dün ilk görüşmemi yaptım barış çakırla. resimleri gösterdi, fotoğraflarımı çekti ve photoshopla bir model çıkardı. randevu, ödeme bilgileri vs için asistanı arayacakmış bugün. heyecanla bekliyorum *.* hemen olsun istiyorum ama takvimi çok dolu, bakalım en yakın ne zamana randevu alabileceğim..
dün ilk görüşmemi yaptım barış çakırla. resimleri gösterdi, fotoğraflarımı çekti ve photoshopla bir model çıkardı. randevu, ödeme bilgileri vs için asistanı arayacakmış bugün. heyecanla bekliyorum *.* hemen olsun istiyorum ama takvimi çok dolu, bakalım en yakın ne zamana randevu alabileceğim..
Bende 02.04 de gittim. Benim isim olmadi. Anlasamadik. Kalkik istemedim oda bayanlara ben kalkik yapiyorum dedi. Baska türlü yapmam dedi. Resimlerdende sadece 2 resim begendim ona yeterli gelmedi. Sizi mutlu edemiyecegim dedi gönderdi. Bana dogal yapan bi doktor bulacagini söyledi. Simdi kendisinden haber bekliyorum.
Baris cakirda reviziyon olan varmi? Varsa lütfen bana bilgi verin!!!
oralet birde barış bey yapaylaşmış olan burnu elmas ve kemer tekniği ile doğallaştırabilirmi acaba.[/QUOT
yorum sayım 25 i geçmediği için size özelden msj atamıyorum,sizde bi dönem revizyon arayışındaymışsınız sanırım ve şuan albümüzden Emre İlhan a revizyon olduğunuzu gördüm,revizyondan önce sorurununuz neydi? şuan o kadar hoşki burnunuz maşallah :) Lütfen bana yardımcı olun...Çok mutsuz ve çaresiz hissediyorum kendimi,önceki sorununuz ve şimdi ile ilgili bilgi paylaşır mısınızz
oralet birde barış bey yapaylaşmış olan burnu elmas ve kemer tekniği ile doğallaştırabilirmi acaba.
Canim, baris Cakira ameliyat olucagim büyük ihtimal , bir kac doktor daha görüsücem, ama hislerim tah basindan beri baris diyorRevizyon için araştırmalarınız devam ediyor mu?? ya da oldunuz mu kime karar verdiniz bende revizyon olucam lütfen yardımm
şuan tam olarak ne şikayetiniz var ? benim burnum eğri burun ucum ve burun kemiğim yamuk burun kemiğim sola bakarken burun ucum sağa bakıyor bu da ''S'' görünümü veriyor burnuma.Barış beyle görüştünüz mü..Bu işin üstesinden kim gelebilir bilemiyor insanCanim, baris Cakira ameliyat olucagim büyük ihtimal , bir kac doktor daha görüsücem, ama hislerim tah basindan beri baris diyor
şuan tam olarak ne şikayetiniz var ? benim burnum eğri burun ucum ve burun kemiğim yamuk burun kemiğim sola bakarken burun ucum sağa bakıyor bu da ''S'' görünümü veriyor burnuma.Barış beyle görüştünüz mü..Bu işin üstesinden kim gelebilir bilemiyor insan
Bende 02.04 de gittim. Benim isim olmadi. Anlasamadik. Kalkik istemedim oda bayanlara ben kalkik yapiyorum dedi. Baska türlü yapmam dedi. Resimlerdende sadece 2 resim begendim ona yeterli gelmedi. Sizi mutlu edemiyecegim dedi gönderdi. Bana dogal yapan bi doktor bulacagini söyledi. Simdi kendisinden haber bekliyorum.
Merhaba,
Doğal yapan dokturu öğrenebildini mi? Kimi tavsiye etti?
Birinci görüsecegim. Ameliat yaza insallah. Resimlere bakmaya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?