ben bundan sonra havalı bir burnum olsun istiyorum. estetik olduğu belli olmasın ama gayet havalı olsun:) mumkun deil mi.
Gayet mümkün tabi Barış bey açıkça şunu söyliyeyim ---havalı, hafif kavis veren, hafif kalkık--- ama yüze yakışan doğal burunlar yapıyor :)
Merhabalar ben henüz yeni üyeyim Ankaradayım fakat Barış Çakıra burun estetiği olmayı düşünüyorum resim görmek için 25 mesaj sayısına ulaşmam zaman alıcak başka türlü nasıl görebilirim resimleri yardımcı olabilir misiniz?
merhaba. ben de ankaradayım . ve barış beyi düşünüyorum. randevu da aldım . siz ne zaman düşünüyosunuz.Çok teşekkür ediyorum
merhaba. ben de ankaradayım . ve barış beyi düşünüyorum. randevu da aldım . siz ne zaman düşünüyosunuz.
Merhabalar ben henüz randevu almadım fakat 1 ay sonraya veriyor genelde Ankara'da da araştırmaya devam ediyorum ben ayrıca göğüs büyütmede düşündüğüm için ikisini aynı anda olsun istiyorum barış bey aynı anda yapmıyor İstanbul bana hem zor hem masraflı olacak Ankara'da kafama yatan olmazsa 1 ay sonraya randevu almayı düşünüyorum barış beyden[
Benim için de masraflı olacak ama ankarada içime sinen biri olmadı. burun bu herkese emanet edilmiyor. siz kimlerle görüştünüz acaba. umarım hayırlısı olur
Merhabalar ben henüz randevu almadım fakat 1 ay sonraya veriyor genelde Ankara'da da araştırmaya devam ediyorum ben ayrıca göğüs büyütmede düşündüğüm için ikisini aynı anda olsun istiyorum barış bey aynı anda yapmıyor İstanbul bana hem zor hem masraflı olacak Ankara'da kafama yatan olmazsa 1 ay sonraya randevu almayı düşünüyorum barış beyden[
Benim için de masraflı olacak ama ankarada içime sinen biri olmadı. burun bu herkese emanet edilmiyor. siz kimlerle görüştünüz acaba. umarım hayırlısı olur
Ankara'da tunç şafak,mehmet selim çelebiloğlu, taner baharla görüştüm istanbulda sadece barış çakırla görüştüm istanbulda ayrıca emre ilhan ve muammer dilber çok beğeniliyormuş çok karıştım burda fotolara baktım emre ilhan ve barış çakır başarılı genelde
Ankara'da tunç şafak,mehmet selim çelebiloğlu, taner baharla görüştüm istanbulda sadece barış çakırla görüştüm istanbulda ayrıca emre ilhan ve muammer dilber çok beğeniliyormuş çok karıştım burda fotolara baktım emre ilhan ve barış çakır başarılı genelde
ben de nebil bozdoğan volkan tayfur zühtü demir vb isimlerle görüştüm. ama içime pek sinmedi. barış beyle de haftaya randevum var. istanbulu hiç bilmem ama benim için bu amelyat çok önemli.
arkadaşlar rinoplasti olmuş biri olarak size tavsiyem karar aşamasında kesinlik doktorlar ile yüz yüze görüşmeniz. kararsız kaldığınız doktorlar ile gidip görüşün içiniz mutlaka birine daha fazla ısınıyor
ben de nebil bozdoğan volkan tayfur zühtü demir vb isimlerle görüştüm. ama içime pek sinmedi. barış beyle de haftaya randevum var. istanbulu hiç bilmem ama benim için bu amelyat çok önemli.
Benim de içimden gelmiyor hiç ameliyat olmak sınavdan sonraya bırakıcam galiba
Barış Bey görüşmek için ücret alıyor mu?
bide ameliyat olursanız istanbulda kalacak yeriniz var mı
Benim de içimden gelmiyor hiç ameliyat olmak sınavdan sonraya bırakıcam galiba
Barış Bey görüşmek için ücret alıyor mu?
bide ameliyat olursanız istanbulda kalacak yeriniz var mı
Ögretmen evinde kalmayı planlıyorum. barış beyin görüşmesi ücretsiz. İstanbul gözumu korkutmuo değil üstelik hiç bilmem. ama burnum benim için işkence . eğer ankarada gerçekten içime sinen biri olsaydı iyi olurdu ama yok. gelin birlikte ameliyat olalım birbirimize yoldaş oluruz.
Ögretmen evinde kalmayı planlıyorum. barış beyin görüşmesi ücretsiz. İstanbul gözumu korkutmuo değil üstelik hiç bilmem. ama burnum benim için işkence . eğer ankarada gerçekten içime sinen biri olsaydı iyi olurdu ama yok. gelin birlikte ameliyat olalım birbirimize yoldaş oluruz.
gerçekten güzel olurdu hem bi arkadaş daha var oda istiyo ameliyat olmak :)
yalnız şu an maddi açıdan ve zaman açısından biraz problemli eylülü bekleyeebilirim siz hemen mi istiosunuz?
Bu isimlerle bende görüşmeyi düşünüyordum aslında.emre ilhanı da aradım bugün fakat en erken randevuyu eylülün sonuna veriyor baktığım resimlerden tarzını beğendim. barış çakır baştan aklımdaki tek isimdi şimdi ikisi arasında kaldım
Bu isimlerle bende görüşmeyi düşünüyordum aslında.emre ilhanı da aradım bugün fakat en erken randevuyu eylülün sonuna veriyor baktığım resimlerden tarzını beğendim. barış çakır baştan aklımdaki tek isimdi şimdi ikisi arasında kaldım
benim de ikisi aklımda ama emre ilhan randevu için zor gibi..aslında emre ilhanı daha çok istiyorum ama yapılacak bir şey yok. barış çakırla haftaya randevum var hayırlsı olur inş.
misery benim nisanda muhakkak olmam gerekiyo. aklım fikrim her şey buna yoağunlaşıyo. yaşamım burun estetiği oldu. gelin birlkte hayırlı bir doktor bulalım. ankarada tevfik beyle görüşmek nasip olmadı siz görüşebildiniz mi
benim de ikisi aklımda ama emre ilhan randevu için zor gibi..aslında emre ilhanı daha çok istiyorum ama yapılacak bir şey yok. barış çakırla haftaya randevum var hayırlsı olur inş.
misery benim nisanda muhakkak olmam gerekiyo. aklım fikrim her şey buna yoağunlaşıyo. yaşamım burun estetiği oldu. gelin birlkte hayırlı bir doktor bulalım. ankarada tevfik beyle görüşmek nasip olmadı siz görüşebildiniz mi
doktor çoook önemli ama şans faktörü de var isim vermiolar ama ünlü doktorlardan da iyi burunlara sahip olamayanlar var
Allah yardımcımız olsun. Canım tevfik beyle günlerimiz uymadı ya
Tevfik bey hakkında hiç bilgim yok görüşmedim fotoda görmek lazım ankarada olursa benim için maddi manevi çok iyi olucak tabi ki ama yüz çok önemli hepimiz içinde biraz sıkıntı çekip en iyisini yapmak lazım tabi araştırmaya devam barış Çakırın başarısida ortada zaten en güzeli olur inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?