Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

bence 2.ameliyat için çok erken,daha şişlikler inmez ki oturması lazım 1 yıl geçsin hala mutsuz isen öyle git bence görüşmeye

ikaç foto ekledim,yorum bekliyorum:)

Merhaba, Barış Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum. Sizin olalı bir seneyi geçmiş sanırım, her hangi bir sıkıntı var mı memnun musunuz?
Bilgi alabilirsem çok sevinirim. Bu arada fotolar kalktı sanırım, albumu göremedim.

duffy87 Barıs Bey'e mi revizyon oldun? Eger varsa resimlerini gorebilir miyim? Revizyon olmayı dusunuyorum ve Barıs Beye ameliyat olmak istiyorum. yardımcı olabilirsen cok sevinirim..

ben göremiyorum fotoğrafı ve merak ettim gerçekten

eskı yenı tasarım hepsını ekledım gormek ıstıyen baksın:)))

Barış beye ameliyat oldunuz sanırım. Memnunmusunuz ne zaman ameliyat oldunuz ve sorun ne idi? Çok uzun oldu ama bende düşünüyorum kendisine burun Rez olmayı. Bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi geceler

Arkadaslar ben önümüzdeki hakta barış Bey'den randevu alıp ilk görüşmeye gideceğim. Deneyimleriniz neler, güncel ücret nedir bilgi verirseniz çok sevinirim.

meme ameliyatı olanlar varmııı

Arkadaşlar biriken arkadaşlık tekliflerine cevap vermiyorum.

Bana özel mesaj ile ne ile ilgili eklediğizi yazarsanız sevinirim. Yoksa teklifleri geri çevermek zorunda kalacağım..

Selam oralet. Burnumu Barış Çakır'a 2 ay once yaptırdım. Burun kanatlarım amelıyattan once farklıydı şimdi kalkınca daha da farklı duruyor. Takmamaya calısıyorum. Nefes problemım yoktu sımdı nefes alamıyorum. Senın albumune bakmk ıstemıstım. Eklemıyormussun galıba. Bırkac fotograf yollarsan sevınırım eger oyle bırsey mumkunse. Teşekkurler....

Fotograflarına nerden bakabilirimm? Bu sitede acemiyim de, profiline girince göremedim.

emıly7 kullanıcısı arkadaşımız sevın hanımın burda uye demış doğrumu ?? eger doğruysa sevın hanım lütfen barış beye iletirmısnz burun estetıgı için fıyatlarda indirim rice edıyoruz ben çalışmıyorum ev hanımıyım suan ve bırıktrebılmek gerçekten zor lütfen şartlarda bıraz kolaylık sadece kendım için deıl bu ıstek dıger arkadaşlarım içinde gecerlı

merhaba,

barış bey'e alın bölgesine yağ enjeksiyonu yaptıran var mı? alnım biraz düz ve bombeli alın daha feminen görünür her zaman.

ama bunu yapan doktor fazla yok, barış bey yapıyor bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…