rica ederim :) sana da şimdiden geçmiş olsun canım :1hug:
Baris cakir 8000tl istiyor. Gorusmeye gittim..Daha az kalkik olsa diue sorunca. Ne derseniz diyin ben yine bildigimi yaparim deyince vaz gectim.:/
Ben ameliyat olmadım. Yapılan resimlere göre bakarsam bence Barış Çakır daha başarılı. Büyük ihtimalle Barış Çakır'a ameliyat olmayı düşünüyorum ben de. Yakup Avşar la da görüştüm. Ancak Barış Çakır daha sıcak geldi.
Barıs beyin eserleridoğal ötesi oluyor genelde,öyle ben estetiğim duruşu olmuyor...hatta 2,5 aylık olmama ragmrn çok rahat söyleyebilirim ki daha 15 günden itibaren ben söylemezsem kimse anlamıyordu...hatta her ögrenen söylemezsen kimse anlamaz diyor...bu sebepten bariz kalkık bir burnun olacağını sanmıyorum...yaptığı hiç bir burun ben estetiğim demiyor... Bir de sen istediğin kadar şöyle olsun böyle olsun de doktorun bakış açısından bakamıyacağımız için aslında kendi bildiklerini yapmakta haklılar sanki.Benim sorunsuz bir burnum vardı tek talebim burun deliklerim karşıdan bakınca görünmesin olmuştu...
50 msj ı nasıl kolaylıkla doldura bilirim.....
8000 tl mi??? Yaa cook pahali ya ((
Ben yurtdisindan gelecekdim, fazladanda masrafim olacak(
Azerbaycanli oldugum icin Turkiyeye gelmek yol masraflari konaklama falan
Kesin mi Baris Cakir beyin burun ameliyati icin istedigi fiyati 8000 tl?
Ben aslinda burun seklimi beyeniyorum, sadece az biraz ayni burnun kuculmesini istiyorum.
Ve bide Baris Cakir bey burun ameliyati disinda baska estetik ameliyatlarda yapiyor mu? Mesela yuzle ilgili filan
Yardimci olursaniz cok sevinirim(
Yakup Avşar bana dün 16.000 tl dedi. Barış Çakır gayet uygun bir fiyata yapıyor. Serdar Eren'le de görüştüm o da 6.500 euro bilgine...
merhabalar;
ben burnum 2.5 aylık ve revizyon düşünüyorum barış çakıra benim burnumun ucunda et gibi onu burun kanatlarını küçülttürmek istiyorum ve hala kemer var cok hafif sizce barış çakır doğru isim mi ?
siyah gömlekli olan fotoğraf eski hallerim kızlar yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?