Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Merhabalar ben henüz yeni üyeyim Ankaradayım fakat Barış Çakıra burun estetiği olmayı düşünüyorum resim görmek için 25 mesaj sayısına ulaşmam zaman alıcak başka türlü nasıl görebilirim resimleri yardımcı olabilir misiniz?

Canim herhangi bir foruma hatta mesj saysni doldrmk icn aclms forum var ordan msj sayni artrablrsn.

merhaba. ben de ankaradayım . ve barış beyi düşünüyorum. randevu da aldım . siz ne zaman düşünüyosunuz.

Merhabalar ben henüz randevu almadım fakat 1 ay sonraya veriyor genelde Ankara'da da araştırmaya devam ediyorum ben ayrıca göğüs büyütmede düşündüğüm için ikisini aynı anda olsun istiyorum barış bey aynı anda yapmıyor İstanbul bana hem zor hem masraflı olacak Ankara'da kafama yatan olmazsa 1 ay sonraya randevu almayı düşünüyorum barış beyden

arkadaşlar rinoplasti olmuş biri olarak size tavsiyem karar aşamasında kesinlik doktorlar ile yüz yüze görüşmeniz. kararsız kaldığınız doktorlar ile gidip görüşün içiniz mutlaka birine daha fazla ısınıyor

haklısınız da istanbulda olmayınca zor oluyo. sizin resimlerine bakmam mumkun mü. si kime olmuştunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…