Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

İşte hasta sensin önünde bir sürü seçenek tercih var.Doktorunu sen seçiceksin onlar seni seçmeyecek.Barış Bey der ki benim yaptığım burunları yakından görmek için gelin görün hastaların burunlarını.Konuşun onlarla inceleyin yakından burunları.Her doktorun yaptığı burunda ayrı bir imza vardır bence.

Arkadaşlar,

Kızkardeşim geçen yaz Barış Bey'e burun estetiği yaptırdı. Gerçekten işinin ehli bir doktor. Yaptığı burun bildiğimiz yapay görünümlü estetikli burunlar gibi değil, aşırı doğal. Bunun bir nedeni de yapılan burnun yüzün diğer kısımlarıyla uyumuna da dikkat edilmesi. Kardeşimin doğal burun-alın girintisini bozmamak için alnına da yağ enjeksiyonu yapıldı mesela. Toplam 8000TL ödedik ama mükemmel sonuç oldu. Ayrıca herhangi bir sağlık sorunu da yaşamadı. Herkese tavsiye ediyorum

haziranda bir sene olacak ameliyat olalı.hiç sıkıntı yaşamadım.ilk gün ameliyattaki pozisyon nedeniyle kas ağrılarım oldu.onun haricinde bir problem yaşamadım.ilk günden itibaren nefes alabiliyordum.Barış Bey gerçekten bu konuda çok iyi.

Resimlerini görebilir miyim

muhayene ucreti hakkinda bilgisi olan var mi?

merhaba. göğüs ameliyatı için konsültasyonu ücretsiz. burun için de ücretsiz mi bilmyiorum ama sanırım o da ücretsizdir farklı bir fiyat politikası uyguladığını sanmıyorum. ben de kendisinden randevu aldım ancak yurtdışına çıkıyormuş bu nedenle 1 ay sonraya verdi sekreteri

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de revizyon için doktor araştırıyorum emre ilhanla netten görüştüm ama revizyon 12000 den başlıyor dedi , sonra muhammet dilber'e gittim çok nazik anlayışlı bi doktor ona güvendim açıkçası fiyatı 11000 tl fakat ben sakarya'dan gidiş geliş yapacağım için bana uzak biraz ayrıca kendisi de başka doktor araştırmalısın iyi düşünüp öyle seçmelisin hekimini dedi. Ben de araştırmaya devam ediyorum bu sözlerinin üzerine... Barış bey nasıl biri ? Fiyatı nedir ? Nerde ameliyatlarını yapıyor ? Ve en önemlisi hala memnun musun ? Sorularımı cevaplarsan çok memnun olurum

Mrb yazdıklarınızı okudum ameliyat oldunuz mu? Olduysanız kime oldunuz acaba ?

merhaba, ben de barış çakır emre ilhan fatih peker arasında takıldım kaldım ve bence de bu forumun en büyük işlevi ameliyat olma aşamasında olan, kaygılı kişilere doğru yol göstermek, bilgi paylaşıldıkça güzel,, bu deneyimi yaşayanlar iyisiyle kötüsüyle bilgileirni paylaşırsa çok sevinirizz

Yeni fotoğraflar ekledim kızlar...Bakabilirsiniz.Yanlız albüm özeldir.arkadaşlık isteği gönderip resimleri görebilirsiniz...

merhaba bende yazın Barış Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum.arkadaşlık istediği yolladım kabul edersen çok sevinirim

günlerdir hatta haftalardır burayı takip ediyorum hemen hemen 600 sayfa okumuşumdur sonunda hem güzel hem doğal bir estetik cerrah buldum sanırım senelik iznimden dolayı yazın sonuna doğru ameliyat olabilirim ama şimdiden sabırsızlanıyorum.bi an önce muayene için randevu isticem.ozamana kadar buralardayım yeni fotoğraflarınızı görmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…