Evet çözüyor canım hem iç hem de dış sorunları hallediyor.
selam -- -
sen ameliyat oldunmu ?? merak ettim))
burun estetik icin 5000 ytl istiyor dr. baris bey...sende mi oldun ??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çözüyor canım hem iç hem de dış sorunları hallediyor.
selam -- -
sen ameliyat oldunmu ?? merak ettim))
burun estetik icin 5000 ytl istiyor dr. baris bey...sende mi oldun ??????
deniz.deniz.im benimde favorim bulbenin burnu baris bey cok iyi is cikarmis cok dogal ve cok güzel sanirim sikayetlerimiz ayni benimde sikayetim burun genisliginden yana ve iki profilden farkli görünüyor burnum yillar önce devlet hastanesinde nefes sorunu yüzünden ameliyat oldum ve burun ucundaki sag kikirdagimi almislar sanirim sagdan bakinca düsük duruyor burnum soldan bakildiginda ap ayri bi görünüm var ameliyat icin randevu aldin mi sonucu cok merak ediyorum yurt disinda yasiyorum bi terslik olmazsa augtos ortasi bende baris beye ameliyat olmak istiyorum baris beyin tasarimi elindemi görebilirmiyim
onden de koyıcam onden eski burnumun aynısı olucak gibi barıs bey tam hayalimdeki burnu yaptı. aceleyle yukledim asıl 1. ayda onden her yonden koyayım diyorum cunku on kısım cok sisi hala kemik kısmı ozellikle hergun degisiyor iniyor ama zaman isi iste. ewet misserable hic burun deligim gozukmuyor.
slm kızlar,bende barş beye meme büyütme ameliyatı olucam inş,yarın ön görüşümem var,bakalım,ancak şu varki doktorumun kendisi olmasından dolayı son derece içim rahat ve mutluyum...
özel msj atamıyorum, tasarımı barış bey yaptı deniz..
Canım tşk ederim, iki tasarım da güzel geldi yalnız galiba birincinin uç kısmı daha uzuunca ikinci de daha kısa ,sen hangisini beğendin bilmiyorum ama bence ikinci daha küçükse o olsun ve mümkün olan ve en güzel duran en küçük en kalkık ve en kavislisini yaptır bunu iyice Barış Bey anlat .
burnum tam 2,5 aylık oldu yenı resımler yukledım kalkıklıgı gene ındı ama eskıye nazaran daha ınce daha kıbar ve kavısı olan bır burnum var ıyıkı olmusummm:))) barıs beyın ellerıne saglık