Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

haklısınız da istanbulda olmayınca zor oluyo. sizin resimlerine bakmam mumkun mü. si kime olmuştunuz.

Ben Barış Çakır'a oldum geçen sene. mayıs ayında 1 yılım olacak. Bende çok araştırdım doktorların tarzları yapmış oldukları burunlardan belli oluyor. ben doğal olsun istedim. şimdi kimse estetik olduğumu anlamıyor bile
mesaj sayımı doldurmadığımdan albüm yapamıyorum sanırım

doğal ama güzel olmuştur sanırım . simanız değişti mi. kavis var mı. burnunuzdan biraz bajseder misiniz

doğal ama güzel olmuştur sanırım . simanız değişti mi. kavis var mı. burnunuzdan biraz bajseder misiniz

Burnum hafif kemerli ve uzundu. Ayrıca burun kemiği dışarıdan da görülebilecek kadar sola doğru kayıktı. Yan profilden fotoğraf çektirmekten nefret ederdim. Şimdi düz burun kemiğim var çok hafif kavis var, yamukluk tamamen gitti. çok kibar ve tatlı bir burun oldu

resmini görmek isterdim mail atman mümkün mü

ben de çok merak ettim. emailimizi versek de siz de birini yollasanız.lütfenn .çunku benim burnum da sizinkine benziyo

:) Ben sizin fotoğraflarınıza baktım burunlarımız benziyor gerçekten. siz nerden anladınız benzediğini resimleri görmeden. Bu arada sizin gibi nasıl albüm yapacağımı bilmiyorum

:) Ben sizin fotoğraflarınıza baktım burunlarımız benziyor gerçekten. siz nerden anladınız benzediğini resimleri görmeden. Bu arada sizin gibi nasıl albüm yapacağımı bilmiyorum

masa üstü bilgisayardan giriyorsan profiline gir sol alt tarafta albüm oluştur var ordan yapabilirsin

canım tarif etmişsiniz. neyse çok sğln. kendimi kötü hissettirdiniz. her şey gönlünüzce olsun.

Aa hayır lütfen kendinizi kötü hissetmeyin, ben sizi üzmek istemedim ki sizin burnunuz şahane olmuş. Fotoğraf paylaşmak istememin sebebi sitede fotoğrafımın olmasını istemedim ne biliyim güvenemedim işte.

taamam. ben dalga geçiyosunuz sandım. sanırım bir karışıklık olmuş. ben ameliyat olmadım ki daha. benim de resmim yok . ben doktor arıyorum.barış beyle de randevum var. ondan görmek istedim

taamam. ben dalga geçiyosunuz sandım. sanırım bir karışıklık olmuş. ben ameliyat olmadım ki daha. benim de resmim yok . ben doktor arıyorum.barış beyle de randevum var. ondan görmek istedim

Ben "aydaylı" profilindeki resimlerle karıştırdım, kusura bakmayın.

Birinci görüsecegim. Ameliat yaza insallah. Resimlere bakmaya gidiyorum.

dün ilk görüşmemi yaptım barış çakırla. resimleri gösterdi, fotoğraflarımı çekti ve photoshopla bir model çıkardı. randevu, ödeme bilgileri vs için asistanı arayacakmış bugün. heyecanla bekliyorum *.* hemen olsun istiyorum ama takvimi çok dolu, bakalım en yakın ne zamana randevu alabileceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…