ben iyi işlerin iyi paralar ödenerek yapıldığına inanmıyorum ,
hatta çok yüksek fiyat isteyen bir doktorun yaptığı işlere baktım hep aynı burnu tekrarladığını gördüm bu sebeple herkesin bayıla bayıla beğendiği doktoru elemiş oldum.
bence yapılan işlere karşılıklı elektriğe de bakılmalı istediğini anlıyor mu profesyonel mi bunlar daha mühim geliyor.
şöyleki dışarda bu işi ticarete dökmüş insanlar da var.
Yeni fotoğraflar ekledim kızlar...Bakabilirsiniz.Yanlız albüm özeldir.arkadaşlık isteği gönderip resimleri görebilirsiniz...
haziranda bir sene olacak ameliyat olalı.hiç sıkıntı yaşamadım.ilk gün ameliyattaki pozisyon nedeniyle kas ağrılarım oldu.onun haricinde bir problem yaşamadım.ilk günden itibaren nefes alabiliyordum.Barış Bey gerçekten bu konuda çok iyi.
muhayene ucreti hakkinda bilgisi olan var mi?
Ben revizyon ameliyatımı BARIŞ ÇAKIR oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan RESİMLERMDEN fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 1ve 2. ameliyatımı yapan doktorum NAZIM DURAKTI..Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini SİMDİYE KADAR HİÇ GÖRMDİM...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden cok mutluyum artık dısarı cıkabiliyorum BARIŞ CAKIRA oldugum amelyt sayesinde...
arkadaşlar 3 yıldır doktor araştırıorm ve amelytıma yaklaşmışken barış çakır da aklıma dustu =) Muhammer dilber e amelyt olmayı cok ıstıyorum twitterdan barış çakıra acık teknık amelyt olcagımı soyledım neden acık teknıkle oluorsun dedı muhammet dılbere olacagm cnku dedım doktorunuz ıyı bır doktor o zaman korkunuz olmasın dedi . ama barıs beyin teknigi de cok güzel kansız bir amelyt kapalı teknık sıfır morluk ve yaptıgı amelytlar cok da basarılı ben cok begenıorm bılmıorm ıkı doktor arasında kaldım barıs beye amelyt olanlar benı ekleyebılrler mı ? fotograflarını gormek ısterım. ya da barıs beyden memnun olmayanlar var mı dıyım ? benim tek korkum barıs beye amelyt olanların bıkacı nefes sıkntısı cekıo umarım ben de de oyle bır sey olmaz tabı hala ıkı doktor arasındaym umarım hepmz ıcn hayrlsı olr
Yurtdisindan gelenlere 1000
Salakça bi sistem. sen önce kendi vatandaşını memnun et. reklam yapmak hasta toplamak için niye vatandaşını mağdur dışardakileri mutlu ediyosun
Yeni fotoğraflar ekledim kızlar...Bakabilirsiniz.Yanlız albüm özeldir.arkadaşlık isteği gönderip resimleri görebilirsiniz...
merhaba bende yazın Barış Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum.arkadaşlık istediği yolladım kabul edersen çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?