Chillen bi 0 unutmus. Yurtdisindan gelenlere daha pahali. 10000
Chillen bi 0 unutmus. Yurtdisindan gelenlere daha pahali. 10000
Kabul ettim görebilirsiniz resımlri
selam aydaylı benim de arkadaşlık isteğimi kabul eder misin?
tabıkı :) görebilirsin resimleri
süper olmuş :) hoşsun zaten, burun da değişince daha da hoş olmuşsun.
barış çakır konusunda 60% emindim, böyle fotoları gördükçe 100% doğru gidiyor :) sadece fiyatın yüksekliği biraz zorlayacak beni..
iki hafta sonra randevum var, öne çekmek için mail attım, eğer randevu iptali varsa vs diye. hiç uzatmadan hemen olmak istiyorum. geç kalmışım gibi hissediyorum.. ilk randevudan sonra ne kadar süre sonraya ameliyat randevusu vermişti sana?
TEŞEKKÜRLER CANIM O SENİN GÜZEL BAKAN GÖZLERİNDEN DOLAYI BENCE.FİYATIN YÜKSEKLİĞİNE GELİNCE EN İYİ ESTETİK CERRAHLAR İÇİNDE BARIŞ BEY'İN FİYATI COK İYİ BENCE.(TABİKİ YÜKSEK AMA, EN İYİ CERRAH.BURNUN GÜZELLEŞİCEK SEN GÜZEL OLUCAKSIN)ERTELEDİKÇE ZAM GELİYOR.HAYALLERİNDE ERTELENDİKÇE ÜZÜLÜYORSUN.BANA 1,5 AY YADA 2 AY SONRASINA GÜN VERMİŞTİ.SUAN İTALYADA ZATEN.BANA MAİL ATSANA RESMİNİ aylingursoy@hotmail.com merak ettim
Yeni fotoğraflar ekledim kızlar...Bakabilirsiniz.Yanlız albüm özeldir.arkadaşlık isteği gönderip resimleri görebilirsiniz...
ben de istek gönderdim kabul edermisin
süper olmuş :) hoşsun zaten, burun da değişince daha da hoş olmuşsun.
barış çakır konusunda 60% emindim, böyle fotoları gördükçe 100% doğru gidiyor :) sadece fiyatın yüksekliği biraz zorlayacak beni..
iki hafta sonra randevum var, öne çekmek için mail attım, eğer randevu iptali varsa vs diye. hiç uzatmadan hemen olmak istiyorum. geç kalmışım gibi hissediyorum.. ilk randevudan sonra ne kadar süre sonraya ameliyat randevusu vermişti sana?
Nasil italyada???? Nezaman geri dönüyor?? Benim 01.04. randevum var! Almanyadan gelecegim.
Randevum tam nezaman?
kabul ettim görebilirsin
kabul ettim görebilirsin
Gelir canim o zamana kadar sana randevu vermisler soncta.bu arada sen yasiyor musun ya :)))
beni de ekler misiniz benim de barış beyle randevum var da sizin resmini görmem mumkun mu
tabi olur yeni resimlerde koydum zaten
çok teşekkür ederim. burnunuz çok güzel olmuşş. allah nazarlardan korusun. burnunuzda kavis var mı yada istediniz mi
ben bundan sonra havalı bir burnum olsun istiyorum. estetik olduğu belli olmasın ama gayet havalı olsun:) mumkun deil mi.hafif var istedimde zaten doğal burunlar yapıyor kendisi.ben estetik oldum diye bas bağıran burunlar yapmaz ona göre gidin yaptırın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?