• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Chillen bi 0 unutmus. Yurtdisindan gelenlere daha pahali. 10000

Fenerbahce düzeltmen icin sagol canim evet bi 0 yazmayi unutmusum :( benim demek istedigim arkadaslar 2 doktorda yurtdisinda yasadigimi ögrenince fiyatlari yükselttiler Bence bu cok sacma ve üzücü malesef:50:

tabıkı :) görebilirsin resimleri

süper olmuş :) hoşsun zaten, burun da değişince daha da hoş olmuşsun.
barış çakır konusunda 60% emindim, böyle fotoları gördükçe 100% doğru gidiyor :) sadece fiyatın yüksekliği biraz zorlayacak beni..
iki hafta sonra randevum var, öne çekmek için mail attım, eğer randevu iptali varsa vs diye. hiç uzatmadan hemen olmak istiyorum. geç kalmışım gibi hissediyorum.. ilk randevudan sonra ne kadar süre sonraya ameliyat randevusu vermişti sana?

barış çakır konusunda 60% emindim, böyle fotoları gördükçe 100% doğru gidiyor :) sadece fiyatın yüksekliği biraz zorlayacak beni..
iki hafta sonra randevum var, öne çekmek için mail attım, eğer randevu iptali varsa vs diye. hiç uzatmadan hemen olmak istiyorum. geç kalmışım gibi hissediyorum.. ilk randevudan sonra ne kadar süre sonraya ameliyat randevusu vermişti sana?

TEŞEKKÜRLER CANIM O SENİN GÜZEL BAKAN GÖZLERİNDEN DOLAYI BENCE.FİYATIN YÜKSEKLİĞİNE GELİNCE EN İYİ ESTETİK CERRAHLAR İÇİNDE BARIŞ BEY'İN FİYATI COK İYİ BENCE.(TABİKİ YÜKSEK AMA, EN İYİ CERRAH.BURNUN GÜZELLEŞİCEK SEN GÜZEL OLUCAKSIN)ERTELEDİKÇE ZAM GELİYOR.HAYALLERİNDE ERTELENDİKÇE ÜZÜLÜYORSUN.BANA 1,5 AY YADA 2 AY SONRASINA GÜN VERMİŞTİ.SUAN İTALYADA ZATEN.BANA MAİL ATSANA RESMİNİ aylingursoy@hotmail.com merak ettim

TEŞEKKÜRLER CANIM O SENİN GÜZEL BAKAN GÖZLERİNDEN DOLAYI BENCE.FİYATIN YÜKSEKLİĞİNE GELİNCE EN İYİ ESTETİK CERRAHLAR İÇİNDE BARIŞ BEY'İN FİYATI COK İYİ BENCE.(TABİKİ YÜKSEK AMA, EN İYİ CERRAH.BURNUN GÜZELLEŞİCEK SEN GÜZEL OLUCAKSIN)ERTELEDİKÇE ZAM GELİYOR.HAYALLERİNDE ERTELENDİKÇE ÜZÜLÜYORSUN.BANA 1,5 AY YADA 2 AY SONRASINA GÜN VERMİŞTİ.SUAN İTALYADA ZATEN.BANA MAİL ATSANA RESMİNİ aylingursoy@hotmail.com merak ettim

haklısın, o yüzden sıkışıp ödeyeceğim, herhangi içime sinmeyen birine yaptıracağıma biraz zorlanır öderim..
gönderdim aydaylıcım ;) darısı benim başıma..

Randevum tam nezaman?

Randevum tam nezaman?

dün akşam uzun uzun cevap yazmıştım sanırım yüklenmeden kapatmışım pencereyii :((

neyse tekrar yazıyorum:
benim randevum 2. nisanda. o zamana kadar dönmüş olur illaki, sonuçta daha iki hafta var ve randevu verildi.
içinin rahat etmesi açısından mail atıp randevunu teyit etmelerini rica edebilirsin belki?
sen almanyadan gelip hem ilk görüşme hem ameliyatı hemen miolacaksın? yoksa ilk görüşmeden sonra mı ameliyat randevusu verecek?

heyecanla 2. nisanı bekliyorum :)

Back