barış beye burun ameliyatiolan var mı
merhabalar;
ben burnum 2.5 aylık ve revizyon düşünüyorum barış çakıra benim burnumun ucunda et gibi onu burun kanatlarını küçülttürmek istiyorum ve hala kemer var cok hafif sizce barış çakır doğru isim mi ?
siyah gömlekli olan fotoğraf eski hallerim kızlar yorum bekliyorum
Evet kimsenin başına gelmesin böyle bişey..Allahım seni nazarlardansaklasın bebek gibi olmuşsun..Ben sadece çok üzgünüm...
Merhabalar,
Bu topikteki çoğu insan Barış Çakır'ın doğru tercih olduğunu söyleyebilir. ben de kendisine ameliyat oldum ve kendisinin çok başarılı bir doktor olduğuna hiç şüphe yok. yanlış anlaşılmak istemem ama bence eğer ameliyat olmak istiyorsanız sizin sorunuza cevap verebilecek kişinin Barış bey olduğuna inanmıyorum. çünkü kendisi kapalı ameliyat yapıyor fakat bu tarz kemik değil de et ya da deride olan deformasyonlar en iyi açık teknikle düzeltilebiliyor. Bu benim fikrim tabiki, bu konuda herhangi tenik bilgim olmadığını sadece şu ana kadar gördüklerimden yola çıkarak bu yorumu yaptığımı belirtmek isterim.
Ben oldum ıstek gönderırsenız bakabilirsinz görüntüye
Aradan 4 sene geçmiş ve ben de şu an aynı noktayadım. Barış Çakır'a daha yakınım ama ama hala bilemiyorum. Bu hafta karar vermem gerek:/
Evet çok iyi tarif etmişsin prima barış beyin burunlarını,benim burnum hafif değil de bir hayli uzun oldu gibi,gerçi henüz iki aylık ama umarım zamanla kibarlaşır...
Kızlar 17 ocakta barış beyle görüşmeye gidecegim kısmetse, burun kemiğim normal ancak burun ucum yuvarlak ve hafif düşük, barış beye ameliyat olan bi çok arkadasın msjlarını okudum,genelde herkes memnun fakat fiyat çok yüksek sanırsam 8.000 lerden bahsediyorlar. Daha once barış beye burun ucu estetiği yaptıranvarmı? Ben ameliyattan cok korkuyorum. Sırf bayılmamak içinnırmal yolla 24 saatte dogum yaptım. En buyuk korkumda ya istedim gibi olmazda 2. Ameliyat falan denirse mahvolurum. Bu içsel bi korku.birde kapalı ameliyat dahamı iyi dersiniz. Cvp vereceklere şimdiden çok tesekkürler.
Ben neden resimleri göremiyorum yaa
Aydayli merhaba, sen barış beye ameliyat oldunmu olduysan ne zaman, tecrübelerini anlatırsan çok sevinirimözeldir belki arkadaşlık teklifi göndererk görebilirsin resimleri
burun estetiği ile ilgili duyduğum en iyi analiz budur. Mesele asıl sizin burun yapınız. Hakikaten de uzun burunlarda bariz bir kaydırak modeli oluyor. Dar burunlar küçük Ceylan oluyor. Halihazırda kalkık burunlarda ise ameliyat sonrası burun delikleri halka açılıyor. Benim burnumda deri deformasyonu var iki kere kaza geçirdim. Bir tanesinde yandan darbe oldu. Hafif sağa kaymış. Bir de genetik olarak kemer var. Ne istersen var yani. Ama daha kötüsü olamaz diye cesaret vermişti bu alanda cerahh bir arkadaşımMerhaba arkadaşlar,
Barış bey ile görüşmüştük bizde pylaşayım.gittiğimizde ameliyat olup kontrole gelen başka hastaları vardı.Çok mutlulardı ameliyat sonrasında.Arkadaşım o zmn ameliyat olcagı için başka dr larada gtmiştik.Şunu soylemek gerek evet dogal v guzel burunlar yapıyor Barış bey ama eğer burnunuzun alt kısmında sorun varsa yda burun uzunluğunuz çoksa bence istenilen sonuca ulaşamıyor birçok doktor.Birde burnun bir gelişi vardır alt kısmı ust baslangıca gore orantısal olarak genişler barış beyin yaptıgı burunlar sanki ameliyat sonrası kalıp koyulmuş gbi geldi bize ve ameliyat olmaktan vazgeçtik.Kendisi ilgili v kendine çok guvenen bir doktor.Önemli olanı yazayım bnce ameliya olmadan önce yapılan ameliyatlardan eski hali hastanın kendi burnunuza yakın olan örneklere bakın v onun neresini nsl yapabilmiş mi diye inceleyin.ztn burun mesafeli ztn kısa burun ucu aşağı ve kemerli olan burnu her doktor yapıyor.Asistan öğrencilerin tez vermek için havada kaptığı hasta tipi helede kaşı gözüde güzelse ameliyat sonrası mucize gbi gorunuyor.
Maharet uzun,burun ucu buyuk ,burun ucu kalkık ama alt ortası sarkık burunları yapabilendedoktorunuzu secerken sizin burnunuza benzeyen burunları nasıl yapmış diye eski ameliyatlarından bakın.Birşey daha aklıma gelmişken uyanık birkaç tanesi photoshop ile hastaların son hallerni olağandan yada yapılmışındaki kusurlarıda guzel yapıp gosteriyor bunlardanda korunmak için canlı örnek görmenizi tavsiye ediyorum.
Kendisiyle internet uzerinden gorustum. Kendi doktorumdan bile ilgili sicak davrandi sorunumla ilgilendi. Ama bu basligi okuyunca hastalarinin cogunda bendeki delik probleminden olusmus onun da. Duzeltebilir mi acaba diye kusku dustu icime. Burunlari tam istedigim gibi dogal duz kalkikligi dozunda. Kafam karisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?