• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

1 Temmuzda Barış bey' e ameliyatımı oldum yarında burnumdaki alçı çıkacak.Merak eden arkadaşlar için ilerleyen günlerde resim eklerim :)

Merhaba, bu konu basligi altinda alna yag enjeksiyonu ile ilgili yorumlara denk geldim fakat cok sayfa oldugu icin hepsini okuyamadim :( Benim kaslarimin üzerinde oldugu kemikler öne dogru cikik, acaba Baris bey bu kemikleri törpüleyebilir mi ya da alna yag enjeksiyonu kalici mi ve fiyati ne kadar? Bilgi verirseniz sevinirim, simdiden cok tesekkürler :17:

8000 tl mi??? Yaa cook pahali ya ((
Ben yurtdisindan gelecekdim, fazladanda masrafim olacak(
Azerbaycanli oldugum icin Turkiyeye gelmek yol masraflari konaklama falan
Kesin mi Baris Cakir beyin burun ameliyati icin istedigi fiyati 8000 tl?
Ben aslinda burun seklimi beyeniyorum, sadece az biraz ayni burnun kuculmesini istiyorum.
Ve bide Baris Cakir bey burun ameliyati disinda baska estetik ameliyatlarda yapiyor mu? Mesela yuzle ilgili filan
Yardimci olursaniz cok sevinirim(

Son düzenleme:
ameliyat olalı 1 sene oldu şeklinden doğallığından çok memnunum ancak ucundaki sertlik bir türlü gitmiyor bu nedendir bilen varmı?

Ben ameliyat olmadım. Yapılan resimlere göre bakarsam bence Barış Çakır daha başarılı. Büyük ihtimalle Barış Çakır'a ameliyat olmayı düşünüyorum ben de. Yakup Avşar la da görüştüm. Ancak Barış Çakır daha sıcak geldi.

Aradan 4 sene geçmiş ve ben de şu an aynı noktayadım. Barış Çakır'a daha yakınım ama ama hala bilemiyorum. Bu hafta karar vermem gerek:/

Barıs beyin eserleri:16:doğal ötesi oluyor genelde,öyle ben estetiğim duruşu olmuyor...hatta 2,5 aylık olmama ragmrn çok rahat söyleyebilirim ki daha 15 günden itibaren ben söylemezsem kimse anlamıyordu...hatta her ögrenen söylemezsen kimse anlamaz diyor...bu sebepten bariz kalkık bir burnun olacağını sanmıyorum...yaptığı hiç bir burun ben estetiğim demiyor... Bir de sen istediğin kadar şöyle olsun böyle olsun de doktorun bakış açısından bakamıyacağımız için aslında kendi bildiklerini yapmakta haklılar sanki.Benim sorunsuz bir burnum vardı tek talebim burun deliklerim karşıdan bakınca görünmesin olmuştu...:52:

Yalnız Barış Çakır görüşmemizde burun delikleri kapalı olmamalı karşıdan görünmeli demişti diye hatırlıyorum. Bilgisi olan?

8000 tl mi??? Yaa cook pahali ya ((
Ben yurtdisindan gelecekdim, fazladanda masrafim olacak(
Azerbaycanli oldugum icin Turkiyeye gelmek yol masraflari konaklama falan
Kesin mi Baris Cakir beyin burun ameliyati icin istedigi fiyati 8000 tl?
Ben aslinda burun seklimi beyeniyorum, sadece az biraz ayni burnun kuculmesini istiyorum.
Ve bide Baris Cakir bey burun ameliyati disinda baska estetik ameliyatlarda yapiyor mu? Mesela yuzle ilgili filan
Yardimci olursaniz cok sevinirim(

Yakup Avşar bana dün 16.000 tl dedi. Barış Çakır gayet uygun bir fiyata yapıyor. Serdar Eren'le de görüştüm o da 6.500 euro bilgine...

Merhaba arkadaşlar,

Barış bey ile görüşmüştük bizde pylaşayım.gittiğimizde ameliyat olup kontrole gelen başka hastaları vardı.Çok mutlulardı ameliyat sonrasında.Arkadaşım o zmn ameliyat olcagı için başka dr larada gtmiştik.Şunu soylemek gerek evet dogal v guzel burunlar yapıyor Barış bey ama eğer burnunuzun alt kısmında sorun varsa yda burun uzunluğunuz çoksa bence istenilen sonuca ulaşamıyor birçok doktor.Birde burnun bir gelişi vardır alt kısmı ust baslangıca gore orantısal olarak genişler barış beyin yaptıgı burunlar sanki ameliyat sonrası kalıp koyulmuş gbi geldi bize ve ameliyat olmaktan vazgeçtik.Kendisi ilgili v kendine çok guvenen bir doktor.Önemli olanı yazayım bnce ameliya olmadan önce yapılan ameliyatlardan eski hali hastanın kendi burnunuza yakın olan örneklere bakın v onun neresini nsl yapabilmiş mi diye inceleyin.ztn burun mesafeli ztn kısa burun ucu aşağı ve kemerli olan burnu her doktor yapıyor.Asistan öğrencilerin tez vermek için havada kaptığı hasta tipi helede kaşı gözüde güzelse ameliyat sonrası mucize gbi gorunuyor.
Maharet uzun,burun ucu buyuk ,burun ucu kalkık ama alt ortası sarkık burunları yapabilende ;) doktorunuzu secerken sizin burnunuza benzeyen burunları nasıl yapmış diye eski ameliyatlarından bakın.Birşey daha aklıma gelmişken uyanık birkaç tanesi photoshop ile hastaların son hallerni olağandan yada yapılmışındaki kusurlarıda guzel yapıp gosteriyor bunlardanda korunmak için canlı örnek görmenizi tavsiye ediyorum.

Yakup Avşar bana dün 16.000 tl dedi. Barış Çakır gayet uygun bir fiyata yapıyor. Serdar Eren'le de görüştüm o da 6.500 euro bilgine...

canım barış çakır nekadara yapıyormuş uygun dedin ya benım 4 kuzenım yakup avsara yaptırdı ben onermıyorum açıkçası

merhabalar;

ben burnum 2.5 aylık ve revizyon düşünüyorum barış çakıra benim burnumun ucunda et gibi onu burun kanatlarını küçülttürmek istiyorum ve hala kemer var cok hafif sizce barış çakır doğru isim mi ?

siyah gömlekli olan fotoğraf eski hallerim kızlar yorum bekliyorum

Eklentiler

• $ggg.jpg
    $ggg.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 99
  • $hhh.jpg
    $hhh.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 83
  • $HHH_1_~1.JPG
    $HHH_1_~1.JPG
    101,4 KB · Görüntüleme: 83
  • $jj.jpg
    $jj.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 80
merhabalar;

ben burnum 2.5 aylık ve revizyon düşünüyorum barış çakıra benim burnumun ucunda et gibi onu burun kanatlarını küçülttürmek istiyorum ve hala kemer var cok hafif sizce barış çakır doğru isim mi ?

siyah gömlekli olan fotoğraf eski hallerim kızlar yorum bekliyorum

bence burun ucun halen şiş senin, daha 2,5 ay olmuş, olacaksan da en azından bir 6 ay geçsin öyle ol bence...

Back