Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Merhabalar,
Bu topikteki çoğu insan Barış Çakır'ın doğru tercih olduğunu söyleyebilir. ben de kendisine ameliyat oldum ve kendisinin çok başarılı bir doktor olduğuna hiç şüphe yok. yanlış anlaşılmak istemem ama bence eğer ameliyat olmak istiyorsanız sizin sorunuza cevap verebilecek kişinin Barış bey olduğuna inanmıyorum. çünkü kendisi kapalı ameliyat yapıyor fakat bu tarz kemik değil de et ya da deride olan deformasyonlar en iyi açık teknikle düzeltilebiliyor. Bu benim fikrim tabiki, bu konuda herhangi tenik bilgim olmadığını sadece şu ana kadar gördüklerimden yola çıkarak bu yorumu yaptığımı belirtmek isterim.

Evet kimsenin başına gelmesin böyle bişey..Allahım seni nazarlardan saklasın bebek gibi olmuşsun..Ben sadece çok üzgünüm...

Dilemgiz ben de aynı doktora ameliyat olmak istiyorum.Başına gelenlere çok ama çok üzüldüm. Dilerim herşey istediğin gibi sonuçlanır eninde sonunda.

Sana arkadaşlık talebi yollamıştım fotoğraflarını görmek için kabul edersen sevinirim. 2008'den beri üyeyim ama hiç mesaj yazmamıştım şimdiye kadar :S maalesef bu yüzden de özelden mesaj atamıyorum.

baris bey sedece kapali teknik ameliyatimi yapiyor ??

Evet çok iyi tarif etmişsin prima barış beyin burunlarını,benim burnum hafif değil de bir hayli uzun oldu gibi,gerçi henüz iki aylık ama umarım zamanla kibarlaşır...

canim burnun simdi nasil oldu hala uzunmu yoksa düzeldimi bilgilendirirsen cok sevinirim cünkü doktor arayisindayim

Ben baris cakir burunlarini cok begeniyordum. Ama izmirde olmak durumunda kaldim ameliyatimi. Suan revizyon olmak istiyorum. Ama bu da pismanliklaa sonuclanmasin diye baska doktor arayisindayim. Baris beye revizyon olan var mi memnun musunuz? Sorunlariniz neydi paylasirsaniz cok mutlu olurum.

Kendisiyle internet uzerinden gorustum. Kendi doktorumdan bile ilgili sicak davrandi sorunumla ilgilendi. Ama bu basligi okuyunca hastalarinin cogunda bendeki delik probleminden olusmus onun da. Duzeltebilir mi acaba diye kusku dustu icime. Burunlari tam istedigim gibi dogal duz kalkikligi dozunda. Kafam karisti.

Kızlar 17 ocakta barış beyle görüşmeye gidecegim kısmetse, burun kemiğim normal ancak burun ucum yuvarlak ve hafif düşük, barış beye ameliyat olan bi çok arkadasın msjlarını okudum,genelde herkes memnun fakat fiyat çok yüksek sanırsam 8.000 lerden bahsediyorlar. Daha once barış beye burun ucu estetiği yaptıranvarmı? Ben ameliyattan cok korkuyorum. Sırf bayılmamak içinnırmal yolla 24 saatte dogum yaptım. En buyuk korkumda ya istedim gibi olmazda 2. Ameliyat falan denirse mahvolurum. Bu içsel bi korku.birde kapalı ameliyat dahamı iyi dersiniz. Cvp vereceklere şimdiden çok tesekkürler.

Korkulacak birşey yok gözün kapalı ameliyat olabilirsin ağrı sızı yok morluk yok az şişlik olabilir o kadar.Barış beyin tarzıda doğal ve güzel burunlardır.Eğer çok kalkık burun isterseniz size yakışan burunu yapıcağını söyler.Zaten tasarımdada görürsünüz yakışan burnu :)

7 ay oldu benim barış beye olalı temmuz ayında ameliyat oldum 2013 de.artık eskisi gibi değil korkulacak abartılacak birşey yok.morluk ağrı acı yaşamadım.barış bey doğal yüze yakışan hafif kalkık ve hafif kavisli olan burun ucu havalı burunlar yapar.tabi bu sizin derinizle ilgili eğer kalın deriliyseniz benim gibi sonuç biraz daha gecikiyor:) tam şekil 1 senede ortaya çıkıyor.10 senedir düşünüyordum son zamanlarda daha yoğunlaştı tabi ameliyat olma isteğim akla düşünce kurtuluş yok illa olucam diyoruz zaten :) sizin soracaklarınız varsa seve seve yardımcı olurum :))

burun estetiği ile ilgili duyduğum en iyi analiz budur. Mesele asıl sizin burun yapınız. Hakikaten de uzun burunlarda bariz bir kaydırak modeli oluyor. Dar burunlar küçük Ceylan oluyor. Halihazırda kalkık burunlarda ise ameliyat sonrası burun delikleri halka açılıyor. Benim burnumda deri deformasyonu var iki kere kaza geçirdim. Bir tanesinde yandan darbe oldu. Hafif sağa kaymış. Bir de genetik olarak kemer var. Ne istersen var yani. Ama daha kötüsü olamaz diye cesaret vermişti bu alanda cerahh bir arkadaşım 15 yıl boyunca bu burunun altından kalkacak bir Dr aradım. Ama düşündüğüm Dr ler ile 6 ay sonra anca görüşebiliyorsun. Barış beyin randevu ve ameliyat tarihleri nasıldır? Ne kadar süre sonra ameliyat olabiliyorsunuz?

Barış bey, 15-30 gün arası randevu verebiliyor asistanını arayıp bilgi alabilirsiniz.Ayrıca canlı olarak hastalarını görebilirsiniz kontrole geliyrlar nasıl olsa.

daha önce oldugun ameleyati kimde oldugunu söylemedin fakat izmir deyince biraz tedirgin oldum.can kopalmiydi doktorun?onda randevum var cünkü ...lütfen yardimci olursan cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…