldum ama istediğim gibi küçülmedi yani mutlu olmadım Bu arada ameliyatsız burnumda büyük değildi küçültemediklerine çok şaşırıyorum .Barış bey burnuma pek gerekli görmedi gibi.Ben bulbenin burnunu çok çok beğeniyordum bence formdaki en güzel burun ve çok doğal onu söyledim ikinci gittiğimde bana yaptığı burunları ve düzeltiklerini gösterdi çok başarılıydı.Bu arada benim ilk burnum büyük değildi ama ben iki kez kaza geçirdim burnumun üstüne o yüzden kemik çıkmıştı ve et sorunu vardı o yüzden mecbur olmuştum.Ama ameliyatlarımda burnum küçüleceğine genişledi kalınlaştı sanki büyüdü gibi, birde et sorunu da devam ediyor

deniz.deniz.im benimde favorim bulbenin burnu baris bey cok iyi is cikarmis cok dogal ve cok güzel sanirim sikayetlerimiz ayni benimde sikayetim burun genisliginden yana ve iki profilden farkli görünüyor burnum yillar önce devlet hastanesinde nefes sorunu yüzünden ameliyat oldum ve burun ucundaki sag kikirdagimi almislar sanirim sagdan bakinca düsük duruyor burnum soldan bakildiginda ap ayri bi görünüm var ameliyat icin randevu aldin mi sonucu cok merak ediyorum yurt disinda yasiyorum bi terslik olmazsa augtos ortasi bende baris beye ameliyat olmak istiyorum baris beyin tasarimi elindemi görebilirmiyim

Evet canım bence de bu formdaki en güzel ve doğal burun bulbenin burnu ve de burnu küçük .Şikayetlerimiz aynı galiba evet bende daha küçük daha dar ve daha ince ve doğal ve güzel bir burun istiyorum.Ben de sağ ve sol profil farklı bide sol tararım daha aşağıda ve daha büyük.Ameliyat için henüz gün almadım çünkü Barış bey burnumda fazla sorun olmadığını söylüyor ve şu an çok korkutuğum için ameliyata hazır olmadığımı söylüyor.Yani burnum fena değil ya o yüzden Barış Bey olmasa da olur diyor.Tasarım evet ben de evet görebilirsin ben de senin burnunu görmek istiyorum mümkünse

merhaba kızlar ben hemen hemen 2 sene önce ameliyat oldum.uzun süredir siteye bakma fırsatını bulamadım çünkü (lisans) 2.sınıftaydım o sıralar, şimdi yeni mezunum;)son 2 senedir okul dışında hiçbirşeye fırsat bulamadım ama önceki adreste ameliyat öncesi ve sonrası yorumlarım mevcut.kontrol için barış beye gittiğimde site müdavimlerinden bir hastasıyla beklerken konuştuk, benim yorumlarım da dahil forumu baştan sona okumuş.ama ben ameliyat sonrasında, okulum başladığı için tecrübelerimi paylaşma fırsatı bulamamıştım.ondan da dert yandı;)çünkü o,kadınlar kulübü aracılığıyla barış bey'de karar kılmış.Bizim görüşlerimizin bunda ne kadar etkili olduğunu söyledi.burası gerçekten de çok iyi bir paylaşım ortamı ben kararımı ark. vasıtasıyla vermiştim ama bu site de o süreçte çok yardımcı olmuştu bana(:
tekrar yazmamın amacı tecrübe paylaşımına devam etmek,iki senede burnumla ilgili neler mi değişti?ilk olarak burnum tam istediğim gibi şu an,revizyona ihtiyaç olmadı bende çok şükür:)alçılar çıktıktan sonraki üç haftamı ayna karşısında kusur aramakla geçirdim ve daha önce belirttiğim gibi okulumun hemen ardından başlamasıyla burnumu sorun haline getirmek için vaktim olmadı.benim yanda da dikişler vardı önceleri bunu takmıştım ama onlar da iyişeşince sorunum kalmadı.ifademin değişmemesi benim için çok önemliydi,tabi çevremdeki tepkiler de süperdi.yeni tanıştığım insanlar anlamıyorlardı,bu benim için önemli bi kriterdi.akrabalarım dahil kimse ben söylemedikçe anlamıyor şu an, (tam istediğim gibi burnum doğal, hafif kalkık)3-5 yıldır görüşmediğim akrabalarımla karşılaştığımızda "ne kadar güzelleşmişsin..."lafını duyuyorum,bebekliğmden beri tanıyolar ama onlar bile anlamıyo:P
gelelimm sorunlara, acaba biraz daha küçülebilir miydi diyorum ara ara...barıs bey 2. bi hakkın daha var diyo ama yapma da diyo(çevremdeki herkesle birlikte:P), ben de cesaret edmiyorum açıkçası,ya bozulursa diye.şimdi düşününce murnum zaten küçük yaw(:...bir de bende nefes sorunu vardı o tam hallolmadı gibi.barıs bey bi sorun olmadığını söyledi son kontrolde ama ben bir kbb ciye danışıcam sanırım,şimdilik bu kadar....
forumdan o süre zarfından görüştüğüm kişilerle, site dışında hala konuşuyoruz;)paylaşım güzel şey.....
sorusu olan varsa, cevaplayabilirim;)

onden de koyıcam onden eski burnumun aynısı olucak gibi barıs bey tam hayalimdeki burnu yaptı. aceleyle yukledim asıl 1. ayda onden her yonden koyayım diyorum cunku on kısım cok sisi hala kemik kısmı ozellikle hergun degisiyor iniyor ama zaman isi iste. ewet misserable hic burun deligim gozukmuyor.

hayalinizdeki burna kavuşmak ne de güzel bir duygudur..adınıza çok sevindim :)

deniz.deniz.im burnumun dogal halini tabi ki görebilirsin elimde maalesef tasarim yok baris bey ile henüz görüsmedim agustosta ameliyat icin randevu aldim sana arkadaslik teklifi gönderdim resmimi bu gece yüklerim

burnum tam 2,5 aylık oldu yenı resımler yukledım kalkıklıgı gene ındı ama eskıye nazaran daha ınce daha kıbar ve kavısı olan bır burnum var ıyıkı olmusummm:))) barıs beyın ellerıne saglık

Kacakgirl şapkalı resminni pek beğenmemiştim ama yeni resimlerini çok beğendim evet eskilerini çok fazla anlamadım ama yeni burnun çok güzel güle güle kullan ve bu formdaki en iyi üç burundan biri bence hem havalı hemde çok doğal hem kavisli hem de kalkık darısı benim başıma

kaçakgrl yeni burnun harika olmuş gülegüle kullan canım

özel msj atamıyorum, tasarımı barış bey yaptı deniz..

Canım tşk ederim, iki tasarım da güzel geldi yalnız galiba birincinin uç kısmı daha uzuunca ikinci de daha kısa ,sen hangisini beğendin bilmiyorum ama bence ikinci daha küçükse o olsun ve mümkün olan ve en güzel duran en küçük en kalkık ve en kavislisini yaptır bunu iyice Barış Bey anlat .

Canım tşk ederim, iki tasarım da güzel geldi yalnız galiba birincinin uç kısmı daha uzuunca ikinci de daha kısa ,sen hangisini beğendin bilmiyorum ama bence ikinci daha küçükse o olsun ve mümkün olan ve en güzel duran en küçük en kalkık ve en kavislisini yaptır bunu iyice Barış Bey anlat .

Sonra daha küçük olsaydı daha kalkık olsaydı daha dar olsaydı daha kısa olsaydı falan deme.

burnum tam 2,5 aylık oldu yenı resımler yukledım kalkıklıgı gene ındı ama eskıye nazaran daha ınce daha kıbar ve kavısı olan bır burnum var ıyıkı olmusummm:))) barıs beyın ellerıne saglık

Dün resimlerine baka baka bi hal oldum :)) Ba-yıl-dımm desem yeridir. Güle güle kullan Barış Bey'in hakkaten eline sağlık..:)) hihoyyyt

Back