Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

umarım her şey gönlünzce olur. Barış bey muhteşem bir insan ve çok zeki becerikli bir doktor.

Bende 02.04 de gittim. Benim isim olmadi. Anlasamadik. Kalkik istemedim oda bayanlara ben kalkik yapiyorum dedi. Baska türlü yapmam dedi. Resimlerdende sadece 2 resim begendim ona yeterli gelmedi. Sizi mutlu edemiyecegim dedi gönderdi. Bana dogal yapan bi doktor bulacagini söyledi. Simdi kendisinden haber bekliyorum.

şaşırdım buna, ana da yaptığı burunlar çok doğal geliyor, kalkık bulmuyorum. demek ki beklentilerimiz çok farklıçç
inşallah istediin gibi bir doktor bulursun..
ben yakında ameliyat olacağım inş. randevu verdi bile..

Kızlar burun ameliyatını göğüs büyütme ameliyatından önce düşüyordum fakat şimdi göğüs ameliyatına karar verdim önce ve barış çakırdan Mayıs'ın ortasına gün aldım ameliyat için varmı aramızda barış beye göğüs büyütme olan bilgi verebilecek arkadaş

Barış Çakır'a ameliyat olup (burun) fotoğraflarını görebileceğim kişiler beni eklerlerse çok sevinirim. :)

barış cakır facebook sayfası açmış acaba kendısıne mı aıt bılgınız varmı ve suanda ne kadr burun estetık fıyatı bılen varmı :18:

oralet birde barış bey yapaylaşmış olan burnu elmas ve kemer tekniği ile doğallaştırabilirmi acaba.

yorum sayım 25 i geçmediği için size özelden msj atamıyorum,sizde bi dönem revizyon arayışındaymışsınız sanırım ve şuan albümüzden Emre İlhan a revizyon olduğunuzu gördüm,revizyondan önce sorurununuz neydi? şuan o kadar hoşki burnunuz maşallah :) Lütfen bana yardımcı olun...Çok mutsuz ve çaresiz hissediyorum kendimi,önceki sorununuz ve şimdi ile ilgili bilgi paylaşır mısınızz

Revizyon için araştırmalarınız devam ediyor mu?? ya da oldunuz mu kime karar verdiniz bende revizyon olucam lütfen yardımm
Canim, baris Cakira ameliyat olucagim büyük ihtimal , bir kac doktor daha görüsücem, ama hislerim tah basindan beri baris diyor

Canim, baris Cakira ameliyat olucagim büyük ihtimal , bir kac doktor daha görüsücem, ama hislerim tah basindan beri baris diyor
şuan tam olarak ne şikayetiniz var ? benim burnum eğri burun ucum ve burun kemiğim yamuk burun kemiğim sola bakarken burun ucum sağa bakıyor bu da ''S'' görünümü veriyor burnuma.Barış beyle görüştünüz mü..Bu işin üstesinden kim gelebilir bilemiyor insan

Senin anlatigin su "s" görümü barista reviziyon olan bir hastayla görüstüm, resimleride var bende, baris bey bahs etigim bayanin burnunu cok güzel toparlamis , üstelik cok dogal olmus, what app varmi senin? Sana resimler atarim, daha detayli konusuruz. Saygilar

Merhaba,
Doğal yapan dokturu öğrenebildini mi? Kimi tavsiye etti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…